ДЕПУТАТ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У РОЗТРАТІ МАЙНА ЛІКАРНІ В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ

Кількість переглядів 6999

27 лютого 2024 року в рамках досудового розслідування по кримінальному провадженню вручена підозра у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, депутату Овідіопольської селищної ради VIII скликання Літвінчуку Володимиру Давидовичу.

Досудове розслідування по кримінальному провадженню з 10.11.2022 року здійснює слідче відділення, відділення поліції № 1 (селище Овідіополь) Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області.

В рамках досудового розслідування встановлено, що депутат Овідіопольської селищної ради, який працює керівником «Овідіопольської лікарні», Літвінчук В.Д., на початку січня 2023 року підписав договір з фізичним особою-підприємцем про закупівлю котлів для лікарні на загальну суму 1 млн 900 тис. грн.

Але, під час досудового слідства, експертизою встановлено, що загальна ринкова вартість аналогічних котлів становить 657’844,90 гривень.

Таким чином, за версією досудового слідства, придбавши котли за завідомо завищеними цінами, керівник «Овідіопольської лікарні» Літвінчук В. Д. спричинив збитки комунальній лікарні у сумі 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.

Триває досудове слідство, готується клопотання до суду з метою обрання міри запобіжного заходу підозрюваному депутату Літвінчуку В. Д. Процесуальне керівництво по кримінальному провадженню здійснює Чорноморська окружна прокуратура.

Санкція ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – позбавлення волі від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
6

95 thoughts on “ДЕПУТАТ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У РОЗТРАТІ МАЙНА ЛІКАРНІ В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ

    1. Вот если бы Давыдович вовремя сделал аборт Варшанидзе маме,то какого дерьма мы бы все избежали😂

    1. З лількою не поділив, вона й злила лоха, тепер порося свою людину всуне…

  1. Давно пора! Ще 20 років тому треба було це зробити. Який він будинок біля Молдовської школи побудував. За які кошти? Рожу від’їв, волосся пофарбував і лізе в депутати.

  2. Ето команда колибошена 1 литвенчук 2 ткаченко 3 лихненко СБУ начало роботи. Теперь Будем наблюдать как Савелева Будет отвечать за тратуарну дорожку по ул Колиснеченко как она зарила бюджет овидиополя . Где дорожка. Где плитка с едой дорожки,где остановки, миллионы бюджетных 💵

    1. Нехай ще візьмуться за козацьке поле,а то в тих списках одні партіоти Савельевой

  3. Наступний Ткаченко. Так вся команда Колебошина славненько з депутатів злочинці перетікає…

  4. Це банальна поліцейська схема по вимаганню взятки. Знаходять бомжа , який за бутилку горілки пише заяву до поліції , ніби то він сидів в системі прозоро і при аналізі цін знайшов аналогічні пропозиції за нижчими цінами.
    Поліціянти , як самий порядний правоохоронний орган , разом з прокуратурою (ще одним корупційним анклавом) кидають всю роботу і беруться резонансну за справу яку ж самі породили. 191 стаття це певний маркер для такої категорї справ. Далі приходять вимагають з директора кошти за розвал справи , якщо не повівся дають підозру . Крім гучних підозр і інформаційного розголосу (який робиться для тиску) далі діло не йде . Так як доказової бази нуль цілих нуль десятих, а тому жодний суддя не закриє особу на підставі цієї фількіної грамоти.

    1. Якщо вимагали, чому не заявив? Для його друзів з СБУ це показник у роботі.

      1. А тому що завтра буде заведено 10 подібних справ або більше. І ходити в суд потрібно буде як на роботу , відбиваючись від припарошних вимагаторів , вже не кажучи про збір документів для ухвал про тимчасовий доступ.

  5. А я ось тут переживаю за Колебошина …
    Як же ш він там бідненький у Києві ???
    Чи отримав він компенсацію на зйом квартири ?
    Бо знаю, що, заяву на компенсацію він подавав…

  6. А шо дали коли? Колибошен був на окрузи,люди йогой забули в обличя хто вин народний депутат,чи руководител опг ,йому не стыдно кого вин привив до влади на 140 округ ?????

  7. Виходить Юра Конарєв за пляшку горілки написав заяву на Вову Літвінчука. Тепер у Роми є сюжет для 5-ої серії.

  8. Наводит на смуту именно сумма уплачення ФОПУ. Прямо ровно 1900000. Странная цена для котлов. Обычно ровніы сумм не бывает.

  9. Цього треба було давно чекати, він за взятки втік з Ізмаїлу до Овідіополя і всі знали що взяточник, Чегодар привела до депутатства, а хто поставив гол. лікарем? А. Тимошенко не хотіли? тепер маєте що маєте

  10. Цього треба було давно чекати, він за взятки втік з Ізмаїлу до Овідіополя і всі знали що взяточник, Чегодар привела до депутатства, а хто поставив гол. лікарем? А. Тимошенко не хотіли? тепер маєте що маєте

    1. До депутатства його привів Колебошин. Головним лікарем його поставила Савельєва. З Чогодар давно все кончено. До чого тут Тимошенко?

