В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ВІД «ФЕРМЕРА» ФЕДІ СТРАЖДАЮТЬ СУСІДИ

Кількість переглядів 616

21 вересня 2019 року ми побували в СТ «Ювілейний» на території Великодолинської селищної ради де місцеві мешканці повідомили нам про незаконне розміщення на території товариства міні-ферми: п’ять корів, двоє коней і дві телиці.

Мешканці нам повідомили, що їх неодноразові звернення до голови товариства ніякої користі не давали. Нам вдалось поспілкуватись і мешканцями товариства, і з «фермером» Федором, і з головою товариства. Мешканці обурені, Федя нікого не слухає, голова не знає, що робить.

Ми запропонували жителям написати заяву до голови, якого зобов’язати звернутись до територіального органу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Саме ця служба зараз має управління з безпечності харчових продуктів та ветеринарії, а також управління з державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Також необхідно змусити працювати дільничного інспектора з метою документування порушень норм законодавства.

Обов’язково висвітлимо подальший розвиток подій.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ВІД «ФЕРМЕРА» ФЕДІ СТРАЖДАЮТЬ СУСІДИ

  1. Мужик молодец!!! ОН РАБОТАЕТ И КОРМИТ СВОЮ СЕМЬЮ! НЕ ВОРУЕТ!!!

  2. Федя работяга ! Трудиться . А бабкам делать неху* , жаба давит вот они и бесяться .

  3. Давайте скинемся Феде на пять хряков. Пусть хряки газ пустят и притравят неугодных Феде соседей.

  4. Давайте вырубим сельское хозяйство!
    У нас и так 60% польской свинины и молоко на полках сомнительного качества!
    Удивили-мини ферма)))в каждом дворе так было!Просто все обленились и стали есть с полок продовольственных магазинов и ведь не воняет же!!!

  5. Альтернатива, как можно так тупо на те-же грабли.
    Ну еп..р..с…т!
    Законодательство хоть чуть знать надо.

    (С) А так можно было?

  6. Уважаемый аноним(облом имя написать) пожеви с мычанием ржанием и Какой процент аммиака в воздухе заговорил бы по другому порядочный хозяин считается с мнением окружающих.еще какое это молоко

  7. Человек работяга, очень хороший человек. Мычание коров мешает. Просто смешно. А птицы не мешают?запах навоза? Так каждый по возможности покупает себе на участок. И своё не воняет у меня рядом с домом и 5 лошадей и 4 коровы и никто не жалуется и никому не мешают. А Феде с соседями не повезло. Зависть и злоба душит. Какое счастье купить порное молоко и погладить лошадь. Я жительница этого садового общества и я рада , что он живёт здесь. Не нравиться вам запах? Закройте свой грязный рот, чтоб под носом не воняло. Феде уважение и почёт.

Comments are closed.