У СЕЛІ ПРИЛИМАНСЬКЕ ПРИПИНЕНА НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ

Кількість переглядів 1719

28 квітня 2024 року у с. Прилиманське на автодорозі Т-1609, яка з’єднує автошляхи Н-33 та М-27 та проходить населеними пунктами Прилиманське та Сухий Лиман припинена незаконна торгівля громадянином Грузії Тамаз КАДЖАЯ.

До редакції «Альтернатива.орг» звернулись жителі будинків, які мешкають біля небезпечного перехрестя по автошляху Т-1609 де постійно трапляються дорожньо-транспортні пригоди, що іноді призводить до жертв. Цьому сприяє не тільки небезпечна транспортна ділянка, а ще й незаконна торгівля, яку влаштував громадянин Грузії Тамаз КАДЖАЯ, 1975 р. н., який не має погодженого місця торгівлі та не зареєстрований, як фізична особа-підприємець.

28 квітня поліціанти склали перший адміністративний протокол на Тамаза. Не зважаючи на це він продовжив свою торгівлю, у зв’язку з чим, нам довелось знову викликати поліцію та на Тамаза, 29 квітня, складений другий адміністративний протокол.

Поліціанти попередили Тамаза КАДЖАЯ, що у разі продовження ним незаконної торгівлі, наступного разу, окрім адміністративних матеріалів, у нього буде вилучений весь товар та прилади, які він використовує для незаконної діяльності.

Сподіваємось, що до нього дійшло.

Хочемо також зазначити, що з незрозумілих причин, місце влада та поліція чомусь заплющує очі на таки порушення та дозволяє небезпечну та незаконну торгівлю упродовж автошляхів, а також небезпечно розміщену велико вантажівку Renault д.н.з. ВН2241ТА з причепом ВН9093ХК. З цього приводу «Альтернатива.орг» звернеться з відповідним запитом до поліції та Авангардівської селищної ради.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “У СЕЛІ ПРИЛИМАНСЬКЕ ПРИПИНЕНА НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ

  1. Слушай да, денег нет, работа тоже нет, жена ушла, двое детей на мене, нужно как-то крутиться да когда война пришла, я честно торговал овощи, фрукты, все вкусное сам рощу. А ты как шакал налетел журналист шайтанский я тебя в суд подавать ты лишить меня и моих детей денег

  2. а шо це правопорушення побачив тільки Рома ? поліція їздить цілими днями і не бачить?

    1. Рома злой если видет что кто-то кому-то платит ,но не ему,жадный грузин,обиженный г@ндон.

  3. Варшанидзе, назови хоть одну норму закона, где обычный человек обязан разговаривать на украинском языке!???? 🤔 Ты ничего не попутал!??

    1. А ты назови хоть одну норму закона которая разрешает заниматься бизнесом и не платить налоги.Ты ничего не попутал Вовка???

      1. Ни одна норма закона не разрешает заниматься бизнесом и не платить налоги. Так а всё-таки,что гласит закон по поводу украинского языка???

  4. А потом, благодаря таким как Варшанидзе, русские твари едут асвабаждать Украину из-за “претиснения” русского языка 🤷🏻‍♂️

    1. Благодаря таким как Тамаз путин и считает что здесь рашка.Ты Вовка лучше борись с такими как Тамаз.

  5. Освободилось место для фур с зерном.Теперь дальнобой может спокойно засирать обочину.

  6. А я считаю, правильно, идти открой ИП и торгуй себе спокойно оплати минималка налоги все будет огонь.
    А по поводу языка, вы посмотрите что происходит уеб@нство какое , где то включилась песня на русском все ппц, забросают камнями , мусоров вызовут , это типа норма , а разговаривать на укр. Языке это не норма,Варшанидзе пускай и коверкает язык по крайней мере пытается говорить на государственном языке.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.