ЗАВДЯКИ БЕЗДІЯЛЬНОСТІ ІЛЛІЧІВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ ТА СЛІДЧОГО ВІДДІЛЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МИ ПРОДОВЖУЄМО ВТРАЧАТИ ЗЕЛЕНІ НАСАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 1357

13 лютого 2018 року ми побували у Військовому містечку в смт Великодолинське з метою подивитись, що змінилось після відкриття кримінальних проваджень щодо знищення зелених насаджень та незаконного виділення земельних ділянок в дубовому гаю.

Ви будите сміятися, але ситуація змінилася в гіршу сторону – бездіяльність заступника Іллічівського міського прокурора і начальника слідства Овідіопольського району призвело до катастрофічно наслідки.

Дерева вирубуються з ще більшим ентузіазмом.

Велике особисте «ДЯКУЮ» – Станіслав Германович Карбовський та Вадим Васильович Швець. Складується враження, що чим гірше ви працюєте, тим гарніше вам на посадах.

З місця злочину, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЗАВДЯКИ БЕЗДІЯЛЬНОСТІ ІЛЛІЧІВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ ТА СЛІДЧОГО ВІДДІЛЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МИ ПРОДОВЖУЄМО ВТРАЧАТИ ЗЕЛЕНІ НАСАДЖЕННЯ

  1. Это преступление благословил Граб и его лакеи сидящие в поселковом совете, приняв соответствующие решения и утвердив поддельные акты об отсутствии зелёных насаждений. Покровители сидят не только в полиции, прокуратуре но и Верховном Совете.

  2. Это все благословили люди, которые живут в городке. Кроме как гнева в фейсбуке они ничего не делают. Скоро там буде поляна а не роща.

  3. А вы этот репортаж отправьте Яценюку. Он же предложил переходить на твердое топливо. Вот люди и греются.

  4. На этих пеньках не мешало бы отрубить яйка Вове и Серёжам.

Comments are closed.