В ОВІДІОПОЛІ НА АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ ВШАНУВАЛИ ПОЛЕГЛИХ ВОЇНІВ

Кількість переглядів 1241

01 жовтня 2024 року в Овідіополі на честь Дня захисника і захисниці України мешканці та гості громади зібралась на Алеї пам’яті загиблих Героїв.

Під час шанування учні Овідіопольського ліцею ім. Т.Г. Шевченка під музику гурту ФІОЛЕТ «Тиша» влаштували флешмоб. Всі присутні поклали квіти загиблим воїнам.

Будьмо ж гідними пам’яті всіх українців, яких забрала війна – військових і цивільних, дорослих і дітей. Нехай на небесах їм буде спокійно і не соромно за нас, які залишилися жити на землі, завдяки їм.

Воїнам Збройних сил України з усього серця бажаємо Перемоги! Будьте здоровими й мужніми, вірте у себе і своїх близьких, які, найбільше, чекають на вас!

Зі святом всіх Захисників і Захисниць України!

За матеріалами: Відділу культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ НА АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ ВШАНУВАЛИ ПОЛЕГЛИХ ВОЇНІВ

  1. Щас тцк плотно за Овидиополь взялись, трясут его не слабо. Так что придется аллею расширять для героев которые неудачно вышли за хлебом в магаз😀

  2. Війна для бідних, для багатих війни нема. Трусять знатно ТЦК як і всю Україну, прикро що героєм і хорошою людиною корисною для суспільства в Україні можна стати лище лежа в труні і дуже прикро що лише на 15 хвилин, потім забудуть. Герої вмирають, а нечесть продовжує розкрадання та розвиток корупції. Закони для бідних, війна для бідних. Одним словом пани та раби, нічого не змінилося за 2000 років. Дуже прикро але в цьому винні ВСІ хто живе в Україні, без виключення.

  3. Авраменко паскуда руснява він падло із ОПЗЖ ця двулічна тварюка може бути агентом свінорилих, біжи з району падло, ти соромишь Українську націю, гандьба тобі.

  4. Савельева чемодан вокзал до кацапії, ти всім своїм дітям синочкам зробила відстрочку)))) ???

  5. Кажуть що цей дебіл Авраменко разом із Малицькою кришують Суховія, це вони всі його земельні питання лобіювали, а Савельєвій Суховій гроши за це любі ю ванні заносив та він все записував та знімав на телефон для того щоб потім шантажувати її. Романе вас Суховій теж тримає у страху та шантажує, тому ви не знімаєте репортаж чому на землі яка під благоустрій там зараз мийка для вантажівок.

  6. Подивіться на цю свиноматку, ніякої поваги до загиблих, вона в телефоні грає, хомяка русявого мабуть граєш падло, сором та гандьба Овідіополя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.