ДЕПУТАТ ГУЛЯЕВ ЧЕКАЄ ДОЗВОЛУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ НА ЗУСТРІЧ З ВИБОРЦЕМ

Кількість переглядів 438

Народний депутат України Василь Гуляєв ховається від виборців! Багато хто його хвалить – мовляв, і прийме, і вислухає. Але тільки тих, кого зручно, тільки тих, які не будуть задавати незручні запитання. ДОКАЗАНО НА ПРИКЛАДІ!

 

Ще 31 січня 2018 року ми разом з мешканкою Великодолинського Наталією Матюшонок, яка вже на той момент чотири місяця робила марні спроби «достукатись» до нардепа, пішли до офіційної приймальні Народного депутата Василя Гуляєва, яка розташована в смт Овідіополь на першому поверсі будинку районної ради. Про це ми писали і демонстрували відео тут: “НАТАЛІЯ МАТЮШОНОК: «Я НЕ МОЖУ ПОТРАПИТИ НА ПРИЙОМ ДО НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ГУЛЯЄВА ВЖЕ ЧОТИРИ МІСЯЦЯ»”.

Через дев’ятнадцять днів після цього, так і не отримавши ніякої відповіді, або повідомлення про дату та час прийому, Наталія Матюшонок знову прийшла до приймальні нардепа і знову написала заяву про необхідність особистого прийму. Про це ми писали і демонстрували відео тут: “19 ДНІВ ОЧІКУВАННЯ: НАТАЛІЯ МАТЮШОНОК ЗНОВУ НЕ МОЖЕ ДОМОГТИСЬ ПРИЙОМУ У НАРДЕПА ВАСИЛЯ ГУЛЯЄВА”.

І ось, на вулиці вже травень, а від Нардепа знову – тиша! Наталія Матюшонок вирішує зробити спробу записатись на прийом через іншу приймальну. 04 травня ми разом з Наталією Матюшонок та ще одним мешканцем Великодолинського прибули до міста Чорноморськ в офіс по вул. Паркова,48, куди Василій Олександрович всіх запрошує з трибуни Чорноморської міської ради. Про це ми писали і демонстрували відео тут: “ЯК ДОСТУКАТИСЬ ДО НАРДЕПА ГУЛЯЄВА?”.

І лише після цього Наталія Матюшонок отримала лист №463/18 від 25.05.2018 року з формулюванням: “ВАША ЗАЯВА ВЗЯТА НА КОНТРОЛЬ ТА ЗАРЕЄСТРОВАНА ВІДПОВІДНИМ ЧИНОМ”!!!

Апарату Народного депутата Гуляєва В.О. знадобилось чотири місяця (з 31 січня по 25 травня) щоб зареєструвати відповідним чином заяву. З цього робимо висновок: на нардепа працюють апарат з низькою кваліфікацією, раз їм потрібно для реєстрації заяви не чотири хвилини, а чотири місяця!

Наразі Наталія Матюшонок чекає, коли Верховна Рада України визначить дні для зустрічі з нею.

Ось так, звичайна мешканка смт Великодолинського, змусила працювати не лише апарат нардепа, але і всієї Верховної Ради. Уявляю, якщо це питання “народні обранці” винесуть на пленарне засіданні Верховної Ради.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ДЕПУТАТ ГУЛЯЕВ ЧЕКАЄ ДОЗВОЛУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ НА ЗУСТРІЧ З ВИБОРЦЕМ

  1. Сцыкотно отвечать на вопросы о крышевании граба, этож не постановочные съёмки типа приехал, выслушал, пообещал, уехал, … забил…, выложил в сеть как он выслушал…..

  2. Ну, Гуляев, это отдельная тема! К нему подьехать можно только на золотом коне. Ох, и нардеп любит гульнуть. Он как перекати поле, то тут, то там, не поймать, бегает, как заяц от своих избирателей. Зато сколько пыли в глаза пускает.

  3. это тупое животное обнаглел до предела. именно он приносит все беды на выборах в таирово и именно он заблокировал выборы в овидиополе при помощи юристов-аферистов булавченко и ущаповским. гуляев хочет лильку на царство, а булавченко хочет виталину. но если пойдет чегодарь то у них нет шансов. вот и заблокировали выборы. но и между собой они договориться не могут. гуляев понимает что если победить виталина то булавченко будет править. а булавченко никоем образом не хочет лильку. все зашли в ступор. им некода решать проблемы людей……

  4. То что выборы в Таирово и Овидиополе заблокировал Гуляев это соответствует действительности, но цели немного другие. Он боится Чегодарь и хочет зарезервировать электорат понимая, что будущие выборы в ВР ему не светят.

  5. А почему у Васи красные руки на фото небось натёр на клавишах голосуя за десятерых или от пересчёта бабок?

  6. Граба за красную морду потрогал и руки стали красными

  7. Гуляеву сепару не видать больше депутатсва. я это точно знаю, всегда рядом

Comments are closed.