ЛІДІЯ САВЕЛЬЄВА ПРОВЕЛА НЕПОВНОВАЖНУ СЕСІЮ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 4203

03 вересня 2024 року Овідіопольський селищний голова Лідія САВЕЛЬЄВА провела пленарне засідання сесії ради на якому привласнила собі повноваження депутата.

Справа у тому, що на сесія з’явились лише 13 депутатів. Загальний склад Овідіопольської селищної ради, відповідно до закону – 26 депутатів. Проте, закон «Про місцеве самоврядування в Україні» прямо вказує, що сесія ради є повноважною, якщо в її пленарному засіданні бере участь більше половини депутатів від загального складу ради, тобто 13+1 – 14 депутатів.

Лідія Іванівна вирішила, що її можна врахувати замість депутата та відкрила сесію, провела її за усіма правилами.

04 вересня журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» намагались з’ясувати точку зору юриста селищної ради, але Овідіопольський селищний голова САВЕЛЬЄВА Л. І. усіляко цьому перешкоджала.

Хто керує громадою? Навіть коли намагаєшся вказати на недоліки з метою виправлення помилок, це сприймають, як напад.

До відділення поліції написані відповідні заяви. Сподіваюсь наші поліціанти не зіллють цю справу «під тиском зверху».

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

69 thoughts on “ЛІДІЯ САВЕЛЬЄВА ПРОВЕЛА НЕПОВНОВАЖНУ СЕСІЮ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. рома а 13 депутатів на чолі з литвинчуком і чегодарь що цього не знали. чому погодились приймати участь. бо їм це треба?

    1. Цирк 😅 от! Не встигла пані селищна голова дати інструкцію юристу, як себе весьи і що відповідати !
      І ЦЕ КРАСНОМОВНЕ «ОТ» !!!!! 🤌🏼😂 😂😂

      1. ті депутати які не ходять на сесії ходить не будуть. людям дано право вибирати депутата а відкликати не дано. тому і роблять що хочуть. Рома інсайд дійсно формується команда. керують йобнут@ баба наташа і директор вова видвигати на голову будуть Вербицьку. зараз просувають її на першого зама. вона зараз безробітна(Одесу не потягнула)

        1. Ні хера в цьому селищі не зміниться. Одне гімно приходить на заміну іншого… знову третю бабу!!!! Посада господарська, а тут парт робітник, вихователь садочку і ще бухгалтер буде. Краса…. Селище тільки загниває. Був райцентр, тепер при такому керівництві болото. Не було дощу і не буде. Відьми

  2. І що Наталія Анатоліївна не знала про таке? Не повірю. Ми спостерігаємо новий союз Чегодар-Савкльєва. Всі вже розпочали підготовку до майбутніх виборів. Варшанідзе не плутойся під ногами важковиків.

    1. дійсно ми бачимо новий союз між бабою і вовою . цей союз буде видвигати на голову Вербицьку її зараз просовують на першого зама бо вона зараз безробітна (Одесу не потягнула) а на посаді голови буде виконувати все що їй скажуть. бабуля за це вові пообіцяла що не буде підіймати питання відсторонення вови на час розслідування. хотя кандидат Вербицька не єдиний кандидат варіанти ще є.

  3. Персональну відповідальність за організацію роботи ради несе голова. Депутат зарплатню не отримує. А чому територіальна не порушує питання про виключення з депкорпусу депутатів, які пропустили вже більше половини засідань ради? Кому це вигідно?

    1. Бакалову. Він у Німеччині сидить та посміхається з ЛІлії Іванівни. Він її попереджував щодо Варшанікідзе.Вона його не послухала!
      Тримай гранату Лілії Іванівна.Хлопчик не допоможе.

  4. Так Лида Ивановна или всё-таки Лиля Ивановна ? Впрочем Суть дела не меняется Лида ты или Лиля научись правильно разговаривать

    1. У Вікіпедії написано, що Лідія може звучати як Ліля.

