ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ ПРИСЛУХЛАСЬ ДО ПОРАД «НАФТОГАЗ УКРАЇНА», ЗМЕНШИВШИ СПОЖИВАННЯ ГАЗУ

Кількість переглядів 304

За інформацією з Одеської ОДА в Одеській області за добу скоротилося споживання газу на 900 тисяч кубометрів – або на 18%.

Це стало можливим за рахунок економії на великих промислових підприємствах, об’єктах теплоенергетики та низці комунальних підприємств. Такі заходи введено на період кризової ситуації.

Раніше на добу більше 30 найбільших споживачів газу Одеської області споживали 5 мільйонів кубометрів газу, зараз цей показник знизився до 4,1 мільйона кубометрів.

Нагадаємо, 01 березня 2018 року ПАТ «Укртрансгаз» повідомило, що з початку року ПАТ «Газпром» продовжує ігнорувати технічні зобов’язання за контрактом на транзит газу з НАК «Нафтогаз України» щодо дотримання тисків газу в магістральних газопроводах на вхідних точках, що знаходяться на російсько-українському кордоні. Станом на 01 березня тиск в транзитних магістральних газопроводах на вході в українську ГТС впав до найменшого значення в цьому році – 50,3 кгс/см2, хоча за транзитним контрактом передбачено дотримання російською стороною тиску газу в магістральних газопроводах на вхідній точці ГВС«Суджа» в діапазоні 60-65 кгс/см2.

За інформацією: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0