      1. Тоді ще була дуже хороша лікарка Анна Тимошенко на цей пост но її не підержали на жаль.

  11. Депутати отримують компенсацію на житло щомісячно !
    Конкретно Колебошин отримує 20150 грн щомісяця(у якому 31 день та 19500 на місяць у якому 30 днів) . Це у 2023 р.
    А ще, депутат отримує :
    7500 грн на місяць на проїзд ( у маршрутці 😃)
    4890 грн на міжміські та міські телефонні
    розмови (на 10 місяців)
    8000 грн на рік на компенсацію за
    відрядження помічників
    1500 грн на рік на канцелярію
    19500 грн на місяць на кожного помічника
    депутата яких може бути до 4-х
    Тобто 78000 на місяць !
    А ще, безкоштовна столова у ВР
    А ще, на відрядження, за комітети …

    https://www.ukr.net/news/details/economics/82738491.html

    1. Выходит,что именно на эти деньги Серёжа содержит своего алкаша-помошника Сашу Ткаченко. Саша допился уже до того, что пропил грамоты детей на конкурс Шевченка,который прошел в воскресенье. Дети готовились,старались, родители, учителя и куча куча народа принимали участие. А Саша приехал пьяный, сел в жюри,а когда дошло дело до награждения,выяснилось, что Саша пропил грамоты. По дороге на конкурс заехал в пивную похмелиться и рассыпал бланки и облил их пивом. Получается, чтобы мы не делали, руководят нами всегда воры и алкаши. Мы заслужили на это.

      1. Зачем вы пишите такую ахинею????????Лишь бы гадость написать!!!!!У вас есть факты????Так пишите жалобу в МОН!!!!!А если не пишите потому что писать нечего,значит просто сплетничаете!!!!!!

  12. плитка с дорожек хранится в КП Водопостач , но большую ее половину Дядик продал и себе забрал на обустройство приобретенных домов и магазина . .Так же племяш его тоже вывозил не ленился на свой новострой .

  13. Пусть теперь савельева даст отчот по плитке документация есть сколько квадратов било постелена на ул Колисниченко и ми увидим где плитка делась а там на милиони гривень пусть чегодарь напишет депутатский запрос если она руководитель фракции ,,за Майбутне,,Овідіополя!!!!

  14. И понеслось…подкинули г@вна на вентилятор. И посыпались личные оскорбления и травля всех и вся. Зачем вы сами выбирали себе местную власть и хаете её сейчас? Одни и те же на манеже

  15. Это только начало. Сейчас пойдёт раскрутка как продавались медикаменты, которые приходили в Овидиопольскую ОТГ для населения но не без участия Газияна, Литвинчука, Лихненко, Савельевой, Ткач все медикаменты оказывались в аптеках а вырученные на них деньги делились между выше написанными особами. А скольким лицам наш уважаемый депутат помог откосить от армии. Своему лучшему другу Газияну Армену он помог сделать инвалидность что бы подвести его под закон и он смог своих сыновей призывного возраста отправить за бугор. К слову будет сказано, что следующий кого возьмут за зад будет Газиян. А по поводу котлов так самую правдивую информацию может дать Хлобыстов Серёга знаменитый валютчик и продавец котлов)) Он был и есть в курсе всей этой аферы в которой тоже принял участие). Но только его магазины почему то вторую неделю уже закрыты. Как думаете совпадение или нет? Что касается ответа где взялся в депутатах Литвинчук В.Д. Изначально в начальную политическую школу его привела Чегодарь Н.А. Вову Литвинчука и Серёжу Колебошина она протянула их в депутаты райсовета в 2016 году от Аграрной партии. Но Колебошин не захотел сидеть у Чегодарь под юбкой и рванул в нардепы обскакав Гуляева. Потом Серёга Колебоша предложил Вове Литвенчуку пойти от новой партии депутатом в Овидиопольскую ОТГ в 2020 году но при одном условии что он подаст свою кандидатуру на голову ОТГ что он и сделал. Его кандидатура была в качестве прокладки, которая прикрыла вагину Савельевой оголив вагину Чегодарь, он попросту оттянул голоса избирателей от Чегодарь себе)) и этим самым дал зелёный свет Савельнвой. Ещё именно Литвенчук привёл в команду зелёных в нашей ОТГ Газияна, который имея 7 голосов от избирателей становится депутатом и председателем бюджетной комиссии. Позор таким депутатам. Хочется задать один вопрос Литвенчуку. Владимир Давыдовыч Вам не стыдно???

