ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ TOYOTA ПОВЕРТАЮЧИ НЕ ПОМІТИВ МОСКВИЧА

Кількість переглядів 1735

28 квітня 2024 року в Овідіополі на перехресті вул. Грушевського та Перемоги зіткнулись автомобіль Toyota та Москвич. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Зі слів водія Москвич д.н.з. 494-68 ОЕ серія 16, він, рухаючись вулицею Грушевського на перехресті з вул. Перемоги зупинився з метою пропустити автотранспорт, так як головна дорога уходила наліво, а йому треба була прямо.

У цей момент водій автомобіля Toyota Camry д.н.з. ВЕ4881НА (VIN: 4T1BF3EK5BU138739) повертав ліворуч з вул. Перемоги на вул. Грушевського, при цьому він не помітив автомобіль Москвич, який у цей момент стояв, що стало причиною зіткнення.

На місці працювали поліціанти для складання адміністративних матеріалів. В ході дізнання остаточно буде встановлено ступень вини кожного з учасників пригоди.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ TOYOTA ПОВЕРТАЮЧИ НЕ ПОМІТИВ МОСКВИЧА

  1. Шо там премією є??? Роздали??? А знаки в Овідіополі це або афіші для наркоторговців або просто їм пи….да. А копи їздять і кошмарять людей, а це їх відповідальність. Романе проїдьтесь Овідіополем і зробіть інтерв’ю про знаки

    1. Та ви замахали вже: Романе та Романе.
      Підніміть свою сраку і зверніться із запитом в громаду

  2. Ще одне високо аварійне перехрестя. Раніше зі сторони цвинтаря стояв знак “Уступити дорогу”. Зараз того знаку немає. Всім насрати. Кончене село Овідіополь.

  3. Разметка, знаки и дороги в ужасном состоянии.
    Переулки заросли кустарниками и травой. Обзор ноль.
    Это проблема всего Овидиополя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.