ЧИЇ ІНТЕРЕСИ ВІДСТОЮЄ ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА?

Кількість переглядів 702

Заради чиїх інтересів юрист селищної ради Кузьменко Н.В. погоджується з незаконним будівництвом в центрі селища Овідіополь та надає згоду «легалізувати» його, не маючи на це рішення селищної ради?

Виходить, що спеціаліст першої категорії з юридичних питань Овідіопольської селищної ради Кузьменко Наталя Василівна намагається порушити головні принципи місцевого самоврядування, які повинні базуватись на НАРОДОВЛАДДІ, ЗАКОННОСТІ, ГЛАСНОСТІ та КОЛЕГІАЛЬНОСТІ, а також поєднувати в себе місцеві та державних інтереси (ст.4 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).

Своїми діями юрист Наталя Кузменко перетворила селищну раду на «КЛУБ ВІДСТОЮВАННЯ ІНТЕРЕСІВ КОГОСЬ ОДНОГО», а не на орган, який відстоює інтереси всієї територіально громади.

Але про все по порядку.

22 травня 2017 року Ованнісян Нари Генріківна звернулась до суду з позовом до Овідіопольської селищної ради про визнання право власності на об’єкт незаконного будівництва, яке розташовано в центрі селища Овідіополь за адресом: вул. Портова,5.

А вже 07 липня 2017 року суддя Бочаров А.І. приймає рішення, яким визнає право власності на самочинно збудовану будівлю кафе, загальною площею 96,3 м2, яке знаходиться за адресом: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Портова,5 та розташована на земельній ділянці загальною площею 0,0126 га, ЯКА НАЛЕЖИТЬ ДО КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ Овідіопольської селищної ради Овідіпольського району Одеської області.

Саме цікаве, що представник відповідача, а саме юрист Кузьменко Н.В. в судове засідання не з’явилась, надав до суду заяву, в якій просить розглянути справу за його відсутності, проти позовних вимог Ованнісян Н.Г. не заперечує.

Коли ми прийшли в селищну раду, щоб з’ясувати обставини цього «ПРОТИ ПОЗОВНИХ ВИМОГ НЕ ЗАПЕРЕЧУЄ», Наталя Василівна нам повідомила, що таке рішення прийняла самостійно.

Чи знала про такі дії юриста Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І.?

Своїми листами, які є в нашому розпорядженні, Лідія Іванівна ще 25.01.2017 року та 17.02.2017 року повідомляє департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області «ПРО ПОВНУ НЕОБІЗНАНІСТЬ» у питанні самочинно збудованого об’єкту, який знаходиться біля земельної ділянки громадянина Демченка В.В. по вул. Портова,5.

Але, особисто я впевнений, що все вона знала. Більш того, на мою думку, це було розпорядження саме Лідії Іванівни так вчинити юристу в цій справі. Ну не може Кузьменко Н.В. взяти на себе таку відповідальність!

Ми побували в селищній раді та поспілкувалися і з Лідією Іванівною, і з Наталією Василівною (дивиться відео).

Поки Наталя Кузменко бере відповідальність на себе. Поки ще, Наталя Василівна намагається нам «ВТЕРТИ», що вона самостійно ввела в оману суд і за цим рішенням ніхто не стоїть, крім неї.

Ось такий у нас спеціаліст першої категорії з юридичних питань Овідіопольської селищної ради – САМ РІШАЮ, САМ І ВІДПОВІДАТИ БУДУ.

З Овідіопольської селищної ради
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

28 thoughts on “ЧИЇ ІНТЕРЕСИ ВІДСТОЮЄ ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА?

  1. Что тут думать, а прокуратуру областную писать, там разведут на бабло либо приговор помогут получить, превышение должностных на лицо

  2. Есть выход: отменить доверенность, отозвать отзыв, провести служебное расследование, материалы передать в прокуратуру, пидозра, приговор

  3. Як «заробляє» депутатьська група«За
    Овидиополь» з головою В.Колесник(чоловік якої не платить налоги).
    23.02.2018р.,Романом Варшанидзе та
    оператором Хлопчик.А,була оприлюднена
    стаття «В Овідіополі 2000 кв.м землі
    незаконно захоплені громадянкою РФ…..»
    Хочу всіх порадувати,все ПОРЕШАЛИ.
    Хлопчик.А подал заявление до селищної ради на безоплатне виделення ЦЬЕЙ зем.ділянкі,з обіцянками продати
    особам яки «цинічно незаконно ії захопили».
    Але,про все по порядку.
    До депутата Соручан Ніколай поступили
    жалоби на самозахват зем.ділянки.Він доложив все В.Колесник.
    Винуватців самозахвата спробували «розвести» на гроши,але щось не зрослось.Як результат була оприлюднена залякуванна стаття.По вказівки В.Колесник оператор Хлопчік подал заявление до селищної ради на безоплатне отримання земли,яку в майбутньому погодилися купити самозахватчики.
    Депутати групи «За Овідіополь» поддержат на сессії виділення цьої
    зем.ділянки.
    Також більшість депутатів ціеї групи знають за схему.
    Це депутат Колесник.В (зам.начальника налоговой,чоловік якої не платить налоги).
    Це депутат Соручан.Н (власник СТО та автомагазину,які розташовані на землі
    непередбачуваний для ведення бізнесу).
    Це депутат Ненов.А
    За других не знаю.
    Ос вам схема,далі буде.

