ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО В КАЛАГЛІЇ. ТОПЧИЙ ВИЙШОВ І ЗНОВУ ВЗЯВСЯ ЗА СТАРЕ

Кількість переглядів 764

Відсидивши належні чотири місяця арешту, мешканець села Калаглія (Овідіопольський район) Олексій Топчий повернувся в рідне село і взявся за старе. Знову його колишня дружина Світлана Гунева та чотирнадцятирічна донька Ольга продовжують страждати від насильства.

04 серпня 2019 року нам в редакцію зателефонувала Ольга Топчий і повідомила, що батько як тільки звільнився відразу навідався до них та почав влаштовувати скандал. Ми виїхали в с.Калаглія де і зустрілись з Олексієм Петровичем біля його будинку по вулиці Суворова. Під час зустрічі (дивиться перший відео сюжет) ми попередили Олексія, що у разі якщо він буде продовжувати скандали, погрози та насильство, будемо залучати поліцію з метою фіксування його протиправних дій.

Чекати довго не довелось: цього ж дня увечері, біля 22 години Ольга Топчий знову зателефонувала і повідомила, що наразі її батька Олексій Топчий знаходиться у них вдома (с. Калаглія, вул. Лиманська) і порушуючи обмежувальний припис продовжує скандалить та погрожує.

Цього разу ми вже навідались «в гості» разом з поліцією (дивиться друге відео). В результаті Олексій Топчий був доставлений в поліцію і на нього складений протокол про домашнє насильство (ст.173-2 КпАП). Протокол буде розглядатись Овідіопольським районним судом. Про його рішення ми повідомимо.

Дякуємо члену ГО «Незламна позиція» Мураду Варшанідзе за допомогу.

Попередні матеріали по темі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО В КАЛАГЛІЇ. ТОПЧИЙ ВИЙШОВ І ЗНОВУ ВЗЯВСЯ ЗА СТАРЕ

  1. А пиздюлину ему нельзя дать,чтобы на маму свою даже голоса повышать боялся….
    Беспридельщик конченый

  2. Отправьте его уже в тюрягу он не может уже жить на свободе…………….

Comments are closed.