РОЗМОВА З ЛІДІЄЮ КОСИХ, ЯКА БУЛА НА БОЦІ ВОРОГА

Кількість переглядів 1240

20 червня 2024 року у залі судового засідання Київського районного суду міста Одеси я поспілкувався з Лідією КОСИХ, яка своїми діями, за версією СБУ, сприяла наведенню ракет на цілі в Одесі та області.

Деякі фрази нашої розмови:

«я не могу понять за что мне должно быть стыдно…»
«та на вас бы с удовольствием навела (ракету)…»

На мої головні запитання:

«Ви за це отримували гроші, чи задоволення?»
«На що ви проміняли Батьківщину? На яку суму?»
Лідія не відповіла, або обмежилась «Какая разница!»

Саме судове засідання у черговий раз не відбулось, адвокати знову проігнорували його, відправивши електронні листи на адресу суду.

Нагадаю, що 16.04.2024 року у Київському районному суді міста Одеси розпочався процес над Косих Лідією Олександрівною, 1983 року народження, яку обвинувачують у державній зраді за ст. 111 КК України за співпрацю з Івановим Григорієм Олексійовичем – співробітником військової розвідки рашистів, нікнейм у Телеграм «VCasperZ».

Продовжуємо слідкувати за правою. Наступне засідання заплановане на 12 годину 01.07.2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

49 thoughts on “РОЗМОВА З ЛІДІЄЮ КОСИХ, ЯКА БУЛА НА БОЦІ ВОРОГА

      1. Так ти кончена можеш не чекати, а вʼїхати від бандерівської до москалів, курва

      2. Це кадієвська курва з нової пошти вВеликодолинського. Ти давно вже скавчиш по москалям, то п.зд.й до них, с.к..

        1. Навіщо ображати людину, вона висловлює свою думку, кожен має право казати писати те що він або вона думає, бо Україна це Європа.
          Особисто я знаю Ганну як добру порядну людину.

  1. ну як так? ну коли вже ми всі почнемо відповідати за свої дії ну за що гинуть найкращі . курви смішно. судді щось тягнуть.

    1. Вам скільки років? Коли у нашій вільний та незалежній хтось за щос вдповідав?

    2. Кращі гинуть за те щоб, суди та судді залишались незмінно продажними.
      Кращі гинуть за коррупцію та корупціонерів. Кращі гинуть за те щоб у чиновники та їх діточки могли безперестанку їздити по європах відпочивати та показувати як вони переймаються за Україну вкутавшись у прапор. Кращі гинуть за те щоб ТЦК відносились до їх рідних як до худоби. Кращі гинуть за те щоб їхніх дітей без грошей нікуди не брали. Кращі гинуть за те щоб не отримувати гідну медичну допомогу.Писати можливо до безкінечності.
      Питання до Кращих, чи відчуваєте Ви що життя стає кращим?

  2. О янка мастовая тухлая селёдка я в натуре отвечаю я ей в рот давал зачем стираете коменты касых тварь это понятно осветляйте пусть люди знают но праститутке Яне зачем слово давать она как есть говорю у меня брала защику при живом муже если ты читаешь муженёк то когда я ей приуныл она говорит о хорошо а мой колобок так не может фу позор мастовая праститутка

  3. Яніна а чому Ви зацікавлені у цьому судовому засіданні, і абсолютно байдужі до судового процесу над Юрієм Нікітінським ?

    1. Саме тому, що Нікітос та Дудка це спонсори Яніни! Дудка тупий тому чекав на путніа відкрито та обісрасвся. Нікітом хітродупий тому він відразу зрозумів, що русня не пройде тому треба тримати “партіортів” на зарплатні. 300 на місяць. Це ціна корупції!!!

      1. Я и сейчас жду Владимира Владимировича Путина, а не дождусь убегу в Болгарию.

      2. Зараз зрозуміло, чому вони ( Телеграм Патріоти) не публікують та видаляють усю інформацію яка дискредитує Нікітінського.

      3. Забули додати, що Зорік теж отримував горщі від Нікітінського за грязну роботу коли були потрібні провокації , або когось залякати.

  4. Роман дуже погано розмовялєте державною мовою, неможливо слухати 🥹

    1. А сын сильно жестикулирует во время интервью, прямо как грузин вовремя спора.

