ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ ДЕПУТАТА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НАДІЙШОВ ДО СУДУ

Кількість переглядів 3457

Завершене досудове слідство по кримінальному провадженню в рамках якого вручений обвинувальний акт депутату Овідіопольської селищної ради від політичної партії «Слуга народу» Літвінчуку Володимиру Давидовичу, якого обвинувачують у скоєні злочину передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – розтрата комунального майна шляхом зловживання службовим становищем.

В ході досудового слідства встановлено, що депутат Овідіопольської селищної ради, який працює керівником «Овідіопольської лікарні», Літвінчук В.Д., на початку січня 2023 року підписав договір з фізичним особою-підприємцем про закупівлю котлів для лікарні на загальну суму 1 млн 900 тис. грн.

Але, досудове слідство дійшло висновку, що загальна ринкова вартість аналогічних котлів становить 657’844,90 гривень. Таким чином, за версією досудового слідства, придбавши котли за завідомо завищеними цінами, керівник «Овідіопольської лікарні» Літвінчук В. Д. спричинив збитки комунальній лікарні у сумі 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.

Потерпілим по справі визначене – комунальне некомерційне підприємство Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня». Представником лікарні на процесі буде Салата Тетяна Олексіївна.

Санкція ч. 5 ст. 191 КК України передбачає позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Підготовче судове засідання по справі призначено на 02 травня 2024 року на 15 годину. Справі привласнений № 509/2219/24. Головуючий по справі – суддя Панасенко Євгеній Миколайович.

Дуже цікаво буде почути всі сторони під час судового розгляду.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
3
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

122 thoughts on “ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ ДЕПУТАТА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НАДІЙШОВ ДО СУДУ

  1. Ось і твоя черга. Мерс, будинок, гроші, все сYка заберут в тебе. Міценат хєр0в, йди газіяну жопу підотри та савєл’євій молитву прочитай.

  2. Рома давидович дуже поспішає з завершенням будівництва фунікулера (інфо 100% правда ) не даремно ліфт в лікарні замінили зі сторони лимана все дуже добре видно можеш перевірити Салаті квартиру купив давидович а вона буде в суді потерпілою стороною смішно.

      1. ні не особисто а через лікарню повинна бути ведомственной напевно. здається це буде не суд а “клоунада” робочі з лікарні працюють на кручах лиману до п’ятниці не дивлячись на болото заливають сходи тягнуть водогін.

      1. солтик крав але і лікарні перепадало. а тут все що зроблено зроблено за гроші працівників лікарні хто в курсі той мене розуміє.

        1. Якщо тобі відоми факти крадіжок – готовий приїхати та включити відео камеру для фіксації твоїх показів. Давай говорити про фактичні події, а не про “одна бабка казала”.

      2. Завідуючою у відділенні фізтерапії була лікар гениколог напенсііі Сливка.Знеїі почніть .

  3. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ.

  4. Перевірте де ділися в фіз відділенні, яке закрили начебто бо не вигідно , ванна – джакузі, гідромасажні кроваті і т.д.і т.п яке придбано було при Солтикі

  5. Рома поясни чому з 1.9 сума стала 1.2 мильона.А не Салата занижує суму збитку.

      1. Раніше писали,що все це проходило за наказом Мєра.Його вина тільки в тому,що ві на це погодився.А мєр тепер ховаєтся влікарні.

  6. А суд над ним буде також напевно йти роками?
    Розвалив лікарню вщент! З ремонту хірургії і дитячого теж мабуть відмив кучу бабла. Лікарів вижив, справився! Невдаха!

      1. Ніхто не прийде. Тиснути не буде громада. Знайдуться верхи, яким цікаве затягування процесу .

            1. Мені подробиці не відомі. Офіційного повідомлення з цього приводу селищна рада не робила. 26 квітня 2024 року буде сесія. Спробую дізнатись під час засідання.

  7. згоден не прийде ніхто всі хочуть щоб рома сам все зробив . а я візьму і прийду послухаю . подивлюся як нас розводять. а салата буде дурною якщо буде виправдовувати загадить собі майбутнє давидович походу своє вже відіграв 60 років десь на носі хоть і фарбується.

