ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: 1,2 МЛН ГРН, ЯКІ НАМАГАЮТЬСЯ ЗЛИТИ КЕРІВНИК ТА МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР

Кількість переглядів 2311

27 червня 2024 року журналісти онлайн-медіа «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» побували у комунальному некомерційному підприємстві «Овідіопольська лікарня» Овідіопольської селищної ради з метою отримання інформації: ЧОМУ медичний директор САЛАТА Тетяна Олексіївна ДОСІ НЕ ПІДГОТУВАЛА ЦИВІЛЬНИЙ ПОЗОВ по кримінальному провадженню з розтратою у сумі 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.?

Відповіді медичного директора нас те що здивували, вони нас приголомшили!

На наші запитання:

Чому ви це (подача цивільного позову на відшкодування 1,2 млн втрат – ред.) не робите?
САЛАТА: Не робимо.
Надавали дозвіл прокуратурі зробити це?
САЛАТА: Ні!
Чому?
САЛАТА: Не вбачаємо у цьому необхідність!

Такі відповіді свідчать про службову недбалість. Або Салата Т. О. має злочинний інтерес не подавати цей цивільний позов, або вона виконує злочине розпорядження, скоріш за все, самого керівника лікарні – ЛІТВІНЧУКА Володимира Давидовича.

Службова недбалість – це, відповідно до ст. 367 Кримінального кодексу України, кримінальний злочин:

«Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб».

На місце була викликана поліція та написана заява. Відео запис нашого спілкування ми додали до нашої заяви. Заява 27.06.2024 року зареєстрована у Журналі єдиного обліку за № 3920.

У зв’язку з тим, що у нас відсутня інформація про реєстрацію кримінального провадження з цього приводу, сьогодні, 29.06.2024 року подана скарга до Овідіопольського районного суду Одеської області з метою примусової реєстрації на підставі ст. 214 КПК України.

До речі, саме після нашого відвідування медичного директора САЛАТА Т. О. до журналіста Варшанідзе Р. А. зателефонував та погрожував нібито «представник головного управління розвідки Іщенко»:

Продовжуємо слідкувати за перебігом подій по цій справі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: 1,2 МЛН ГРН, ЯКІ НАМАГАЮТЬСЯ ЗЛИТИ КЕРІВНИК ТА МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР

  1. ну скажіть мені будь ласка вороги варшанідзе в чому він тут був не правий. будь хто з вас що небуть написали би проти літвінчука якщо би він вам подарував квартиру звісно за державні кошти. Овідіопольці звертаюсь до вас. не журналіст винний а той хто дає йому такий матеріал. а він всього лиш виконує свою роботу ну така вже ця робота. вова і такі як він хоче тиші і ви знаєте чому . в тиші легше затерти. порішати. вас це влаштовує?. коли в палаті 6-7 ліжок а кондик. вмикати заборонено а кадровик сидить на лавочці а в кабінеті працює кондик. питання для кого для одного чи сімох?

  2. Нагадаю двбойоб@м чи як їх там, згадав- депутатам.
    Комунальна установа на балансі ради, отже, викликали цю свиноматку і заставили відзвітувати!
    Не прийшла – нахєр з пляжу.
    Селищна рада може подати цивільний позов, але перед цим звернутися із заявою про визнання ради потерпілою стороною, адже кошти ради вкрадені фактично.

  3. Так селищна рада должна подать до суду, что КП ЦРЛ растранжирили деньги если это правда , а Салата сама на себя должна подать на суд? Не понятно

    1. Салата не повина подавати позов сама на себе. Салата, як посадова особа, яка визначена представником КНП “Овідіопольська лікарня” на судовому процесі, повинна подати цивільний позов від імені лікарні на Літвінчука Володимира Давидовича.

  4. Ні в випадку з лікарнею Савельева платить лікарні з/п та комуналку. Літвінчук крав гроші лікарні ті що лікарня отримувала за надані послуги . всі заробляли а брав він один .тому позов і повинна подати Салата.

  5. По-перше, я хочу подякувати нашій голові Савельевой Лідії Іванівні, голові бюджетної комісії Армену Газіяну та депутату Літвінчуку Володимиру Давидовичу за безкоштовний цирк під назвою суд на Літвінуком. Вони менш ніж за 1.5 мільйона гривень які поділили між собою його відкрили для всіх бажаючих. Вхід вільний, військовослужбовцям, представникам ТЦК та їх родичам безкоштовні смаколики. Ось так в нас поважають та піклуються про жителів ОТГ.
    По-друге, Салата така жирна стала. Хоче зайняти місце голови ОТГ та з’їсти Савельеву? Битва Годзили та Кінг Конга. Мені здається що Літвінчук вкрав гроші, щоб прогодувати Салату. Ось вона позов не подає. Він боявся що вона його з’їсть та пішов на злочин))) Подивіться на неї, скільки їй треба їсти? Вона зранку їсть 3 кілограми урану, щоб з ліжка встати і дійти до роботи. Якщо в лікарні зникне хтось, особливо дитина знайте Салата її з’їла Та літак F 16 дешевше утримувати чим її прогодувати.
    По-трете, що значить ми не подали заяву на відшкодування коштів які у нас вкрали. Ви тільки вдумайтесь, Літвінчук викрав гроші в лікарні, а лікарня говорить йому хай бере. Це ліки для жителів ОТГ медичне обладнання, щоб їх рятувати, та зарплати та премії лікарям. Але ні, Салата вигадує якісь закони які не знає, бо навіть не ходить на суд і не найняла навіть законного представника. Не здивуюсь якщо потім взагалі подасть заяву що лікарня до Літвінчука не має претензії. Кради бюджетні кошти дорогий Володимир. Бачили серветки у неї на комп’ютері? Так це для вас жителі ОТГ. Вам тільки що дали в рот. Обітріть губи. Депутату Літвінчуку, голові бюджетної комісії Газіяну та голові Савельєвої нічого не буде. А ви погавкаєте та замовкнете.

  6. Який сором! Наразі розумію за що ненавидять Варшанідзе. Це з треба таке показувати нам. Ми всі винуваті, що ці пики жеруть та вже скоро лопнуть. У Савельєвій підростає достойне покоління свиней!

  7. ОВІДІОПОЛЬЦІ дуже вас прошу не переходьте на особистість пов’язану з зовнішністю це дає їм козир мов нема до чого так на зовнішність. їх треба питати по займаній ними посаді щоб звітували всім(не лише журналісту) і про все. коли будь який чиновник буде знати що завтра треба буде відповідати то напевно задумається. а то диви давидовичу нічого не скажи не предложи бо він так вирішив ( це знає кожен в лікарні) та ні ми повинні вирішувати де строїти канатну дорогу .

  8. У Литвинчука завхозом Курилов. Про що еще можно говорить. Главный варюга Чегодарь сегодня работает завхозом больницы. На строительстве школы в команде Чегодарь он озолотился и награбастал себе кучу бабла. Он был главный схемщик по обналичке бюджетных денег. Эта схема с котлами также Курилова. Он никогда не показывается публично. Сидит тихонько и ворует. И самое главное – он никогда ничего не подписывает! Семейка Куриловых – это главные ворюги Овидиопольського района!!!

    1. Не правда!Курилов младший Александр волонтёрит,помогает армии,а может и служит сейчас!Вам лишь бы осудить кого то!

      1. Вот только не надо за Сашу Курилова тут мазу тянуть. Этого шмыркача воровитого знаю с детства. Он не сидить только потому, что его папа дважды уже отмазывал. И отмазывал за краденые бабки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.