    1. Молодец Карма, провела прям расследование. Ты не учла только того что никто из перечисленных тобой людей не может мне указывать, я понимаю что у тебя холопская жизнь но не суди всех по себе.

      1. А дело не в вас Андрей.
        Пишите хоть 10 заявлений,мне фіолетово.
        Дело в неуплате налогов,нарушении земельного законодательства,дерибан земли для своих,депутатами.
        На сессии посмотрим на вашу «поддержку».
        ХА-ХА-ХА!

        1. Как мое заявление относится к неуплате налогов кем либо? Есть свободный участок, есть мое заявление, что будет увидим.

          1. Андрей,Ви бажаєте сказати,що без допомоги
            із вне,вирішили написати заяву?

            1. У нас 2 репортажа по этой земле и вот когда мы приехали туда 1 раз, увидели как убегают рабочие и то что они начали рубить посадку, именно тогда мы зашли в кадастровую карту и увидели что земля то не его. Вот тогда я и подумал почему бы мне не написать на нее заявление, она свободна и я в отличии от того к то там начал строится хочу получить этот участок законно.

              1. Анрій,можете думати що всіх
                ПЕРЕКОНАЛИ.

    2. Да кстати Карма я написал не одно заявление еще я написал на землю под армянской кухней. Мне нужно много земли, думаю еще берег лимана захватить.

  4. Протокол о корупции будет 100%, интересно за сколько она слила своё будущее юриста. Ованнисян и Савельева определились кого сольют, у неё один выход слить Савельеву. Она хоть понимает что она сделала, у Романа можно помолчать а у СБУ нужно будет говорить причём громко и внятно. Жесть!!!!

  5. Ни чего у Вас не выйдет как Мама решила так и выйдет\

  6. О господи, я знаю Наташу давно она слово (відзив) даже никогда не слишала. Не говоря об его написании. Это писал представитель Ованисян, а Савельева сказала подписать чтобы самой не макатся. Хотите прикол? Наташа спрашивала у моей знакомой какие документы нужно на корочку Адвоката аааааааааа……..! Вот такие у нас адвокаты.
    Так держать Натали место дворника у Короткова по протекции Савельевой всегда будет, а убирать будешь возле Портовой 5.

  7. Уважаемый ААА у вас проблемы? ( то не выйдет, то выйдет) обратитесь к маме или врачу. Вам помогут.

  8. Роман быстрее телефона Савельевой! 5 балов. Скоро он будет заходить а они будут бежать в россыпную.

  9. Вот вопрос к Карме, бог с ним с этим Вершанидзе он продался давно понятно. А вот ты кому написала про неуплату налогов, нарушении земельного законодательства, дерибан земли для своих, депутатами?
    Вот реально кому и писала и какие ответы получила? Или так потролить тут решила?

    1. Шановна Юля,у мене нема мети на когось написати заяву.
      Мета,показати читачам ,які «гарні» засновники та наближені цього інтернетвидання.
      Коли бачимо що когось «опускають нижче плинтуса»,а у самих скелетів
      у шафі немеряно,дивитись гидко.

      1. Я все поняла. У тебя цель писать ерунду. Нет ни одной предъявы к статьям на сайте, есть только обида, что твоих людей “опустили ниже плинтуса”!
        Пиши про их скелеты, кто тебе не дает?

        1. Юля решила думати за мене та вказувати
          що мені робити?
          Скажіть мені що із написаного мною,неправда?

          1. Прости меня Карма… Я забыла, что только тебе позволено раздавать указания!!! Где я написала, что ты пишешь неправду???

            Пиши, кто тебе не дает??? Ни разу не видела, что твои комментарии убираются!!! Пиши, неси свое слово в массы!!!

            Ты лучше скажи, где на этом сайте пишут неправду, что ты готова на гавно изойтись, только писать всякую ерунду!!!

            1. Ерунда!?
              Я так не думаю.
              Е ще масса інформації,но всему свій час.
              ХА-ХА-ХА!!!

  10. Тобто якщо я правильно зрозумів, то голова у Овідіопольській селищній Раді взагалі не потрібна! Ідем до Квзьменко, підписуємо, і до Бочарова в суд…. і ось воно вирішення питання ….. А наівний Сергій Авраменко взяв і пішов на сесію , щоб зробити “маленький куточок Європи в Овідіополі” , нашо !!! Сергію, а до Кузьменко піти шо, не додумався??? а було б дешевше….

  11. Да , шамаханская царица, так и будет. А на счёт Мамки я даже боюсь озвучить, стыдно….

  12. Та все понятно с романом, для жены хозяина старается выборы скоро. Мамку подвинуть нада, а мамка тяжелаяя армяне хорошо подкормили… а что это я- за ней всеравно « люди пойдут»

  13. Да Проблема давно существовала. А он только сейчас начал писать об этом.

Comments are closed.