ОВІДІОПОЛЬ: ПОСЕРЕД ДОРОГИ ХТОСЬ ЗАЛИШИВ ПАКЕТ ЗІ СМІТТЯМ – ШКІЛЬНІ ЗОШИТИ

Кількість переглядів 2646

15 березня 2024 року мешканка Овідіополю зателефонувала та повідомила, що в Овідіополі по вул. Т. Шевченка напроти будинку № 190 хтось викинув мішок зі сміттям, серед якого багато зошитів та навчального матеріалу.

Аналізуючи склад сміття, можна зробити висновок, що цей мішок викинув викладач. Чи так це, чи ні, не важливо. Важливо, що викидати сміття – це дуже і дуже погано.

Мешканці та гості нашої громади, давайте з повагою ставитися до себе та до свого оточення. Викидаймо сміття у встановлених місцях.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

16 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ПОСЕРЕД ДОРОГИ ХТОСЬ ЗАЛИШИВ ПАКЕТ ЗІ СМІТТЯМ – ШКІЛЬНІ ЗОШИТИ

  1. Школьный материал и школьное пособие довольно таки очень древнее. Если бы Вы посмотрели бы год издание его то поняли бы что этот мусор простоял где то не один год. Где он лежал и почему возникла необходимость его выбросить так и останется загадкой. Но зачем же его выбросили прямо на проезжей части? Человек выбросивший этот мусор или с дурки сбежал по пути у кого то мешок с мусором прихватив, или может обряд какой то проводил. Странный поступок странный человек а так же загадочный мусор).

  2. Роман ти не зрозумів то тобі подарунок від всіх вдячних жителів Овідіополя, щоб ти та Леся собака вивчили українську мову. Тетрадь то зошит, вивчи мову. А ти взяв невдячний і викинув подарунок всіх жителів. А міг мову вивчити. Ось так ти Овідіополь любиш.

    1. Вас только МОВА беспокоит? Роман молодец и так хорошо знает её, а вы как по Овидиопольски знаете, как говорить на украинском))

    1. Згодна. Яка різниця хто і як розмовляє. Головне що в тебе в душі, і яка ти людина. Якщо людина гівно, то вона гівно,гниль з людини вже не виймиш.

      1. Згоден! Якщо в людині гниль, то воно лайно !
        Але якщо воно розмовляє російською, то воно москаль !
        Ну принаймні на 50 відсотків …

        1. Журналист уже в чужой мусор нос сует, жаль не выкинули о***сраные памперсы чтоб роман и в них нос сунул

      2. О какаяразніццца проснулась !!!
        Повилазили …

        Якщо ви не розумієте ”Какаяразіна”
        То це біда України ще на одне-два покоління !!!
        На превеликий жаль!

  3. Не факт що хтось це викидав. Я вже кілька разів наблюдав подібні сміттєві мішки, які випадають з перевантаженого сміттєвоза. В тому районі на Шевченка якраз і є місця на асфальті де подібне легко може статися.

  4. Що за діти ходять селищем та роздають газети з Савеьєвою? Ви там зовсім офігелі? Добровольський з глузду з’їхав? Чи це ініціатива Лілії Іванівни?

    1. Кажуть, що Добровольський за кордоном….
      То ж хто керує друком газети це ще треба з’ясувати …
      Наддністрянська правда офіційно не працює !!!
      Газету не друкували …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.