В ОВІДІОПОЛІ ПРОДОВЖУЮТЬ СКАРЖИТЬСЯ НА ВЕЛИКУ КАЛЮЖУ

Кількість переглядів 2583

Декілька днів дощу і знову скарги від мешканців Овідіополя на калюжу по вулиці Кудрявцева кут вулиці Євгена Колісниченка. 21 березня 2024 року я побував на місці.

Місцева влада в особі Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. переадресовують скарги людей до Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. Вулиця Кудрявцева примикає до автомобільної дороги державного значення Н-33, чистиною якої і є вул. Євгена Колісниченка.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області «відмахнулась» листом № 04-1698/12 від 20.06.2023 року в якому вказало, що звернення прийнято до уваги та зроблені необхідні вказівки підрядної організації ТОВ «РОСДОРСТРОЙ».

ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» станом на 21.03.2024 року нічого не зробило, напевно не вистачає виділеного фінансування.

Формально всі «відписались», а по факту ніхто проблему не вирішив. Шкода, що заробітна платня чиновника не залежить від вирішення проблем громадян та нараховуються, напевно, за формальні «відписки».

Ще матеріали на тему:

29.11.2023 року «ПРО СХЕМИ». ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬЦІВ ДО ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

42 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПРОДОВЖУЮТЬ СКАРЖИТЬСЯ НА ВЕЛИКУ КАЛЮЖУ

  1. А що говорити людям з сел громади, там взагалі вже їздити не можливо. Люди ями по коліна закидають камінням, буд.матеріалами щоб якось можна проїхати. І це лише центральна вулиця по якій їздить рейсовий автобус

  2. Ходите пешком. Машины они понакупали, продайте, воздух будет чище. Подумаешь Савельева пописяла. А они хаэж подняли.

  3. Лужу специально не засыпают, потому что такая хрюша как Савельева любит в этой луже с болотом купаться и хрюкать

  4. Дорога через Калаглію на Маяки, просто вбита, типу локальний обстріл відбувся. . . Яма на ямі. Також дорога, на виїзді з Овідіополю в сторону Калаглії. Неможливо нормально їздити, створюються аварійні ситуації. Ліля Тротуарівна зробіть хоть щось, з цього списку, будь-ласка, і може не будете “Тротуарівною” )))

  5. Вулиця ПРИМИКАЄ,а не Є вулицею Колісниченко(вона доречі в гарному стані)Тож це все ж справа місцевої влади.

  6. д.Роман, трасу між Калаглією і Миколаївкою коли покажеш у репортажі?

  7. Я ще в школу ходив вона була, і зараз вона є.
    Може ця калюжа то культурне надбання Овідіополя, хто зна🤷‍♂️

  8. У нас таких по Овидиополь очень много.Даже взять ул.Леси Украинки,там живого места нет

  9. Не вже так трудно взяти трактора з лопатою, через дорогу куча асфальта і насипати в цю калюжу. депутат хто у вас? соберітся і дайте піздюлей, він зарплату получаєт ЗСУ хренов, кофейок попиваєт і матом ругаєтся і вся його робота, ДА СОРУЧАН?

  10. Люди кричат , протестуют против строительства дорог, брусчатки вот и имеем денег на эти работы НЕТ…

  11. зберіться підіть до депутата і задайте йому питання а відповідь його запишіть ато вам він каже одне (щоб вам понравилось) а на сесії голосує за інше (бо щось трохи розуміє)

  12. Романе просимо звернути увагу не незаконне самовільне будівництво по вулиці Миру біля піцерії на дровах, сусіди кажуть що це депутат Газіян для Савельєвій будує комерційний обьект щоб вона не заважала його підприємницькій діяльності та не відміняла його незаконні тимчасові споруди, у селищній раді не видавалися дозвільні документи на будівництво, просимо висвітліть чому знову все депутатам, для вас це буде дуже цікавий репортаж. Віримо у вашу підтримку. Одеська область, Овідіопольський район, смт Овідіополь, вулиця Миру, 2

  13. В Овідіополі відбуваються надзвичайні події: Армен Торосян зі своїми братками ходить та залякує депутатів. Саме завдяки їм сьогодні вдалось зірвати позачергову сесію. Мета одна – не дати депутатам проголосувати за обрання секретаря підписантом під договором оренди приміщення колишніх кас річкового транспорту. Пройшов аукціон на якому переміг не той на якого сподівались. Роман я вам відправила всю вичерпану інформацію на почту. Будь ласка, висвітлить це, адже Торосян діє за вказівкою депутата ЗЕ Армена Газіяна. Мафія у нашому селищі керує громадою. Савельєва пішла на лікарняний та сховалась у неврології. Зображає з себе хвору. У всьому винний депутат Сергій Колебошин – він привів до влади бандитів!!!
    Банду геть!!!

