КУДИ НАВОДИЛА РАКЕТИ ЛІДІЯ КОСИХ. ПРОКУРОР ЗАЧИТАЛА ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ

Кількість переглядів 2483

«…людей там много… военных там всегда много… автобусы с военными часто мигрируют в эти точки… в санатории знаю людей – почти полные» – це витримки з обвинувального акту, який прокурор зачитав під час судового засідання з розгляду обвинувального акту у відношенні уродженки Великодолинського, мешканки міста Одеси Лідії Косих.

16 квітня 2024 року в Київському районному суді міста Одеси розпочався процес над Косих Лідією Олександрівною, 1983 року народження, яку обвинувачують у державній зраді за ст. 111 КК України, яка співпрацювала з Івановим Григорієм Олексійовичем – співробітником військової розвідки рашистів.

Розпочалось засідання з обурення адвоката обвинуваченої, яка наполягала на перевірки документів у журналістів у зв’язку з тим, що їй не сподобалось, що журналісти задавали запитання обвинуваченій. Суд перевірив наші посвідчення та нагадав адвокату, що засідання відкрите і на ньому може бути присутнім будь хто, головне не порушувати порядок.

Далі, прокурор зачитала обвинувальних акт з якого стало відомо, що Лідію Косих обвинувачують у співпраці з співробітником військової розвідки рф Івановим Григорієм Олексійовичем, нікнейм у Телеграм «VCasperZ» та з іншим співробітником військової розвідки рф з нікнемами: «Сергій Павлов», «Stefan» та «@serggej6318».

В ході досудового слідства встановлено, що Лідія Косих у період з травня по листопад 2023 року декілька раз передавала інформацію – знімки з Google Maps з координатами про об’єкти на яких були розміщені військовослужбовці Збройних сил України та Національної гвардії України у населених пунктах:

  • м. Одеса
  • м. Чорноморськ
  • с. Мала Долина
  • с. Таїрове

Також прокурор зачитала деякі діалоги між Косих Л. О. та рашистом Івановим Г. О.:

  • Запитання «Техника есть?»
  • «Нет не видела, но людей там много, технику сейчас, если и перегоняют, то только по ночам, чтобы не видели, военных там всегда много, чем они там заняты без понятия»
  • Запитання: «Людей примерное количество? По форме ходят?»
  • «Да по форме, количество разное всегда и мне сложно сказать я же на территории не была, автобусы с военными часто мигрируют в эти точки, в санатории знаю людей – почти полные, база там была для водителей «дальнобоя» тоже не пустует, я удаляю всё»

Більш детально по тексту обвинувального акту дивиться у відео сюжеті.

Під час знайомства суду з обвинуваченою, встановлено, що Косих Лідія Олександрівна зареєстрована у с. Великодолинське, а проживає у м. Одеса по проспекту Небесної Сотні, має двох дітей – 6 та 19 років. На момент затримання, працювала у Кароліно-Бугазької сільській раді головним спеціалістом, уповноважена особа з публічних закупівель.

Свою вину Лідія Косих визнає часткового.

  • Суд: Чи визнаєте ви себе винною
  • Лідія Косих відповіла: Ні
  • Що саме ви не визнаєте, кваліфікацію?, – уточнив суддя
  • Кваліфікацію не визнаю, – підтвердила Косих.

Напевно вона думала, що вона грала у настільну гру «морській бій» і що місця розташування наших військових, де знаходились наші з вами захисники – це не живі люди, а «кораблики» нарисовані на шматку паперу. Це жах!

На судовому засіданні, окрім журналістів, була присутня депутат Великодолинської селищної ради Яніна Мостова та батько Лідії Косих – Усінов О. Т., директор Великодолинської ДЮСШ.

Далі по процедурі сторони запропонували порядок дослідження доказів та відклали засідання на 12 годину 26 квітня 2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

33 thoughts on “КУДИ НАВОДИЛА РАКЕТИ ЛІДІЯ КОСИХ. ПРОКУРОР ЗАЧИТАЛА ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ

  1. Незнаю как всем,а мне что на эту с¥ку смотреть неприятно,что на журналиста.Вроде хочет он выглядеть “в рамках закона”, но рожа у него какая-то криминальная.Очень неприятный тип.

    1. Еб@нько не нервуй так. Ромка тебе вже не відпусте. Готуйся віддати водійське посвідчення на рік та вже готуй свою мамку до штрафу 17 тис

  2. Ще б така р√§§ка сволота як ти щось би тут патякало …!
    Якщо у будь якій справі сприймати як особисте відношення до людей, а не як відношення до справи, то ніколи не буде об’єктивної оцінки…

  3. 100% виновна, конфисковать всё что есть у неё и посадить в мужскую колонию, эту грешницу.

  4. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ.

      1. С каких пор смотрящие работают с ментами и в целом органами власти?, это значит что они не смотрящие и не представители воровского мира

    1. Папаша обісрався бо її загрожує
      Пожиттєве ув’язнення з конфіскацією майна !!!
      Якщо вона прописана у нього та є співвласником то півхати конфіскація !
      А ще до того позор

  5. Конфіскувати все, все до грамини, віддати на потреби ЗСУ, конфіскувати все у родичів, а її розстріляти, так і тільки так, смерть за смерть!

  6. Ще панькаються з нею , вона свідомо здавала воєнні об’єкти . Розстрілять скотину .

  7. Чому такі дурнуваті питання, хіба злочинець,що свідомо коїть злочин,признає свою вину? 🤣

  8. Навіть розстріляти цю мразоту буде мало! За ногу прив’язати до коня і тягати поки не здохне!!! Мразота!!!

  9. В даній ситуації немає нічого дивного, це родина зрадників.
    Старий пес все життя зраджував: дружині, друзям (за копійку продавав усіх), батьківщину…
    Для цих «нєрускіх» це норма
    От і виросла вона по його подобі

  10. Удаляет педик этот журналист кометы маставая праститутка и шалава это все знают её не драл только ленивый

  11. Суспільство дебілів,якщо так взялися карати то тоді відповідайте чесно як ми до цього дожилися

    1. При прежних порядках .ее бы растреляли без суда уже давно,И всю ее семью подвергли бы пыткам и расстрелу,А то .что с ней возятся столько времени_ТАК ЭТО НАША ДЕМОКРАТИЯ.И сколько еще денег надо потратить на ее ДОВИЧНЕ…

  12. Царя скинули,И власть у трудового народа и крестьян.И в новую власть легко могут пролезть наглые.воры.мошенники.зеки.А там где шло по обычному руслу в Европе -порядок.Теперь все туда бегут.Не может быть уравниловки.Один пашет .другой НЕТ.А ЗП одинакова.
    мы с вами в оциализме и коммунизме.
    Вы Ленина спросите-куда он всех привел ?Почему его мумию еще хранят ?И тратят на ее содержание миллионы,А людям с разрушенными домами по25 тыс грн.

  13. Молодцы журналисты! Давить этих кончерв нужно. Видно, что Косых и её адвокаты все за путина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.