СПРАВУ ВБИВЦІ ТА ҐВАЛТІВНИКА АНДРІЯ ПЕЙЧЕВА РОЗГЛЯНЕ КОЛЕГІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ

Кількість переглядів 445

18 травня 2017 року, 17 річна студентка Одеської Національної юридичної академії Тетяна Маснюк через мобільний додаток викликала таксі. За викликом приїхав 26-річний таксист Андрій Пейчев, який відвіз Тетяну в Овідіопольський район, де душив її до втрати свідомості, потім зв’язав і привіз в Дальницький ліс. Там він пограбував студентку, вбив і підпалив її тіло.

21 травня Андрія Пейчева затримали правоохоронці. Під час проведення досудового слідства він зізнався у ще одному вбивстві жінки, яку він зробив в 2014 році.

Ось так ось, зовні звичайна людина, що має дружину і однорічну дитину, насправді виявляється насильником і вбивцею.

Тетяна Маснюк, фото з соціальної мережі

21 вересня обвинувальний акт щодо Андрія Пейчева був переданий до суду. 13 листопада Апеляційний суд Одеської області остаточно визначив судову інстанцію, яка буде розглядати цю справу і 20 листопада кримінальне провадження щодо Пейчева Андрія Володимировича надійшла для розгляду в Овідіопольський районний суд Одеської області.

Справі привласнений єдиний унікальний номер: 520/11214/17. Номер провадження в Овідіопольському суді: 1-кп/509/507/17.

Справа буде розглядатися колегією суддів: головуючий суддя та суддя-доповідач: Кириченко Павло Леонтійович, судді-учасники колегії: Кочко Володимир Костянтинович та Бочаров Андрій Іванович.

Потерпілими по справі визнані: Маснюк Петро Васильович, Маснюк Наталія Вікторівна та Колєсніченко Василь Миколайович. Представник потерпілого: Стоянов Микола Михайлович.

Підтримувати обвинувачення буде Прокурор Одеської місцевої прокуратури №1. Розгляд справи призначено на 24 листопада 2017 року 14.30 годин.

Наша редакція докладе буде стежити за цим процесом і вести репортажі із залу суду.

З Овідіопольського суду, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0