  8. Лікарня хоч якось працює і розвиток чи малий , при солтику все що можно зачиняли , задайтесь питанням скільки зачинено відділень при солтику і скільки при літвінчуку , тому сраколизи солтика тільки і його чекають, і мешканцям громади є куди звернутися в лікарню , а при минулому правителі їжею був би приватний санаторій.

    1. Я вас прошу! До кого в лікарню є звернутись? Відділення відчинені без лікарів? Так відчинені, щоб копійка до карману Літаінчука капала! А толк де????
      Всі або в приватну де є лікарі, або в Чорноморськ до наших же лікарів, ну або в місто! Тут звертаються вже на крайній випадок. Будьте чесні з собою, він зламав медичну сферу в нашій лікарні.

      1. Вы определитесь где ваши врачи и ваша больница?А то и Черноморск ваша и Овидиополь ваша!Хоть не палитесь уже так защитники солтыка!

  9. А хто то знає, його звільнили? Чи як? Бо ми нічого не знаємо, він же на роботу ходе, в часному порядку жіночок же приймає, бабосіки в карман кладе. Чи може він приміщення роддому собі відтяпав.

    1. Його і не затримували. Їм треба щоб він робив та заробляв гроші для хабарів

  10. той хто каже що є до кого з врачів звернутись мабуть не хворіє або лікується в іншій лікарні. Немає жодного врача окрім настазіологів екстернів молоденьких бо треба було відкрити хірургію для піара та відмиву грн. при ремонті.

    1. А що з джакузі ?Є чине має.Я лежала в цій ванні за 80грн.І процедури проходила.Там багато чого хорошого.Тільки не має вікна,де можна заплатити і оздоровитися.

  11. Та ніхто з глуздом не ходить в ту лікарню. Вже всі в Закарія отримують добру допомогу.

  12. А чому не перевірити ЗП лікарів ? Це ж просто на камеру .Берете відомості в бухгалтеріі,Картки в банку.І все.І буде доказ вам ,що там і 25% і 50%.Від мінімальної.А це 2-3 тис грн. І пенсіі у них не буде. Це як ? Тільки в сімейної медиціни все нормі. Вс іінші -це добровільні робітники без оплатні .Упідприємців такі дії заборонені ,а в районі так заощаджуются кошти для влисних потреб, Навряд чи найдеться країна ,де так принизливо відносяться до своїх лікарів.А потім визапитуєте–,,А гов!!!А де всі ??У кого можна полікуватися.?І це стало нормою.Хай хворі думають за них.І ремонти і обладнання за власний рахунок.Дякуйте,що аренди ще не вимагаемо.За таких умов всі молоді будуть в Європі і лікуватися їдьте туди ж.Всі що думали по іншому-виперли.Нариклад Фоміч і інші.

  13. одні в юному Віці відали своє житья за медальку а давидович в цей час фунікулер строїть щоб зїжджати до лиману де при самій воді гараж з катером. а дозвіл є? хто дав право ?

    1. Солдаты отдают жызни за нас с вами.А медальки вручает мэрия убитым от горя семьям и на том их помощь заканчивается.

  14. Давидович У себя на роботе диктатор,дома любимый муж,а с начальством человек ,который умело обращается с женщинами по роду своей профессии,легко находит контакт.В общем хамелион.Только как это районное начальльство с двумя сотнями специалистов и казначеем со стажем выделило ему по подставным липовым документам на какогото частного одесского физлица миллионы денег,а не на собственное газовое хозяйство ,которому и Бог велел заниматься этим вопросом.?Тут действовала целая групировка по откатам.А Давыдовыч тут извените крайний.Все попрятались по больницам,не трогайте нас мы после операции…

  15. Давыдович.Скажите правду.Не берите все на себя.Ни кто вас спасать не будет. Пустые обещания .Корупционеров посадят и они вам не смогут помочь.Пусть каждый получит по заслугам.У вас хорошая семья .Не губите их.

