ЛІДІЯ КОСИХ – МЕШКАНКА ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО, ЯКА НАВОДИЛА «ШАХЕДИ» НА ОДЕСУ

Кількість переглядів 8377

У суботу, 25 листопада 2023 року, слідчим суддею обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, мешканці Великодолинського Лідії Косих. Лідію підозрюють у державній зраді за ст. 111 КК України.

Лідію затримали 24 листопада. По інформації СБУ, Косих Л. О. скоригувала десятки «Шахедів» по Одесі та була учасницею агентурної мережі головного управління генштабу збройних сил росії (більш відомого як гру), яка діяла у мі. Одеса.

Зловмисниця передала агресору десятки геолокацій, де, за її переконанням, нібито базувалися підрозділи ЗСУ.

За координатами Лідії Косих окупанти завдавали прицільні повітряні удари, насамперед із застосуванням дронів-камікадзе типу «Шахед».

На фюзеляжах ворожих БПЛА загарбники робили надписи «від імені» прокремлівського Телеграм-каналу, який воєнна розвідка рф використовує для вербування та співпраці з агентами.

Сама Лідія Косих через анонімний чат у популярному месенджері підтримувала комунікацію з координатором агентурної мережі – кадровим співробітником 3-го оперативного відділу 316-го розвідцентру російського гру Григорієм Івановим.

Після ворожих ударів по Одесі Лідія звітувала своєму «куратору» про наслідки «прильотів».

Крім того, вона проводила дорозвідку поблизу інфраструктурних об’єктів обласного центру, які викликали «зацікавленість» у воєнної розвідки країни-агресора.

Лідія Косих, є донькою директора ДЮСШ Великодолинської ТГ Олександра Усінова. По інформації редакції, Лідія навіть орендувала офіс у будинку ДЮСШ. Їй загрожує довічне ув’язнення.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
10
Surprise
Surprise
3

28 thoughts on “ЛІДІЯ КОСИХ – МЕШКАНКА ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО, ЯКА НАВОДИЛА «ШАХЕДИ» НА ОДЕСУ

  1. Вот читаю и обратила внимание,что ни один человек о ней хорошего слова не написал. Ни один. Обычно есть кто хорошее пишет и кто плохое. А тут один поток.. .из дерьма…таки Усинова конченная. Время ее не изменило. Как была ….так еще хуже стала

  2. Всіх родичів перевірити, перевірити їх бізнес, батька, брата, брата кажуть теж брали перед нею за ті ж звинувачення, але якось його відпустили, ніхто не знає чому, може треба якось уважніше бути нашім службам які вираховують таких тварій . Таким треба на лобі тавро ставити щоб було видно із далеку хто вони , а краще як по закону военного часу розстріл, щоб не кормити таку мразь.

    1. Вона на нас шахедів наводила ,а ми тепер утримай її довічно.Роздерти як жабу на болоті.

  3. так вона чекає обмєнний фонд від росіян))) вони їй там наобіцяли безтурботну жизнь! Шо не вистачало? Роота є,кар’є’ра, поважний батько,дім,діти,чоловіки,гроші…сук@,це мої діти тряслись від шахедів на завспокійливих,бо ця тв@рин@ навела їх та їй подібні!! Розідрать на шматки курву. Ой Ліда Ліда

  4. Папашка чеченов кадырова тренил. А она в жопу им давала. Дерьмо в ней всегда на максималке. Сплетница и тварь редкая. Еще и наркоманка. Кто хотел тот и еб@л по молодости. А потом совсем снаркоманилась. Уже ни у кого на нее не стоял…даже у овцеёб@в чеченов

    1. Це все вигадане лайно Пашко пише співпрацюючи з сестрою?)) Певно брехня не він, а той хто пише під його ім’ям, займається цією гниллю.

  5. Дороги Овидиопольци¡¡¡ цей покидьок газиян армен псевдовалантьор ,получил с рук совельевой,два мафа в центри овидиополя рекламний переход перед кругом,место под автомойку ,за рестораном ,,алико ,,сина устроил заведующим зубной отделение, зделали склад гуманитарий у себя в стоймаркете в месте з заступником и действущим депутатом районого совета с проросийской партией опзж л
    ЛИХЕНКО ИГОРЬи всьо им дала мадам савельева и народный депутат Колибошен с в теперь ЛЮДИ ДУМАЙТЕ КАКИЕ ГНИДИ У НАС В ОВИДИОПОЛЬСЬКОЙ ОТГ.

    Відповіcти

  6. Вона є керівником ГО молодь майбутнього працювала в Таірова і зараз була уповноваженою особою , робила тендери У КБ сільській раді. Подивилась у clarity project як цікаво зараз усе

  7. Обратите внимание полиции в нашем посёлке живёт Саша бобр торгует наркотиком оптом и выращивает по заброшеным домам и деревням облости патом травит наших детей часть реолезует через Вадима димова мать которого работает в школе городка жена бобра вообще гражданка Белоруссии проверяйте их и наказывайте жена может быть спортом. Белорусская потданная

    1. 😂😂😂 шо бобр тебе сильно по кабине настучал,обиделся маленький макоед?))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.