    1. В мене те ж саме…
      От дійсно, буцім то є проблема…
      Але ну тільки ці ” рузькощелепі ” відкриють свого рота, так далі просто
      “Немає сечі терпіти ці пекельні борошна” !!!
      Якщо це ті, кому ‘какаяразніца’,
      То мені до ваших проблем вашої калюжі ‘какаяразніца’ !!!
      Для тих хто буде мені тут щось патякати.
      Повторю !
      “Немає сечі терпіти ці пекельні борошна”

  14. Мабуть так багато розуму що аж вивчити українську не може ,то які проблеми вона хоче щоб вирішували всі коли всім похер

    1. В мене те ж саме…
      От дійсно, буцім то є проблема…
      Але ну тільки ці ” рузькощелепі ” відкриють свого рота, так далі просто
      “Немає сечі терпіти ці пекельні борошна” !!!
      Якщо це ті, кому ‘какаяразніца’,
      То мені до ваших проблем вашої калюжі ‘какаяразніца’ !!!
      Для тих хто буде мені тут щось патякати.
      Повторю !
      “Немає сечі терпіти ці пекельні борошна”

  15. Читаючи коменти приходиш в повний треш. Стільки злоби в людей. люди говорять про існуючу проблему, кожного дня ранком та у вечері повертаючись додому з маршруток, чи йдучи до магазину чи по інших справах приходиться перетинати цю калюжу. Люди просто просять про допомогу у властей, які й повинні робити гідно свою роботу, займаючи відповідні посади. А коментатори тільки й розводять срач, не роблячи ні чого.

    1. Зверніть увагу !

      Просять рУззззькі !
      Руські, то не люди !
      Ніхто уваги не зверне !

      Коли побачу проблеми українців
      Знайте, я вже стою з вами поруч !

      1. Які руські? Вам взагалі від злості очі залило. Серед тих хто надав коментарі є люди, в яких сини знаходяться на передовій. А таким як ти аби отрутою побризкати. Люди звертаються, тому що неможливо пройти, вода розлилася і тече людям в двори. А кріт того розмиває далі асфальт.

    2. Що ви хочете від влади якщо люди не вміють два слова зв’язати на українській мові,владі тяжко жопу підняти і грошима поділитися а людям тяжко вивчити рідну мову,всеж так боремся з Росією то чого ще не зненавиділи їх язик,зате ненависть до людського життя росіян всюди проклинають

  16. В Овідіополі відбуваються надзвичайні події: Армен Торосян зі своїми братками ходить та залякує депутатів. Саме завдяки їм сьогодні вдалось зірвати позачергову сесію. Мета одна – не дати депутатам проголосувати за обрання секретаря підписантом під договором оренди приміщення колишніх кас річкового транспорту. Пройшов аукціон на якому переміг не той на якого сподівались. Роман я вам відправила всю вичерпану інформацію на почту. Будь ласка, висвітлить це, адже Торосян діє за вказівкою депутата ЗЕ Армена Газіяна. Мафія у нашому селищі керує громадою. Савельєва пішла на лікарняний та сховалась у неврології. Зображає з себе хвору. У всьому винний депутат Сергій Колебошин – він привів до влади бандитів!!!
    Банду геть!!!

    1. Це той Армен, що керує асенізаторами і не дає змоги працювати людям у кого є такі машини, всіх залякує. А може треба підключити поліцію, хоча кажуть що вона його й кришує. В Овідіополь повернулися 90-і роки.

    1. Нема толку її катали від магазину до газгосподарства але там як були ями так і є і скільки звертались нічого не вирішилось,наш район Південний вул.Антонова ми вже й забула скільки років ходили оббивали пороги два рази на рік писали заяви і Алілуя на передодні виборів зайнялися питанням асфальтування і то не наша місцева а Одеса…

    1. У селі Миколаївка
      Вул Шкільна
      Вул. Новоселів

      Не робили 100 років !!!
      Там земляна дорога досі !!!
      Лілія Іванівна !!! Чекаємо Вас у гості !

  17. А якщо зійде вода, ви побачите величезні ями які ніхто не ремонтує. Потроху залатали вулиці, а тут проїхали і порахували як за непотрібне залатати ями.

  18. Так не бідно живемо ,в кожному дворі машина ,беріть Тай робіть самі і Савельева підтягнеться сама для піару

  19. З Росією воюємо ,від всього відказалася,клянемо,а ось їх язик не можемо забути ,бо щоб вивчити свою мову потрібні мізки

    1. рпц не закрыли еще в Овидиополе ?ой упц)))или как обычно какая разница???,как гражданин рф копылов?еще не отправили в списки по обмену ?

  20. Копилов з Лількою вась-вась !!!
    А СБУ нема діла до них …
    А він донатить на армію РФ !

  21. всі наші чиновники донатять на зсу. але крадуть ці кошти в нас. в нашій громаді це добре видно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.