«ПРО СХЕМИ». ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬЦІВ ДО ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 2169

До редакції «Альтернатива. ОРГ» надійшов лист від мешканців Овідіополю з метою зробити звернення до Овідіопольського селищного голови Савельєвої Лідії Іванівни.

«Шановна Лідія Іванівна. Мешканці Овідіополя – район «Молдова», звертаються до вас з проханням написати самій собі заяву про виділення матеріальної допомоги на ремонт перехрестя вулиць Кудрявцева та Євгена Колісниченка. Ми бачимо, що саме по цієї «схемі» гроші з бюджету виділяють миттєво без тривалих засідань депутатських комісій та сесій!
Віримо Лідія Іванівна, що ви не залишите ваших виборців без уваги! Розуміємо, що вам також потрібно провести черговий ремонт у вашій оселі, але сподіваємось, що проблеми виборців, цього разу, ви поставите вище особистих потреб!
»

Від редакції хочу додати, що у зв’язку з незакінченим ремонтом вулиці Євгена Колісниченка будинок інваліда І групи № 219 по вул. Євгена Колісниченка, під час сильних опадів, також заливає. Зверніть увагу і на цей факт.

 Лідія Іванівна, якщо все ж таки «повернетеся обличчям» до своїх виборців, беріть матеріальну допомогу відразу на дві точки по вулиці Євгена Колісниченка.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “«ПРО СХЕМИ». ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬЦІВ ДО ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

  1. Хоть би не забути пару гранат додому взяти після перемоги,бо бачу що багато заяв прийдеться писати)може бистріше буде з ними)

  2. Овидиопольци вам не стыдно кого ви выбрали мером це варюга вищой котегории, кого вона привела до влади армяна Газияна голову бюджетной комиссии, довирили кошти нашои громади це сдид нашои украинской нации другий армян Манукян миша деректор дворца спорта був тренером в Чечни тренирував кодиривцив, щоб ти знущались над украинским народом,ми собирали усиею громадою на строительство дворца спорта имени Дукова.Савельева до тебе запитання, ти назначила цих негидникив?????

  3. Шановні, так цеж ознаки використання службовим становищем з метою збагачення в крупних розмірах, перевищення службових повноважень. Романе, зареєструйте, будь ласка, заяву в поліції. Громада Вас просить!!!
    Бо з Максом може бути надто швидко. Нам би хотілось по закону.

  4. Скрізь схеми. Це все насліддя Валентини Михайлівна. Це вона виховувала цю виховательку дитячого садочку Ліду/Лілю. При Михайлівні таки схеми проходили та ніхто навіть пару з роту не випускав. Але появився Варшанідзе і все змінилось.

  5. Позорище. Довела громаду до ручки. Михайловна выезжала за счёт райадминистрации. Теперь райадминистрации нет. А сама ничего кроме воровства не умеет.

  6. Да какие там деньги на улицу выделить? У этого поросенка целлюлитного снега зимой не допросишься авы про деньги на ремонт улиц. Она на ваши деньги лучше ремонт дома сделает и пожрать купит

  7. Також хотілось би звернутися до цієї пані Савєльевой, не хотіли би ви звернути увагу на дитячі майданчики???? В центрі повний жах, зламані тренажери майже на землі лежать, пісочниця взагалі пуста та зламаний дах, діти з землею граються і пасочки ліплять. НЕМА СЛІВ! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ЦЕ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.