СУД НАД «СЛУГОЮ НАРОДУ» ВОЛОДИМИРОМ ЛІТВІНЧУКОМ ЗНОВУ НЕ РОЗПОЧАВСЯ

Кількість переглядів 1185

25 червня 2024 року у черговий раз не відбулось судове засідання у відношенні депутата від партії «Слуга народу» та керівника «Овідіопольської лікарні» Володимира ЛІТВІНЧУКА, якого звинувачують у розтраті шляхом зловживання своїм службовим становищем на суму 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.

Судове засідання не відбулось у зв’язку з поданням клопотання адвокатом обвинуваченого, який повідомив про те, що від знаходиться на стаціонарному лікуванні.

Справа розглядається Овідіопольським районним судом Одеської області. Справа №509/2219/24 за ч.5 ст.191 КК України. Кримінальне провадження №12022160000000787.

Наступне судове засідання заплановано на 15:30 14.08.2024 року.

За версією слідства, депутат Овідіопольської селищної ради, який працює керівником «Овідіопольської лікарні», Літвінчук В.Д., на початку січня 2023 року підписав договір з фізичним особою-підприємцем про закупівлю котлів для лікарні на загальну суму 1 млн 900 тис. грн.

Але, досудове слідство дійшло висновку, що загальна ринкова вартість аналогічних котлів становить 657’844,90 грн. Таким чином, за версією досудового слідства, придбавши котли за завідомо завищеними цінами, керівник «Овідіопольської лікарні» Літвінчук В. Д. спричинив збитки комунальній лікарні у сумі 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.

Потерпілим по справі визначене – комунальне некомерційне підприємство Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня». Представник лікарні на процесі – Салата Тетяна Олексіївна.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

10 thoughts on “СУД НАД «СЛУГОЮ НАРОДУ» ВОЛОДИМИРОМ ЛІТВІНЧУКОМ ЗНОВУ НЕ РОЗПОЧАВСЯ

  1. Так може перевірять, чому цей хворий приходить на роботу і проводить прийоми за кошти в держустанові!!!
    Чи управи взагалі не має???
    А на лікарняному він в своїй же лікарні?

  2. На лікарняному адвокат а не Літвінчук.
    Но лікарняний мабуть надавать постійно буде Літвінчук. Він же працює, не відсторонений!!!

  3. може статись так що до осені закінчиться бойові дії (горяча фаза) можуть об’явити вибори літвінчук йде на голову. ми дружно за нього голосуємо і ВСЬО. сарказм: людина ж хороша . волонтер. добрий лікар жіночий . а по суті ворюга робітникам своїм порізав все що можна було порізати бо війна а сам …..? Салата потерпіла сторона . люди добрі ну це вже навіть не смішно.

  4. Ні салату виводять з процесу щоб лишнього не ляпнула. а вана за місце та за квартиру буде згодна на все. ДУМАЙТЕ ЛЮДИ!

  5. Варшанідзе прийшов сьогодні до лікарні та мучав Салату. Напевно буде черговий репортаж.

  6. младший лисенко прокурор????или показалось?а понятно…о каком правосудии может идти речь

  7. На щуку хтось бумагу в суд подав.
    Що, буцім то вона, такеє виробляла …
    Що у ставу ніхто життя не мав:
    …. ….. ….. ….. ….. ….. …. .
    Тут обізвалася Лисиця. —
    Розбійницю таку не так судить годиться:
    Щоб більше жаху їй завдать
    І щоб усяк боявся так робити, —
    У річці вражу Щуку утопити! —
    Розумна річ! — всі зачали гукать,
    Послухали Лисичку
    І Щуку кинули — у річку.

    (1858)

  8. Салата не по дасть позов від постраждалої сторони(точніше від лікарні) Сторц розслідує легке звинувачення суд з адвокатом затягне справу і щуку або суку випустять в річку. і буде вова в зимку гріти руки збирати доляри . строїти канатну дорогу. А винний у всьому це му буде Варшанідзе бо він намагався донести до нас . як нас тримають за лохів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.