    1. Если рассуждать справедливо,ему больница уже досталась ножки да рожки от предыдущего вора,который разворовывал и уничтожал больницу района!Литвинчук с котлом только на мем тянет в сравнении с предыдущим!Чего же раньше вы молчали?

    2. Это ж надо такую больную фантазию иметь, вам бы сценарии к фильмам писать. Какой Серёга, какой Хлобыстов. Если есть хоть немного мозга у тебя зайди на прозоро и посмотри кто продавал те котлы. Фантазёр-ты меня называла)))

    3. Ему не стыдно.У него дети в больнице замерзают при капельницах.И брать дешевые бу котлы ?В каком то строймаркете у Хлобыстева.У которого нет кассовых аппаратов,а должны быть…И как это наша уважаемая мэрия выделила такую огромную сумму денег из бюджета на кагогото предпринимателя.?Он же не завод изготовитель этих котлов.Как бухгалтерия и руководство мерии пропустило такую лажу.у них же пару сотен специалистов с большой буквы.Как это вообще возможно ?

  16. ПРИЙДЕ час і спросять про доходи у воєний час. у давидовича стид закінчився коли з\п стала у 120. скоро почнуть говорить на допитах у прокурора ті хто лишився після солтика.

    1. Солтык в 2021 году заработал 2млн. 700 при курсе 27.5 на то время, среднемесячная зарплата этого гражданина составляла 8.000$. Так что Давыдович со своей зарплатой нервно курит в сторонке

      1. звітки така маячня ? чи ти була бугалтором по з/п і сама нараховувала її. солтик і завхоз з завгаром самі “кристально чисті люди”

  17. Если бы эти наказания что то дали.Прийдет следующий будет тоже самое!Факт есть-больницы нет,врачей хороших тоже,разбежались все!Бежали не сейчас!И все прекрасно знают что это далеко не вина Давыдовича!

    1. У всьому винна Савельєва.Це її схема з котлами,це її ФОП ГРУЗДЄВА МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА РНОКПП 2897808726.До речі, Ця ГРУЗДЄВА останні 2 роки перебуває закордоном!Яким чином вона постачала ці котли???Ці котли бувши у використанні!!!Не нові!!! 2 млн за що???? Гроші зняли у «ПРИВАТБАНК» та поділили!!!!!

        1. Не хвилюйтесь все буде добре з давидовичем все порішається за поліклініку щось чуєте?

          1. Да никто за Давыдовича не волнуется.Мы волнуемся за наши деньги,которые отмыли при покупки этих котлов.

              1. як ви не розумієте людей портять через деякий час власть і гроші

            1. А когда до Давыдовича воровали и ваши деньги отмывались,вас это не беспокоило?

    1. К сожалени.,это касается всего состава поссовета и работников коммунальных предприятий.
      С завтрешнего дня одного вора убирают,другого вводят. Дядик уходит с Водопостача.Наступает эра Мелешко. Дядик перестал нормально носить Савельевой.Нужен новый ворюга!!!

      1. Мэлешко молодой парень.Мама его начальник казначейства.Он давно уже в замах.Возможно если ему не будут мешать он наведет там порядок.

  18. Рома, а стоматологія чия? і хто бере гроші з докторів і не плоти налоги, тобі не цікаво ти ж за справедливість, а це наш давидович як цікаво?

    1. Та за яку він справедливість? Хто більше дасть за того і заспіває. Багно собаче ,а не журналист.

    2. Всезнайке.Хотелось бы увидеть ЗП всех докторов.Так как только в семейных очень большие ,а у остальных 0.25 минимальной ставки.Им должны доплачивать больные…Хорошего доктора пусть кормят больные….Так Давыдович ???Спасибо надо сказать за крышу…
      Еще Роман необходимо посмотреть сколько денег списали на стройку кислородного центра,Который так и не запустили.А по бесплатным лекарствам,которые продаются в аптеках.??Миллиарды…То что нас возмущает и мы волнуемся за наших солдат и за исход войны…Но с ворами должны бороться правоохранительные органы ,а не общественность.

  19. одному мільйони а другому

    МАКСИМ БОЖКО НАГОРОДЖЕНИЙ МЕДАЛЛЮ «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ» ПОСМЕРТНО

  20. Продам котли для Лікарні, дорого !!!
    Обговоримо схему.
    Кошторис 1 900 000 грн.
    600 000 на. котли
    200 000 Давидовичу.
    100 000 Лількі
    1000 000 мені.

    Я ФОП, всі документи випишу
    Все по чесному.

  21. Сейчас новые схемы.Сидят в депутатских креслах ,а деньги капают ,как вроде ходят в атаку на орков.По одной схеме так украли уже 300 миллионов.Ужас .Страна воров.