    1. нічого він не скаже бо дуже жадний і не ділився ніским тому і здали його. йому говорили не треба . а сімї у всіх хороші.як він поводив себе з людьми так і з ним поступили.

  16. Заседания суда будет переносится неоднократно. А вы лохи ждите свежих новостей как и гуманитарную помощь от меня. Только всю гуманурку я давно продал а вам дулю, можете сами её сложить и посмотреть. А что касается Давыдовича так я ему своё плечо подставил и помог решить его проблемку. Я же решалово Овидиопольской ОТГ и напоминаю всем не забывать об этом.

    1. Что ты решил, ты долбень. Дело в суде. Обвинительное он получил. Даже если закрывать по срокам – это не реабилитирущее основание. Он будет ВИНОВАТ, пустая твоя Арменья бошка!!!

      1. Может А Г всех издает.Что бы себе освободить путь на мэра,а своим сыновьям должности главврача,а жене и покруче.Пора уже выходить на большую дорогу,где можна дела творить на миллионы.

      2. Это деньги государства,суды государственная структура,и должны защищать интересы государства.Деньги должны быть возвращены.Сейчас програма борьбы с корупцией.Как будут отчитываться.?

    2. Ваша мама рассказывала,как вы с братьями удрали на Украину.Инначе бы вас захватили бы боевики и заставили воевать с ними.Захватив ваше имущество и ваши жизни.В Овидиополе вы живете десятки лет.Тут вы построили свои дворцы.Наши люди работают у вас в доме ,выполняя роль прислуги.На ваших предпритих.Молодые девки за 100 доларов ходят обслуживать ваши мужские потребности.Вы любите скорость и ездите на крутых тачках.Да,Давыдович сделал вам справочки по вашей инвалидности и чтобы вы своих сыновей вывезли в Америку.Тут вы гений анекдоты ,конфеты,коньяки.Все везде схвачено.Всех можно купить.Депутатов,мэров,все и всех.Только наши люди не лохи ,как вы их называете.Это лучший народ в мире,который только есть.Инначе бы вы здесь не находились.А уехали бы в Европу или Америку.Где есть правила и закон один для всех.А еще лучше на свою родину.
      Не плюй в колодец-придется еще воды попить.

    3. А скажите Гаспадин А,Г,а как ваша жена и мать относитсяк вашим шлюх@м ?Вы столько денег на них тратите.

  17. Давыдыч нормально заработал на инвалидностях. Денег ему хватит закыть этот вопрос.

  18. рома в лікарні в інфекційному виділені лежать старенькі хворі відказникі хто отримує їхні пенції перевірь дуже здивуєшся.

  19. Доктор от бога . Он спас мне жизнь 2017 году Когда я рожала ребенка. Все продумал на перед

    Очень жаль что иза денег потеряли такого доктора.

  20. І НА ЦЕЙ РАЗ КРАДІЖКА ПОЙДЕ БЕЗ НАКАЗАНО запамятайте ці два слова САМОУРЯДУВАНІЄ І ДИПУТАТИ. даже відсторонити давидавича з посади не так легко . правда Рома???

  21. Кругова корупция.Если будет опастность,то ему дадут время сбежать за рубеж.

  22. Когда у власти будет генерал от Евросоюза и законы будут соблюдаться и с корупцией будет покончено.Только до того времени нам всем надо дожить И ПОБЕДИТЬ В ВОЙНЕ.

  23. Карма в действии.Сейчас идет затоплние России,Китая .Италии.В России на Кургане радиоактивными отходами,При попадении одной альфы в организм _РАК,Все люди в коментариях пишут.что это наказание от Бога,Украине дают оружие.Сейчас всех .кто уехал ДЕПАРТИРУЮТ НАЗАД.Мужики заново пройдут мед,проверки,И проверят тех врачей.кто выдавал липу,..Даже если почитать коменты.можна увидеть карму в действии,,,

    1. Если Газиян захочет освободить место для сына.то он здаст всех.И поступит так как делают предатели.Сначала втираются в доверие.а потом наносят сокрушительный удар,

  24. Благдаря справкам.выданными такими специалистами 860 тыс мужчин призывного возраста находится в Европе.вместо того .чтобы защищать свою страну.

