СПРАВА ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ: ЛІДА ХОЧЕ ВСЕ З ПОЧАТКУ

Кількість переглядів 539

24 вересня 2024 року у Київському районному судді міста Одеси продовжився розгляд обвинувального акту відносно Лідії КОСИХ, яку обвинувачують у наведенні ракет на Одещину.

У зв’язку зі зміною колегії судів, обвинувачена КОСИХ Лідія Олександрівна забажала розгляд справи з початку. Це означає, що знову буде визначений порядок дослідження доказів та зачитаний обвинувальний акт.

Також, на засіданні 24 вересня розглянули клопотання прокурора про подовження строку тримання Лідії КОСИХ, яке було задоволено – Лідія буде під вартою, як мінімум до 22.11.2024 року включно.

Нагадаю, що 16 квітня 2024 року у Київському районному суді міста Одеси розпочався процес над КОСИХ Лідією Олександрівною, 1983 року народження, яку обвинувачують у державній зраді за ст. 111 КК України, яка, за версією слідства, співпрацювала з ІВАНОВИМ Григорієм Олексійовичем – співробітником військової розвідки рашистів.

Справу № 947/8750/24 розглядає колегія Київського районного суду міста Одеси у складі:

  • головуючий та суддя-доповідач – ПРОХОРОВ Павло Анатолійович;
  • суддя-учасник колегії – ФЕДУЛЕЄВА Юлія Олександрівна;
  • суддя-учасник колегії – БОРЩОВ Ігор Олексійович.

Наступне засідання по справі № 947/8750/24
заплановане на 12 годину 02 жовтня 2024 року

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “СПРАВА ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ: ЛІДА ХОЧЕ ВСЕ З ПОЧАТКУ

  1. Ця наша толерантна демократична позиція(мать її йоб) по відношенню до зрадників загубить країну….і людей

    1. А вообще похyй, вы главное донатьте и не выeбyйтесь, главное чтобы бы война не прекращалась и лаве капало .

  2. Історія кохання Алена та Лідії
    Справа у тому, що справою Лідії Косих в рашке займається її коханець – Ален Буламрі. Це араб, який колись займався з 2012 року адвокатською діяльністю в Овідіополі. Мешкав по вул. Садова 19.
    Друга дитина у Лідії саме від цього Алена та саме йому вона допомагала у справах адвокатських, була помічницею. Коротше допомогла, гарно дала та завагітніла.
    Ален зареєстрував юридичну компанію ТОВ «Агентство юридичних послуг «Успіх». Засновниками компанії був він та Лідія Косих. Юридична адреса смт Великодолинське, вул. Ентузіастів 6А/1.
    Проте вірменська мафія, коли дізналась про таке, а дружина Алена вірменка Гаяне, дуже швидко відправили їх в рашку де Алену знайшли інший гарний бізнес, який пов’язаний з вивозом відходів у Воронежський області.
    У 2017 році Алена Буламрі позбавили адвокатської ліцензії.
    Ален з дружиною поїхав, а Лідія народила хлопчика та записалась, як мати одиначка. До речі, їй допомагав у цьому Юрій Нікітінський.
    Ось і зараз коли рашка напала на Україну так співпало, що у Алена пішли справи не дуже гарно. Він згадав Лідію та зв’язався з нею і налагодив контакт з ФСБ. Лідію довго вмовляти не довелось, вона відразу погодилась адже завжди мріяла про рашку.
    Лідка здавала координати, а Ален отримував грошенята у рашці. Відчуваючи свою провину за неї Ален вмовив фсб, які отримували від Косих інформацію, включити її на обмін.
    Чекаємо новин. Сашка Усінов поїде проводжати свою зрадницю на рашку, а може поїде з нею до путіна.

  3. Немає слів. Одні емоції. К@ц@пи в себе за надпис «нєт войнє» без розбору на 5 років садять, а ми тут бавимося зі зрадницею, яка ракети на рідне місто наводила. Просто зашибісь у нас суд! Найкращий в світі.

  4. Ви ще не зрозуміли, що ви худоба? Ваще діло завалити їбалo, донати та дивитися коли ТЦК відлавлює ваших чоловіків та синів як баранів на м’ясо.
    Україна та її політики більше 30 років вам показує та доказує що ви раби, а ви ще на щось сподіваєтеся.
    Змірітся з тим що це ваша доля і те що ви не здатні нічого змінити.
    Дякую Українським судам, прокурорам, поліції за те що охороняєте корупціонерів, зрадників та злодіїв від законного покарання.

  5. Це тато їй допомагає, може разом все й робили, там вся сімейка якась з прибабахом, крім однієї дочки, яка за їх гріхи мабуть наказана.

  6. Лида просто хочет лично пробежать „стометровку”. На финише у неё пожизненное.

  7. Щось дуже затягують справу. Схоже на те, що цю поторочь ватно-сепарську хтось хоче відмазати і щоб потрози про неї забули.
    Дякую, що висвітлюєте процес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.