  22. ФОП ГРУЗДЄВА МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА код 2897808726, м. Одеса, вул. ТИРАСПОЛЬСЬКА, буд. 12, кв. 7, тел.: +380 67 483 1588, mgruzdeva1979@gmail.com, 11.10.2022 року отримала грошові кошти у сумі 1 900 000 гривень на свій рахунок UA893052990000026000014913807, відкритий в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» за котли КОТВ-250 та КОТВ-400 з устаткуванням до них.

  23. А котли ці були вже встановлені ще у 2021 році і не тільки встановлені, а ще і працювали вже!!! А сплатили кошти, як за нові!!!
    Встановлювала котли у лікарні ТОВ «Захарівське районне теплопостачальне підприємство» по договору від 07.12.2021 року № 398 з.

  24. И если котлы поставили год назад такие дорогие ,то по чему в больнице мерзнут дети. ?Куда смотрят специалисты мэрии ?Сколько дронов можна было купить для ЗСУ ?В Овидиополе полно порядочных людей,только они не у руля .

  25. Ви запитаєте: до чого тут Савельєва? А котли були встановлені за її наказом у 2021 році на умовах постачання палетів. А у 2022 році Савельєва все переграла та змусила Літвінчука викупити котли. Він і викупив… у ФОП якого дала Савельєва. Звичайно гроші були повернути вже у вигляді готівки Савельєвої.
    А Літвінчука чекав сюрприз!!! Одна з грошима, а інший, або у в’язниці, або поверне до бюджету лікарні 1 900 000 грн та ще таку саму суму правоохоронцям!!!
    Савельєва всіх переграла!!! Бакалов ти де???

  26. Чому діти мерзнут? Ха-ха-ха Тому що Савельєвої діти у теплі!!! Голосуйте далі ЛОХІ!!!

    1. Наши голоса роли не играют.Она покупает счетные комиссии.Которые рисуют до утра голоса.А потом еще ходят и хвастаются.И взамен получают квартиры в Одессе.Так что Ни я не лох и не наши люди.

  27. Да мэры любят приказывать в таких делах.Это она у предшествиницы научилась.Пусть расказывает ,как было дело.

  28. Меня удивляет одно .Деньги украли ,а виноватых нет. Вы же верите Богу…Ходите в церковь. Знаете что красть это смертельный грех. Понавешивали в кабинете икон .Понадевали кресты. Целуетесь с русскими попами…И это все в период войны. Когда Украина так нуждается в финансовой помощи .Ходит по миру с протянутой рукой….Помогите…Спасите….Дайте денег на оружие…Дайте помощь обездоленным…Если все .что написал Роман -ПРАВДА, то прощения виновным в содеянном не будет ни этом свете ,ни на том .Все люди отвернутся от вас .Проклинать вас будут до десятого колена .И помрете вы в страшных муках. И будете мучится вечно.

    1. Все, що написано у статті – ПРАВДА. Кримінальне провадження є, підозра отримана, досудове слідство триває. Чи буде обвинувальний акт, побачимо. Але я особисто дуже хочу провести власне дослідження цього питання – дуже хочться побачити самі котли та почути коментарі.

      1. рома який обвинувальний акт давидович погодився на їх умови 70/30 все буде гаразд. акт якщо і буде то за те що котли були в пилі коли їх поставили.

  29. О таких серъезных делах надо сообщать везде и повыше ,чтобы они проходили под контролем и давать .чтобы исключить возможность подкупа…

  30. ромі дана указівка затерти обговорювання другими темами треба щоб було тихо так легше порішать.

  31. Актуальні номери КНП ОСР”Овідіопольська лікарня”
    Приймальна директора-(04851)3-11-54
    Приймальне відділення-(04851)3-11-89
    Реєстратура поліклінічного відділення (04851) 3-19-80

  32. Когось за 1 тис. грн закривають, а комусь за 1,2 млн грн дають особисто зобов’язання.
    Наш суд самий СУД у Світі. Справа № 509/1283/24. Суддя – Козирський Євген Станіславович. Браво Євген Станіславович. Цікаво, а прокуратура подала апеляцію? Ні. А чому? Невже і вони вже злили справу?
    Хочеш красти та не сідити. Стань депутатом від “Слуги Народу”. Дякуємо Сергію Колебошин за славну команду в Овідіопольській громаді!!!

    1. Дякую Толіку за інформацію. Зараз суди першої інстанції взяли моду не вносити у відкритий реєстр ПІБ особи справу якого розглядають. Це робиться з тією метою, щоб ускладнити пошук в реєстрі. Теперь номер справи є. Можно шикати по номеру.

      1. Рома а вірно зрозумів що з подачі “ТОЛІКА” ти візьмеш цю справу тепер на контроль? і ніякої розмови у тебе з давидовичем не було?

    2. Друже , почитай мій допис вище , все стане зрозуміло . Там доказів нуль, все це банальний ментовський схемотоз . Без доказів жоден суддя не закриє людину .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.