      Типо як Ростислав, Броніслав, Станіслав, Святослав, Мечислав – усі Слави

  5. Лидии Савельевне пора уже бариатрию делать, а то скоро в дверь не войдёт😂😂😂

  6. Пане Роман, коли ви вивчите і гідно будете розмовляти українською?
    Це неможливо слухати. Наведіть спочатку лад у своїй голові, а потім у інших

  7. Свиня забула що вона і «її підлеглі» працюють за кошти жителів громади а тому повинні всім відповідати на будь-які питання або нах@р з пляжу

    1. Громада працює на сім’ю савелєвої та її родичів
      І захищають їх щоб їм спалося гарно та снилися сни прекрасні.

  8. Рома зайди ко мне без камеры и микрофона….промелькнула фраза с уст Лиды/Лили….

  9. Чому ті депутати які не приймають участі в голосуванні займають пости ? Для чого?

  10. Кожен раз як чуєш про цю бабіщу , думаєш, ну вже напевно достатньо накрала і просто кудись ділась, але ж ні, приросла до крісла і ні кроку від кормушки.

    1. Їй треба чергову хату в Совіньоні добудувати, махала вона ті школи і той газ.
      Ше б її саму перевірити із синочками чи вони комуналку платять

  11. Рома надіюсь ти розумієш що 75-80% негараздів в нашій громаді це відділ освіти. не хто з Овіді. можновладців не хоче підіймати це питання чому? тому що всі вони так чи інакше заінтересовані в цьому роздутому штату. а де хто має і політичну вигоду.

  12. Эта жирная везде свою выгоду найдет, она даже в детстве в школу ходила чтоб тырить котлеты со столовки

  13. Від неї толку О, вона що могла в красти то вже вкрала та громаду довела до банкрутства, скоро буде робить ноги тільки почуєте.

    1. Це точно.
      Подивіться на її команду с ким вона працює, всіх спеціалістів з’їла або самі повтікали, понабирала людей з ОЛХ які не розуміються ні в чому тільки як підтирати дупу їй та отримувати зарплатню

    2. по результату кабінет міністрів Овідіоп. громада одна із спроможних громад в Одескій обл. тому тепер у 2025р. до неї буде застосовуватись дотація до держбюджету тобто якась частина доходних грошей буде забиратись з нашої громади. висновок : хіба банкротна громада датує державу . чи просить у держави. звідки дані про банкрутство нашої громади.

      1. перевод всего коллектива на 2/3 оклада – это были понты и очередной обман, выходит?

    3. Так вона вже намагалась, але від жадібності багато незадекларованого бабоа везла – не випустили на кордоні

  14. Фу гидко дивитися, хочеться написати чого не можна говорити в теперішній час,щоб ви всі повсералися

  15. На що гидко дивитися,з якого приводу проводидили сесiю? Ти не в курсi ,просрало мозги .чи коли школи без опалення будуть буде цiкавiше коментувати .

      1. Тендерна процедура повинна була бути здійснена ще у квітні .. Лето Лето ты куда ушло …)))

        1. Весной Ткаченко был занят тендером на лимане.Через шестёрка Филимоненко сильно хотел заграбастать причал для Газияна.Они использовали жену Филимоненко Ирину, но пролетели.Вот дети остаются без отпления из-за амбиций кума нардепа Колебошина.
          Шайка разбойников!

  16. Лілія Іванівна щось дуже нервова стала 🤣. Хотіла по масті журналістам не на камеру дать 💰, не вийшло 😅

  17. Весной Ткаченко был занят тендером на лимане.Через шестёрка Филимоненко сильно хотел заграбастать причал для Газияна.Они использовали жену Филимоненко Ирину, но пролетели.Вот дети остаются без отпления из-за амбиций кума нардепа Колебошина.
    Шайка разбойников!

    1. В итоге Лысенко выиграл и у всех рухнули свои планы на причал и это прекрасное место
      И сессию хотели завалить чтоб не проголосовать, потому что пошло не по плану

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.