ОВІДІОПОЛЬ: ОЛЬГА ПОВАЖНЮК ПРИТЯГНУТА ДО АДМІНВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ДОВЕДЕННЯ НЕПОВНОЛІТНЬОГО ДО СТАНУ СП’ЯНІННЯ.

Кількість переглядів 2369

12 квітня 2024 року на засіданні адміністративної комісії Овідіопольської селищної ради були розглянути матеріали у відношенні Ольги Поважнюк за по ст. 180 КУпАП – доведення неповнолітнього, а саме її рідного брату Андрія Поважнюк 2006 р. н., до стану алкогольного сп’яніння.

Сама ситуація відбулась ще 19 лютого в Овідіополі по вул. Каденюка. Під час конфліктної ситуації була викликана поліція. Саме при складанні адміністративних матеріалів по ст. 173 – дрібне хуліганство, було виявлено, що Андрій знаходився у стані алкогольного сп’яніння, а довела його до цього стану сестра – Ольга, 2004 р. н.

На Андрія складений протокол за ст. 178 – знаходження в громадському місці у стані алкогольного сп’яніння, який ще 20 березня розглянутий судом та Андрію було винесено – попередження.

І ось вчора, 12 квітня, адміністративна комісія селищної ради розглянула матеріали й у відношенні його сестри – Ольги, яка й наливала алкоголь своєму неповнолітньому брату. За результатами розгляду, на Ольгу накладений штраф. Селищна рада не повідомляє суму штрафу, але у Кодексі про адмінпорушення передбачений штраф від 102 до 136 грн.

Сподіваюсь Ольга сплатить штраф та більше не буде наливати неповнолітнім. До речі, під час розпивання алкоголю сам Андрій знаходився під опікою своєї бабусі Поважнюк Людмила Олександрівна. Це саме та Людмила Поважнюк, яка двічі брехала під присягою у суді у листопаді 2017 року.

З приводу брехні Людмили Поважнюк я робив заяву до поліції та через суд навіть змусив зареєструвати кримінальне провадження по факту її брехні. Але, на жаль, наші правоохоронці так й не довели цю справу до суду.

Ось наразі ми бучимо, кого виростила Людмила Олександрівна.

Сподіваюсь всі зроблять висновки з цієї ситуації та у подальшому не допустять таких правопорушень.

Відео про те, ПОВАЖНЮК ЛЮДМИЛА ОЛЕКСАНДРІВНА брехала у суді у листопаді 201 року:

По матеріалам: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе
АЛЬЕРТНАТИВА,ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ОЛЬГА ПОВАЖНЮК ПРИТЯГНУТА ДО АДМІНВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ДОВЕДЕННЯ НЕПОВНОЛІТНЬОГО ДО СТАНУ СП’ЯНІННЯ.

  1. А де ж її син? Пам’ятаю вони корови тримали,й завжди пасли біля мосту,не пройти з дітьми було.

  2. Такс,а где же не сын делся? Она ж над ним так всегда тряслась…Когда то нормальная семья была,хозяйство держали,что же произошло,что вот такой итог.

    1. Міша повісився, приїхала один час мати дітей,хотіла забрати, так бабка не віддала, а вже що виросло бачимо самі

  3. Я бачу темнючосині прапори. Може час згадати ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ? Комуняки не дали в конституції такий записати — так наче ж зараз симоненківці зачаїлись — можно НАШ прапор підняти! Сонце крізь сплетені смуги зеленим кольором сяє! Кольором надії!

  4. Бидлотьотка яка бреше в суді має бути покарана,публічно. Німці це і робили колись тут. А Євросоюз задля поваги до держави сотні років привязував брехунів до стовпа!

  5. -ТЦК: хто готовий йти захищати кормушку?
    -Присутні: “я, я,я” – руки підняли
    -Лохненко: “і мене не забудьте забрати”

  6. Провірте хто там шо загоражує позаду магазину Картоха. Загорожують аж до кладовища, і чиє це майно, податки всі платять чи тільки самі зарабатують?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.