ОВІДІОПОЛЬ: ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З СОБАКОЮ

Кількість переглядів 2290

15 вересня 2024 року в Овідіополі сусіди по вул. Євгена Колісниченка поскаржились на господарку будинку № 209, яка жорстоко поводиться зі своєю собакою.

Прибувши на місце, разом з Олесею ЧУБАТЮК, ми побачили собаку, яка прив’язана до стовпа, яка не мала ніякої будки для укриття від опадів та з повною відсутністю їжі.

Як виявилось, господарка будинку № 209 ПЕСЕЦЬКА Вікторія Анатоліївна має двох дітей. Чоловік, з її слів, перебуває у лавах Збройних сил України. Свою собаку вона тримає на короткій прив’язі без місця укриття від опадів (будка тощо). Вікторія не розуміє у чому жорстокість перебування собаки на короткій прив’язі.

На місце була викликана поліція, написана заява та відібрані покази від усіх свідків.

Сподіваємось, що поліція виконає свій обов’язок та припинить знущання з тварини.

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
0

41 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З СОБАКОЮ

  1. як не розуміє, то хай сама посидить на короткій привʼязі 😉 тварюка така, хай все бумерангом обернеться

  2. Романе, черговий раз дякую вам за небайдужість. Ця жінка як з кам’яного віку втекла, у таких немає поваги ні до тварин, ні до людей, які займаються порядком у рідному селі.

  3. Нажаль цей випадок не поодинокий. Дуже багато людей отак знущаються над собаками! 🤬

    1. Давайте вместе менять мир к лучшему. Знаете о жестоком отношении к животным ? Наберите меня 0968023403 Олеся

  4. Мерзкая какая женщина, держать животное под дождем, неужели ей не жалко? Наказать ее по максимуму! Она до последнего спорила вместо того чтобы сказать что не права и будку поставит, ее не только позорить нужно! Спасибо женщине которая обратила на это внимание и помогает собачке.

  5. Трудно не согласиться, что к собаке жестокое отношение,
    но ещё труднее не согласиться с тем что Рома пид@р@с.
    В Великодолинском на протяжении многих лет, вин-завод сбрасывает в речку Аккаржанку отходы от виноматериалов, от котроых дохнет рыба и вонь ужасная роман не замечат.
    Мост вырос незаконно – роман не замечат.
    Загрязнение почвы и речки мазутом и маслом – рома не замечает.
    Но собаку привязали к трубе – краул аларм актунг – срочно приедет снимет и нахомит, поугражает бабе как настоящий кавказкий горец-пид*р@с
    Ну пид*р@с!!!
    С@ка ущимленец!

    1. Справжня справедливість заробляти самому і надавати заробляти Справедливому. Ось вона істина справедливість від Романа! Дякую Романе!

    2. А ви самі звертались кудись? Чи чекаєте коли це зробить за вас хтось інший?

    3. Скажите, вы там живёте, все это видите и ничего не делаете? Полицию не вызываете? А Рома ваш раб? Он обязан? Скажите, почему, вы ни разу ???? Не вызвали полицию, ни разу не организовали разбор полетов собственникам? В итоге, по моему , пидaр@с – это именно вы, не так ли? Сидеть сцуко и ждать, пока за тебя кто то придет и все сделает, это именно направление пир.в

  6. рома який зовсім не мій герой. ось таким ти людям і не подобаєшся. ця собака під контролем. а ось ці що в нашій лікарні ( а тут три стаї) кидаються на людей вже є випадки укусів. рома ти розумієш що буде якщо люди повідпускають собак і скажуть що це не їхні а просто прибилися. а сусідка курва. ми дивуємось що сусід путін напав тут свої сусіди гірше ху ла.

  7. рома ти коли шашличок жереш тобі тваринку не жалко що її вбили тому що ти захотів м’яса.?

  8. рома на окупованих територіях люди тікали залишивши все як було ти не хочеш з’їздити но О та хоча б повідпускати їх.

  9. Сподіваюся, що собачку вилучать і знайдуть їй турботливу сім’ю. Дякую за небайдужість ❤️

  10. Саме цікаве, що вона каже що її чоловік служить, але в ранці поліцейські розмовляли з чоловіком (господарем). Тож хто був той чоловік?🙈
    Якщо не зрозуміло, то до них два рази приїжджав патруль 🙈

  11. романе як на рахунок м’яса в сільпо чи атб? чи одних звірят тобі жалко а інших ні.? мовчиш нема що сказати? піди засуди за вбивство тварин в магазинах а слабо а жінку яка живе напевно на міні малку о тут ти герой.

    1. Дурень послушай Бога:
      Господь разрешил охотиться на животных и таким способом реализовывать свою кровожадность, иначе она была бы обращена против других людей.
      Господь создал домашних животных для блага людей. Они помогаюьт людям в работе и доставляют радость в общении как домашние любимцы.
      Поэтому не путай грешное с праведным, дурень!

      1. андрію а тобі який бог дозволив вибирати яких тваринок вбивати. а яких ні. випадково не росіянський. ЯКА РІЗНИЦЯ КРОЛИК ЧИ СОБАКА. коли тобі це треба то тобі дозволив бог. росіяньцям теж бог дозволив нас вбивати. тобі це нічого не на поменає?

  12. Суд має заборонити цій людині взагалі тримати тварин. Ба більше, ця сітуація повинна потрапити в коло уваги соціальної служби зі справ неповнолітніх, бо то є неприйнятливо, коли діти виховуються на такому прикладі, і для них є нормальним таке відношення до живої істоти!

  13. Її треба прив’язати до того стовба, щоб до мізків дійшло! Це ж треба бути такою жорстокою, щоб не розуміти, що тварина нічим не гірша від неї, а може ще і краща, бо любить безумовно! Дякую, Романе, що не пройшли мимо! І дякую людям, що звернули увагу на цей злочин!

  14. Женщина прикрепите к собаке флаг 🇷🇺, и никто не скажет что вы жестоко обращаетесь с животными.😂😂😂😂

        1. Олеся це у Вас все змішалося у голові. Якщо людина росіянин то він повинен вмерти і нежити тим паче якщо він ще прийшов на нашу землю, так чому пес 🐕 котрого привезли колись з росії має право на існування та лагідне погодження з ним?
          Або ви хочете щоб Ганул приїхав до вас?або граната прилетіла у вікно ?

          1. Роман а ви часом не а)(уїли? Якого дідька ви захищаєте пса московського походження? Ви з глузду з’їхали ! Замість того щоб орати та ображати цю тендітну жіночку, яка не наважилась добити цю патвору московську, допомогли їй вбити ворожого пса!!
            Вам повинно бути соромно!

          2. Оооооо якщо Ганул до неї завітає! всі до кого він приходить стають чемними .розумними. лагідними і т.д. Українцями. но вона походу не з ним не з його місією не знайома. пока щастить.

  15. @Гануся-Матуся:Вам немає чим більше займатися???
    Як можно так жінку ображати???
    Потрібно було прлсто приїхати та допомогти як чоловік!!!
    Ви запитали як у жінки справи?

    1. С цім же успіхом ми маємо спитати як справи у куйла , ми ж у всіх малюю маємо запитати як справи? Чи це цілком виборочно ? )))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.