ОБВИНУВАЧЕНА У НАВЕДЕНІ ВОРОЖИХ РАКЕТ НА ОДЕЩИНУ – ЛІДІЯ КОСИХ «ЗАМАСКУВАЛАСЬ»

Кількість переглядів 3248

На чергове судове засідання, обвинувачена у наведенні ракет на Одещину Лідія Косих прибула у замаскованому вигляді – капюшон та окуляри, на її думку, зроблять її невпізнанною.

26 квітня 2024 року у залі судового засідання адвокати обвинуваченої знову були незадоволені присутністю журналістів (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Розпочалось засідання з передачі прокурором першого тому письмових доказів під час зачитування якого ми всі дізнались, що Лідія Косих використовувала на своєму телефоні акаунт соціальної мережі «ОДНОКЛАССНИКИ» під нікнеймом «НАДЕЖДА УСИНОВА». Нагадаю, що Надія Усінова – це покійна мати Лідії Косих.

Після зачитування першого тому один з адвокатів несподівано повідомила, що у них справа в іншому суді та вони прохають перенести попередньо узгоджене засідання. Всіх це здивувало, але ж довелось переносити. Сподіваюсь, що це не навмисне затягування справи.

При цьому, під час розв’язання питання долучення першого тому письмових доказів до матеріалів судової справи, адвокат обвинуваченої Бобкова висловила свої зауваження на протокол затримання Косих Л. О. від 23.11.2023 року (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Нагадаю, що 16.04.2024 року у Київському районному суді міста Одеси розпочався процес над Косих Лідією Олександрівною, 1983 року народження, яку обвинувачують у державній зраді за ст. 111 КК України за співпрацю з Івановим Григорієм Олексійовичем – співробітником військової розвідки рашистів, нікнейм у Телеграм «VCasperZ».

Продовжуємо слідкувати за правою.

Ще матеріали на тему:

Мурад Варшанідзе, Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ОБВИНУВАЧЕНА У НАВЕДЕНІ ВОРОЖИХ РАКЕТ НА ОДЕЩИНУ – ЛІДІЯ КОСИХ «ЗАМАСКУВАЛАСЬ»

  1. Так и Русика жена усинава Аня тоже дерявая такая в молодости я помню ми её за бакал пива в бонусе по кругу врот давали

  2. Вищу міру за вбивство не однієї людини. А по закону військового часу– бажано розстріл.

  3. Адвокати такіж самі злочинці, як і та навідниця….Такіж самі любителі ” руського міра”…

  4. ДОВІЧНО!!! повна конфіскація майна і на ДОВІЧНЕ…родину позбавили громадянства України і на обмін ПОЛОНЕННИХ…судді та прокурори мають добре розуміти, зрада – ДОВІЧНО !!! адвокату підшукати статтю …

          1. Вы хуже Сталина, что за логика тупая? Или вы не знаете что у нормальных родителей порой вырастают дети уроды? Оглянись, жизнь полна такими случаями.

  5. Капец, стараються вывести на то, что она не она и телефоном могли пользоваться , кто угодно.Нет слов.Я не удивлюсь, если ее выпустят.

  6. КАЖДЫЙ В ОТВЕТЕ ЗА СВОЙ ТЕЛЕФОН. И ВСЕЗНАЮТ КОМУ ЗДАВАТЬ.И ДЕНЬГИТОЖЕ ПОЛУЧАЛИ ВСЕ.

  7. Не знаю в курсе Вы или нет.но по такой вот наводке снова погибли солдаты в Одессе,И днями будут похороны в Роксоланах,Одного из погибщих там,Тел нет и распознать невозможно,Пока ВЫ судьи и адвокаты тянете резину с такими тварями как эта снова и снова будут погибать люди,Люди должны объединятся и требовать смертной казни,!!!

    1. Если бы расстреливали на площади,другие бы делали выводы,а так этих мразей на каждом углу развелось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.