ОБВИНУВАЧЕНИЙ У РОЗТРАТІ МАЙНА ЛІКАР З ОВІДІОПОЛЯ ОТРИМУЄ ЗАРПЛАТУ ВИЩУ ЗА МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Кількість переглядів 1935

Як це не дивно, але це так – керівник КНП «Овідіопольська лікарня», депутат від «Слуги народу» Володимир ЛІТВІНЧУК отримав за 2023 рік заробітну плату вищу за Міністра охорони здоров’я Віктора ЛЯШКО.

За 2023 рік ЛІТВІНЧУК Володимир Давидович «наслужив народу»:

  • на 1 млн 189 тис. 644 грн коштів державного бюджету.

При цьому, Міністр охорони здоров’я ЛЯШКО Віктор Кирилович за 2023 рік отримав заробітної плати на суму:

  • 1 млн 115 тис. 6 грн.

Виходить, що труд керівника та лікаря Овідіопольської громади з населенням трохи вище за 15 тис осіб на 74 тис. 638 грн важче, аніж труд Міністра охорони здоров’я всієї України з населенням у десятки мільйонів.

Нагадаю, що Овідіопольським районним судом Одеської області розглядається справа № 509/2219/24 за обвинуваченням ЛІТВІНЧУКА В. Д. у розтраті майна лікарні на суму понад 1,2 млн грн. Судовий розгляд затягується ні без допомоги підлеглих Володимира Давидовича, адже медичний директор лікарні – САЛАТА Тетяна Олексіївна на судові засідання не ходить, як представник потерпілої сторони – КНП «Овідіопольська лікарня» та цивільний позов на 1,2 млн грн подавати відмовляється. Тут про це детальніше:

ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: 1,2 МЛН ГРН, ЯКІ НАМАГАЮТЬСЯ ЗЛИТИ КЕРІВНИК ТА МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР

Хочу ще зазначити, що отримуючи у середньому на місяць 99 тис. 137 грн (без урахування сплачених з цієї суми прибуткового податку та військового збору, які орієнтовно складають близько 19 тис. грн) з державних коштів народ України сплачує за ЛІТВІНЧУКА В. Д. щомісяця у середньому близько 22 тис. грн до Пенсійного фонду, що створить для нього дуже й дуже комфортну пенсію у старості.

Не знаю, чи працював колись ЛІТВІНЧУК В. Д. у приватному бізнесі, але йому вдалось 10.11.2014 року придбати автомобіль Mercedes ML250 за 980 тис. грн, що на той час складало понад 62 тис доларів США.

Треба запросити автобіографію депутата та детальну інформацію про його заробітну платню за останній час, адже бачу, що селищного голову САВЕЛЬЄВУ Л. І. абсолютно не цікавіть жахливий стан у розподіленні фінансів КНП «Овідіопольська лікарня». Висновок роблю такий: або Лідія Іванівна некомпетентна, або вона «у курсі» та «має свою частку» з цього безладу.

З декларацією ЛІТВІНЧУКА Володимира Давидовича можна ознайомитись тут:

З декларацією Міністра охорони здоров’я ЛЯШКО Віктора Кириловича можна ознайомитись тут:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
2

26 thoughts on “ОБВИНУВАЧЕНИЙ У РОЗТРАТІ МАЙНА ЛІКАР З ОВІДІОПОЛЯ ОТРИМУЄ ЗАРПЛАТУ ВИЩУ ЗА МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

  1. Наша гордість – Овідіопольський Мільйонер 😂😂😂
    Ї*анутися можна, насправді.

  2. Выходит он чистыми каждый месяц получает 80 штук или 2 тыс долларов!!! А мы чертыхались на Савельеву!!!
    П*дар конченный за каждый свой прием берет от 500 грн. Это в голове не укладывается насколько он ох*ел!!!

      1. Этот срач к сожалению был всегда и в Овидиополе и в Украине вцелом,странно одно ,что Варшанидзе заметил это и стал “яро работать”только как война началась,ну понятно косит от армии всем семейством. А до войны вёл такую же грязную работу,за взятки жил, участвовал в махинационных схемах, всегда бегал от ноги к ноге кто больше даст, а потом ногу дающего ещё и кусал,ну вёл себя как су.ка обычная,а сейчас посмотришь как будто не он это был,переродился.

