СУДДЯ НЕВІНГЛОВСЬКА ЗАБЛОКУВАЛА ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ «ОРТПП» ЗА ЗАЯВОЮ ОРГАНУ, ПОВНОВАЖЕННЯ КОГО ВЖЕ СПЛИНУЛО

Кількість переглядів 501

15 квітня 2024 року у Господарському суді Одеської області відбудеться судове засідання з розгляду заяви члена Одеської регіональної торгово-промислової палати (ОРТПП) про скасування заходів забезпечення позову по справі за позовом про визнання протиправними дій щодо скликання позачергових Загальних зборів ОРТПП до одного з 183 членів палати.

Річ у тому, що суддя Невінгловська Юлія Михайлівна своєю ухвалою від 10.04.2024 року заборонила проведення Загальних зборів ОРТПП в рамках господарської справи за позовом адвоката Логовського Віталія Віталійовича від імені Одеської регіональної торгово-промислової палати, що діє за договором надання правової допомоги, який від імені ОРТПП підписаний президентом ОРТПП Шуваловим С. Є., повноваження якого сплили ще 14.12.2023 року.

Вищим органом управління Одеської регіональної торгово-промислової палати є Загальні збори її членів. На цей час членами палати є 183 особи, кожна з яких має право брати участь в управлінні палатою саме через проведення Загальних зборів та прийняття рішень з будь-яких питань, що стосуються діяльності ОРТПП, у тому числі з питань обрання керівних органів палати.

Своєю ухвалою суддя Юлія Невінгловська ПОЗБАВИЛА 183 юридичних особи можливості реалізувати свої права на управління ОРТПП.

Створена ЗА ДУЖЕ СУМНІВНИХ ОБСТАВИН суддею ситуація є цілком абсурдною, тому що Палата в особі її президента, строк повноважень якого закінчився, за допомогою суду заборонив Вищому органу управління Палати, якому у будь-якому випадку підзвітний президент палати, обирати нову Раду палати, з числа членів якої буде обраний і новий президент палати.

ВИНИКАЮТЬ РЕЗОННІ ПИТАННЯ:

  • Яким чином найманий Палатою працівник, строк повноважень якого скінчився, може щось вимагати від Вищого керівного органу?
  • Яким чином суд за позовом Палати до одного зі 183 членів Палати може заборонити іншим 182 членам реалізувати свої права?

Все це виглядає КОРУМПОВАНОЮ СХЕМОЮ ЗАДОВОЛЕННЯ БАЖАНЬ лише однієї людини – Шувалова Сергія Євгеновича, який побоюється позбавитися свого крісла та, на мій погляд, працює проти всіх членів Палати!

Спробую бути присутнім на цьому судовому засіданні з метою почути аргументацію судді Юлії Невінгловської. Судове засідання призначено на 12:30 у понеділок 15.04.2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СУДДЯ НЕВІНГЛОВСЬКА ЗАБЛОКУВАЛА ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ «ОРТПП» ЗА ЗАЯВОЮ ОРГАНУ, ПОВНОВАЖЕННЯ КОГО ВЖЕ СПЛИНУЛО

  1. Как Шувалов уйдёт? Кто тогда будет оплачивать любовников его доченьки? Присосались!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.