  5. Хааа Мостовая как же она переобулась по отношению к Роману и его редакции. Забыли уже сколько грязи прозвучало с её уст в его адрес. А теперь на судовом процессе сепарши сидит забывая что сама такая самая. У неё спонсор Юрчик Никитинский первый сепар на районе. Да и она сама была в одой упряжке с Косых, но соскочила. Она когда то имела подругу Кокину. Но только как в депутаты проскочила то на Кокину быстро забила, еще и Ольке Орловской помогала Кокину с суде топить ( но это совсем другая история). А что касается Косых так она с Мостовой никак не могла одного мужчину поделить. И Мостовая не простила Косых того что он выбрал не её. На данный момент она сливает всю информацию о личной жизни Косых журналистам. Знаете ведь лучшая защита это нападения вот Мостовая что бы её не вычислили гонит на Косых по полной. Поступкам Косых нет оправдания это понятно. Но поведение Мостовой ещё раз доказывает то что на б…дь и готова за х..й как кацапская баба идти и в огонь и в воду)). Поймите ей не за Державу обидно а то что х..й кацапа достался не ей а Косых. Вот Яна и плачет. Только помните что никогда нельзя верить слову наркомана и слезам проститутки. А Янина Мостовая самая настоящая проститутка со стажем работы.

    1. Да. Роман скажите нам. Кто **** эту п*д*ршу?Она за этим ребёнком не смотрит. Он бегает беспризорный. Маты такие несёт,ужас просто.

      1. Не знаю с кем Лидка, но я с Питкиным мешу глину регулярно.

        Предоставляю пассивные гомосексуальные услуги.
        Кто хочет потыкать в шоколадку обращайтесь за телефоном: 0632160676

    1. Гончарова ещё судят, Косых еще судят, Никитинского ещё судят!
      Да здравствует суд! Самый гуманный суд в мире

  6. Закрыли бы комменты уже,такая грязь мусолится,ни в одних пабликах МИРА нет такого. Левые имена,тупая инфа с надеждой,что испортят жизнь. Да, бумеранга ге боятся

    1. Такого журналиста в кавычках,тоже больше нигде нет.Самый тупой и продажный, он любит грязь,вранье и сплетни. Видно материнской любви в детстве не получал ,да и воспитания и образования ему тоже никто не дал,вот и вырос неполноценный.

    2. Согласен это не “Маями” где xyйню нести могут только избранные дигенераты.

    3. Пусть бояться бумеранга перерожденцы и лицимеры имена которых здесь часто вспоминают.

  7. Якщо її адвокати такі зайняті,то нехай їй нададуть государственного адвоката.
    Вона сміється бо там все домовлено, я маю на увазі,з адвокатами
    Вони нарошно не приходять до суду.

    1. Згідно з законами України, держава гарантує безоплатного адвоката громадянинину, але громадянин має право відмовитися від послуг державного адвоката

  8. Може в сізо є якісь адекватні і розкажуть цій повторі як поважати країну в якій живе, і переказувала іншим гн*дам. Здоров’я усім захисникам України і Україна понад усе!

    1. Люди які скояли протиправні дії відносно законів України, будуть розказувати Косих як поважати країну?
      Смішно

    2. ні це зроблять окремі люди . вони вже це роблять але їх мало а покидьків багато. це один із тих хто дуже переконливо доводить як треба себе вести. Демян Ганул.

      1. Але ці доводи протизаконні та не демократичні. Європа та наші західні партнери не підтримуютьнас нас у спробі наведення порядку таким методом.

  9. Треба отих суддів відправити на нуль разом із адвокатами ,прийдуть інші і можливо відбудеться нарешті суд бо здається що всей цей маскарад проплачений.

    1. Ну давай иди отправь, а мы поглядим как у тебя это получится. Ты ещё запой песню, что хлопцы вернуться и наведут порядок.

      1. а ти засвітись і до тебе прийдуть і защебечиш нашою солов’їною. набери в ютубі. (УССКИЙ МИР Одеси ВИГАНЯЄ за українську мову! МНЕ ТАК УДОБНО по-русски. Але далі ГАНУЛ і ВИБАЧЕННЯ

        1. То есть Вы считаете это нормально, что человеку бъют eбало за то что он говорит по русски?! А что Ганул говорит русскоговорящим солдатам ВСУ за то что те говорят на русском?
          И почему это жлоб не на 0 а ходит с толпой терпил крепит?
          А что вы будете делать когда Ганул прийдёт убивать Ваших односельчане которые в силу возраста не могут говорить по Украински?
          Весь бред и такой взгляд на вещи приведет ещё к большему беспределу, и хотите ли вы того или нет .

          1. кожен повинен знати по перше мову той держави громадянином якої він являється.

            1. Громадянин знати повинен, але балакати може на тій мові на якій йому зручно.
              Що робити з тими які не можуть балкати або не знають її? Що робити з діспормаи ( Вірмени, Грузіни, Азейбарджанці Венгри ітд)
              І де в законі написано що “повинен, забов’язан, довжен”? володіти державною мовою, і які вводяться заборони або санкції, якщо не знаєш?

  10. Щось дивне коється!!! В “Маямі” “активісти інтелектуали” припинили прекликатись при кожній тривозі – пі-да-ра-си

  11. Усинову Лидку. Одобеску Вичку. Еб*л* мы на хате. Обе в хлам пьяные. Обрыграли с*к* нам ковёр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.