        1. Не зовсім розумію, як пов’язано “косит від армії” та ця інформація? На вашу думку це зроблено,щоб “відкосить2? Бред.

  3. Заєбісь! Населенню підняли в 2 рази комуналку, бо грошей в бюджеті немає, а тут космічні зарплати! 😡

  4. Ну люди побачили і це в декларації тільки той мінімум що можна написати. повірте в наявності в 2 рази більше. 1.2 офіційно з/п 1.2 вкрав на котлах можна жити. скажу бо точно знаю був присутній при цій розмові: Савельва спрашує давидовича яка в тебе з/п люди кажуть що під сто тис. та не пиз..ть трохи не дотягую. в мене майже 50 а в тебе 100 . рома зроби запит на всіх итеєрівців лікарні людям буде дуже цікаво дізнатись скільки заробили гол. мед. сестра головний бухгалтер. наприклад секретарша та кадровик.

  5. А смысл в этом всем? Все равно, никто управы найти на него не может!!! За прием гребет, а налоги и коммунальные с этого не платит, как в частном бизнесе! Чистый доход!

    1. Как какой смысл? Теперь ты будешь с этим жить и об этом думать. В следующий раз когда твоя жена пойдет к нему на проверку ты напомнишь ему про его зарплату и не дашь 500 грн в карман.

      1. Если ты поц ,тогда будешь только об этом и думать.Нормальный человек думает за своё.

    2. цікаві ви люди навибирали непотріб в депутати і сидите ждете хто його зніме хто вибрав той тільки може зняти.

  6. Моя точно не пойдут и к этому крахобору никогда не ходила, в нашей больнице вообще ходить не к кому! А Литвинчуку пофиг, что кто знает и что пишут

  7. цікаві ви люди навибирали непотріб в депутати і сидите ждете хто його зніме хто вибрав той тільки може зняти.

    1. всі кому він на сьогодні довіряє і на кого надіє ця прийде час кинуть його як він кидає людей.

  8. А жёнушка его? А д0лб0еб Матюшенко старший, который без бабок, х*р кого обслужит, там все построенно на коррупции
    Что одна жирн@я шв@ль покрывает вторую такую же жирную шляпу Салату, даже не удивительно
    Одна кормушка разносит всех

  9. Романе ви обіцяли. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ.

  10. Шановний Романе! Мабуть, ваш сайт(вибачте не ваш, вашого шефа Головченка) читають тільки знедолені соціально населення. Бо на приклад у світі звичайні люди отримують зарплатні що найменш від 2000 доларів. Україна є Європейською державою, а ваші ідеї мають комуністичні погляди. Як приклад у вашій статті наведіть приклади зарплатні, наприклад у Польщі або Німеччині лікарів. Кого ви тримаєте за дурнів ? Міняйте погляди 

    1. Що ти мелеш дурню? До чого тут Європа? В Україні що кожен лікар отримує зарплатню в розмірі 2000 доларів? Ти звідки такий взявся? Мабуть з рашки, там їхні опозіціонери теж горлають що в Украіні зарплатня по 2000 далярів в кожного))) ти мабуть кацап. Да і х..р с тобою. Кацап ти чи Українець це не важливо, але ти точно ха*уй савєльєвой газіяна і літвінчука бо тільки в них такі зарплатні на законому рівні. Скільки вони тобі кидають обїдків з барського столу що ти їх захищаєшь. Що савєльева допомогу дала газіян гуманітарки віділив а літвінчук в твоїй пи…ді безкоштовно поковірався те що в тебе вона є це зрозуміло адже ти су..а.

  11. люди ви мабуть забули рома робив запит по з/п савельевой і там вона була 50 а тут на руки 99т слухай літвінчук не знаю читаєш ти ці коменти чи ні але все рівно тобі хтось розкаже. тобі не соромно дивитись людям в очі ?

  12. Цю лікарню в Овідіополі ще Солтик розвалив) а його друзі продовжуть… Роман Варшанидзе , ти не хочеш прийти в лікарню Чорноморська та подивитися що там коїться?! Все йде до того ж🤬

  13. ох і лохі ви всі. він вам дивиться в ваші очі а бачить жіночий орган. гнати таких треба тоді може і краще життя буде. курілов а в тебе яка з/п бізнесмен ти херов. напевно сидиш на мінімальні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.