  25. Как всегда,кучу сплетен,грязи и зависти!Самое главное под анонимами,так как в лицо знатно улыбаются!

  26. Вы ошибаетесь.Таким оборотням никто не завидует…Да и друзья Ваши _временные .Пока с Вас можна .что то поиметь и выпить за ваш счет.А как только от кормушки отойдете_то и они в Вашу сторону не глянут,
    Как любили Сталина при жизни_а потом что ?

  27. Не бійся собаки .яка гавкає.Бійся _тої .яка п,яти лиже,
    Не бойтесь коментариев .Бойтесь _своих друзей и единомышленников.

    1. В овидиополе не стоит никого боятся))погавкают и дальше в свою гнилую сущность зароются!Молча!
      Все гонят на Романа,а он то по сути единственный кто хоть как то пытается вывести местных воров наружу!

      1. на рахунок Роми є одне НО в нього є журналістка недоторканість а в простої людини нічого тому РОМА ХОТЬ ЩОСЬ МОЖЕ а нас випруть і говорить не стануть.

  28. На счет гнилой сущности,то вы зря,Люди заняты своим делом,Каждый должен заниматься своим
    предназначением ,Проверяющие выискивают.Прокуроры обвиняют.Судья судит И все соблюдают закон,Нет людей в не закона ,Обычные люди с гранатами не ходят,И выносить приговор по собственному усмотрению не будут,Люди у нас трудолюбивые и терпеливые, И заслуживают лучшей власти,Хотя ведем много.которые мыслью наносят удар своим обидчикам,Так годик-два тай отбегал,
    А вот Роман ведет такую вот игру, Если хороший следователь почитает .то могут возникнуть вопросы и проверки. И выводы,Только время наверное еще не пришло,корупция почему безнаказана ?
    Так .как со всеми можна договорится,,,Пока,,,Но так будет не всегда,,,И если слова людей вас так злят,значит есть там правда,
    И еще,Что за клиника частная Закария открылась в Овидиополе ?Спрашивают иногородние.а мы ничего не знаем.У Давыдовича появились конкуренты иностранцы?
    Слово месные воры-не точное,Воры Это кто ограбил кого то,А у нас корупционеры,Они грабят государственные деньги с бюджета государства.И разбираться со схемами и группировками должны не мы с вами .а государственные служащие,..

    1. Вы кучу пустого текста изложили!Если люди были бы заняты своими делами,то не было бы времени на такую грязь в комментариях,а все потому что не заняты и злостью блещут!Вы задаете вопрос о безнаказанности коррупции тут,а вы попробуйте себе его задать и начать с себя,и если бы каждый что то предпринимал,а не просто комменты лил,то наверное бы это остановили!Вы задаете вопрос с подвогом о клиники Закария!И даже тут умудрились слить негатив!Почему это Закария иностранец?Он гражданин Украины и замечательный доктор хирург!Вам кто то мешает честным способом открыть свой бизнес?Я вам скажу вы сами себе мешаете,потому что заняты не своей жизнью,а всеми вокруг!Но это все без толку,так просто бла бла бла!Задумайтесь!Развивайтесь!И будет васм счастье!И времени на сплетни не будет!Всего вам хорошего!

      1. ану скажіть мені будь ласка де в ділі давидовича “грязь”? він чесно кинув нас платників податку на державні гроши а ми повинні про це мовчати бо декому здається що це “грязь” з такім підходом до справи можно відбілити любого.

