ПЕТРО ПАТРУЛЬ: „МЕНІ ГОВОРЯТЬ ЗГОРИ: ЗАОЩАДЖУЙТЕ, ЗАОЩАДЖУЙТЕ…“ МИ ЗНОВУ ПОБУВАЛИ У ПАЛАЦІ СПОРТУ

Кількість переглядів 520

Після нашого репортажу з Палацу спорту ім. В.Дукова про незадовільний температурний режим, вранці 28 грудня 2018 року ми сходили до керівництва комунального підприємства з метою отримання їх версії.

Директора підприємства ми не застали і ніхто не міг пояснити коли він буде, але головний інженер Петро Патруль був на місці і він зміг надати деякі пояснення хоча він, врешті-решт, і «перевів стрілки» на директора.

Головна претензія Петро Патруля до нашого попереднього сюжету: за його думкою, ми написали про те, що вартість знаходження на спортивного майданчику 400 грн./год з одної людини. Але Петро, напевно, не дуже уважно читав наш матеріал, ми написали правильно: 400 грн. за годину знаходження на спортивному майданчику. Ми ніде не вказували про те, що це вартість з однієї людини.

Але то таке. Нас цікавила його думка, як головного інженера, стосовно температурного режиму і він нам пояснив:

Інфракрасники (елементи опалення – ред.) – це старого зразка… вони вже давно зняти з виробництва… це пожирателі газу… Звичайно можна встановити ветродуйки, теплопушки… але це зараз не реально… Знаєте на скільки зараз повисили вартість кубометр газу?.. Мені говорять з гори: заощаджуйте, заощаджуйте… 13-14 (градусів – ред.) – це максимум що ми можемо…

На наше зауваження: „Якщо ми використовуємо палац спорту у комерційних цілях, ми повинні здавати його у відповідності до норм“, Петро Патруль повідомив:

Це смішна сума“ прямо вказуючи що 400 грн./год не достатньо для покривання витрат комунального підприємства.

Проте він так і не зміг пояснити, чому досі не зроблені розрахунки по модернізації будинку палацу спорту для використання нових сучасних технологій з метою заощадження та економії?

Наша 10-хвилинна розмова навела на думку, що Овідіопольський районний бюджет недостатньо покриває витрати палацу спорту за використання наших спортивних майданчиків дитячою спортивною школою, загально-освітньою школою та дитячих спортивних секції, але чому так відбувається Петро Патруль не знає.

Спробуємо це дізнатись у директора в часу його прийому, які ми знайшли на стенді на першому поверсі. Може він знає про це щось, а заодно відповість, чи збираємось ми модернізувати систему опалення та робити палац спорту таким приміщенням, яке не буде втрачати тепло, використавши сучасні технології.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ПЕТРО ПАТРУЛЬ: „МЕНІ ГОВОРЯТЬ ЗГОРИ: ЗАОЩАДЖУЙТЕ, ЗАОЩАДЖУЙТЕ…“ МИ ЗНОВУ ПОБУВАЛИ У ПАЛАЦІ СПОРТУ

  1. Петя и почему Ты в Дипломатии не пошел. Ест у Тебя Еврейская жилка Класс,

  2. Добрый вечер Роман! По возможности наберите мой номер, есть вопросы по спорткомплексу и финансированию… Наши организации « Дия та Довира» и « Сила поколения» готовы обсудить все вопросы касающиеся интересы людей проживающих в нашем регионе…!!! Все , что касается детей и их родителей, – наши интересы!!!

  3. А вы поедете к Пете на Круцивку и посмотрите сколько там добра с Дворца спорта, ворюга!!

  4. Не надо на Петровича наезды делать все списано Комиссией и Он входит туда.

  5. Ну да, своровано, а потом комиссия и списала

  6. Что вы несёте дегенераты, разбиритесь сначала, а потом осуждайте…там только один нормальный человек остался и это Патруль

  7. В отличии от диретора и остальных он не прячется и не сцыт говорить на камеру, где этот засланый директор????? че его все время нет на рабочем месте – сцыкло! А если сцыт значит есть чего боятся Романа

  8. Этот Патруль кого хочешь сдаст с потрохами, чем он всегда и занимался и в ПТУ тоже

Comments are closed.