МЕШКАНЦІ СЕЛА МИКОЛАЇВКА ЗВЕРНУЛИСЬ З ВІДКРИТИМ ЛИСТОМ ДО ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 2146

Із-за стану доріг мешканці села Миколаївка Овідіопольської територіальної громади Одеського району Одеської області звернулись з відкритим листом до Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. та депутатів селищної ради.

Скарги людей обумовлені тим, що у зв’язку з агресією рашистів та руйнуванням енергетичних потужностей держави останнім часом доводиться економити на вуличному освітленні, що створює додаткові неподобства при користуванні вулиці Дністровська, якою курсує громадський транспорт та ходять діти до школи.

У своєму зверненні, під яким підписалось понад 100 жителів с. Миколаївка, люди вимагають скликати позачергову сесію, виділити гроші на ремонт вулиці, визначити підрядника та провести ремонт.

Позачергова сесія не потрібна, адже на 26.04.2024 року вже призначена чергова сесія.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “МЕШКАНЦІ СЕЛА МИКОЛАЇВКА ЗВЕРНУЛИСЬ З ВІДКРИТИМ ЛИСТОМ ДО ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

  1. В дальницької отг на економія клали. В чорноморську також. А нашої гОЛОВІ отг не хватає на доплати та премії. Та й ще ця поміч на ремонт. Короче не ганяйте хвилі Чернь

  2. Вместо ремонта дороги у Савельевой новая пристройка к дому чему она конечно же рада

  3. В Овидиополе дороги тоже в ужасном состоянии. А у поссовета кроме премий денег нету.

  4. Меньш ніж за рік фури роздовбали дороги, нема кому робити, бо грошей як завжди не має, в минулому році треба було селищної раді зробити співфінансування з ОВДА, та були б дороги, при чому область виділяла 70% відсотків з обл. бюджету, на премії є, на дороги, ЗСУ, та інші нагальні питання не має…
    Усі мутні схеми прокручують, війна все спише.
    Коса без громадського місця відпочинку – коску вже ліля продала, Овідіополь – тільки боги можуть будуватись на комунальній землі без будь яких дозволів, а потім все просто забирати безоплатно, положивши до карману ненажерливої лілі пару сотень баксів. Просто жеруть як не в себе, а на людей їм п.хуй.

  5. У Лільці все за гроші. Ось Літвінчук краде у лікарні, а його не звільняють. А чому? А тому, що заносить Лідке і Газіяну!

  6. не смешіть мої пятки Літвінчук с кимось поділиться вдавиться но не дасть тому зараз у киеві його цьому і вчать.

  7. Служу під Придністров’ям. Один -два рази на місяць навідуюсь додому в Овідіополь. За 125 км дороги цей відрізок, що проходить через Миколаївку та Калаглію – найжахливіший

        1. мабуть ! тому прошу дрона а не дороги. відсидівся біля Молдови а тепер будеш бити себе в груди і кричати я ветеран.

          1. ти краще доколупайся до тих, хто зараз на гражданці, але кричить, що був на 0. хча той 0 навіть здалеку не бачив.

  8. Иногда приходится ехать в Белгород Днестровск.В милиметре от трасы пропасть.Полное разрушение.Необходимы предупреждающие знаки и заграждения.Роману необходимо проехать эту дорогу и поснимать.Могут быть жертвы.Только не известно ,кто все это будет делать.

  9. Савельевой пофиг все эти обращения. Что ей тут осталось. Совсем немного… я точно знаю…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.