      2. Захария .а по народному Мухамед.Знаем такого,Работал до войны обычным хирургом у Давыдовича,А когда война началась слинял за бугор,Это ж не его страна,,,,Видит все нормально -давай назад,Только Давыдович назад не взял.Пришлось в свое заведение идти,В цокольном этаже,,,,Врачи .которые на фото,приглашенные,которые приезжают .как наберется групка желющих,Реклама шикарная,,,Сайт,,,Не была не видела,Но знаю .одну пациентку.которая по дешевке решила палец ноги с гонгреной удалить за 1000 тыс грн,
        В обычной больнице такая процедура занимает пару недель,А тут час и уже дома,,,Только никто не предупредил ее какие будут боли .когда наркоз выйдет,К ночи,,,И лекарств не дали с собой .что бы боль унять,Я не знаю кто спасал ее тогда….И на перевязку надо приезжать, Приходить,,Только нет у наших учителей пенсионеров таких денег на такси,,,Пришлось добираТься через раз,Еще хуже стало,пришлось умолять наших хирургов.чтобы взяли долечивать последствия научного доцента в течении полгода.А может и сейчас,
        Каждое ваше слово дорогой коллега и все мимо,Ни разу в десятку,

        1. А якщо не має коштів, то не ходіть в приватну клініку, ходіть до державних лікарів, там вам і видалять і «ліки з собою дадуть». А до Закарія черга до ночі стоїть і всих приймає. Но в приватній клініці Вам безкоштовно ніхто нічого не винен. Бред! Видалили, а, що буду боліти не попередили. А ви не знала, якщо видаляють то болить. А ліки в приватних не дають, їх треба самім купляти, як і в державній лікарні. Ну це так для інформації.

        2. А щодо не взяв Давидович знов на роботу, а нащо йому знов було повертатись до Овідіопольськлї мертвої лікарні. Якщо він має свою чудову лікарню, та зараз ще і завідувач відділення в Чорноморську.

        3. А щодо не взяв Давидович знов на роботу, а нащо йому знов було повертатись до Овідіопольськлї мертвої лікарні. Якщо він має свою чудову лікарню, та зараз ще і завідувач відділення в Чорноморську. Треба мозгом шевелити ніж писати, хто кого покинув. Тощо, лікарня без лікарів наша, то факт.

    2. Як це не знаємо про клініку приватну Закарія. Так вона вже два роки в нас. Чудова клініка з чудовими спеціалістами, доступні ціни, а головний Мухамед Закарія, працював у нас в лікарні та не витримав мабуть тиск наших хапуг. Бо Мухамед до карману не заглядає, кому потрібно ще свої заплатить. Моя родина вже багато років довіряє йому своє здоровʼя. Всім рекомендую звертатись в цю клініку, і обстеження чудове. Спеціалісти супер, в місто їхати не треба, і все доступно, професійний та вічливий персонал. Я не має значення, чи то іноземець чи українець. До нього прийдеш, він людина з великої букви, поважає аожного і багатого і бідного, для нього не має різниці.

  29. Свое не молчание вы называете комментарии в местной газете под анонимами?Самим не смешно?)))Если вы действительно считаете,что ваши налоги украл Давыдович🤣🤣🤣- то пожалуйста идите в государственные органы и добивайтесь справедливости по закону!А то ну правда,уже на цирк похоже!Давыдович в итоге всему виной🤣

    1. так ось і розбираються державні органи і якщо не відкупився то заробить по заслугі . виходить хтось взяв 1.2 лимона і поклав примусово давидовичу в кишеню. а давидович не винний вони самі прийшли . то де тут цирк?

    2. Виновен только по тому.что принял оборудование не глядя,Пусть теперь расскажет .как все было,А еще даст видеозапись .где ему приказали,Только ж этого ничего наверное у него нет,?Такое оборудование ставит газовое хозйство,И покупает,И проверяет,Казначейство перепроверяет и платит.Чисто по человечески очень жаль .что такое у нас происходит.Очень много внешних врагов,
      И по большому счету нашему народу ни власть ни начальство не нужны,

  30. Почему люди должны добиваться,Есть закон_и его должны соблюдать все.В Турции -украл-отрубали кисть-и никто не бастует,У нас надо- расстрел по закону военного времени,И не надо бастовать,

  31. С начала он не выплатил медработникам ЗП, в течении многих лет держа их на 2 ТЫС.Экономя бюджет,Они понимали.что в стране война и нет денег,И мэрия этого не знала с со своими 150 специалистами,?А потом эти деньги они вывели из бюджета по карманам,Такого беспридела за все время истории еще не было.Разве .что при крепосном праве,

  32. И зачем это людям идти в органы и требовать .что бы те выполняли свои обязанности ?За которые они получают свои ЗП.

  33. Когда Залужный станет президентом.вы даже удрать не сможете.так как вас выдадут,

  34. Цырк уже начался,Когда мужыки ухылянты бесятся в очередях в Европе,Где им не выдают документы,А еще больший будет .когда их всех департируют с их липовыми справочками,И отправят в штрафбат рыть окопы,Залужный сейчас генерал НАТО по вопросам Украины,

  35. зверніть увагу як деякі коментарі навмисно змінюють тему. до чого тут залужний нато .ЛЮДИ БАНАЛЬНО КРАДУТЬ їм за це нічого. ось де проблема. хтось писав вище ( давидович не бери все на себе здавай всіх) та в лікарні кожен знає буде так як сказав вова.

      1. порядку дійсно не буде якщо будемо мовчати або хоч не тримати на контролі. хочу вам наповнити що в цьому наша вина ми цю владу вибрали . і з давидовичем на посаді директора громада теж погодилась.

        1. Правильно пишите,Давыдович виноват,а до него все было хорошо?В его правление далась хорошая больница?Ее 10 лет уничтожали,разворовывали как могли,а теперь он крайний!Так до него она уже была мертвой!И местные жители тогда молчали,никто не шевелился!А теперь Роман помоги,Роман просвети!А жители что?Как ели воровство так и продолжают!Ничего не изменилось!В тысячный раз Роману спасибо,что не боится никого и пишет правду!
          В отличии от предшественников,Давыдович имеет гордость за свою семью,жену,дочку и медицинскую деятельность,за которую ему тысячи женщин благодарны!

          1. згоден давидовичу дякують тисячу жінок (і це добре) а обікрав мільйон ( і це дуже погано)

  36. При нынешнем правлении все крадут так.какбудто завтра не наступит никогда,Посмотрим .как будет .когда президентом станет Залужный,

  37. Не ужели Вы думаете.что есть желающие на должность главврача, ?Ведь надо ж иметь .что бы давать,…Чесные и порядочные у нас не впочете…

  38. Люди, что вы мелете, каких то других врачей приписываете, обсуждаете… зачем??? Есть статья, есть факт который не скрыть, его нужно обсуждать и настаивать на справедливости, а кто какой врач, у кого какая больница, где какие врачи работают, это не тема данной статьи и темы!!!

  39. те що робив головний лікарь до давидовича це плохо але факту крадіжки мільйонами не зафіксовано.

      1. Эти сказочки Вы оставите для уборщиц,А там люди грамотные,Авось разберутся,

  40. Не мелите чуш,
    Виноват .тот .кто придумал эту схему,
    Все участники,
    Кто нашел предпринимателя,
    Кто перевел и забрал деньги,
    Кто получил откат,
    Кто не проверил оборудование,
    Давыдович участник большой игры,
    Больницы надо были котлы,Ей поставили,Тепло ест ? Есть.

  41. Давыдовыч .Защищайте себя и свою семью,Иначе конфискуют все.Вы человек в возрасте,Нафига вам таки игры,Каждый пусть отвечает за свое,

  42. Начальству всегда нужен КОЗЕЛ ОТПУЩЕНИЯ.Наглых.жадных людей не нужно щадить,

    1. давидович ставши в друге директором думав що піймав бога за бороду . а він показав холопу свое місце .

  43. Так, що? Суд був? Чи Даивидович захворів? Для нього справам не проблема! Но у себе сьогодні в «приватному кабінеті» був! На території больниці!

        1. врача може і осудять но покарання не буде. уважно розберіться в двух речах САМОУРЯДУВАННЯ І ДИПУТАТИ ось це і спасе директора. думайте.

    1. починається від мазка в суді. ну а потім вирішальне слово повинні будуть сказать наші депутати. відгадайте як проголосують ці депутати? які кожен день по одному зустрічаються з вовою . про шо ж вони домовляються? или вован їм щось обіцяє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.