СТАБІЛЬНІСТЬ ОЗНАКА МАЙСТЕРНОСТІ? ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ 2017 РОКУ ЗАЛИШИВСЯ НА ШОСТОМУ МІСЦІ В РЕЙТИНГУ

Кількість переглядів 290

За результатами діяльності голів районних державних адміністрацій за 2017 рік, перше місце в рейтингу районів Одеської області посів Лиманський, який у 2016 займав 8-ме.

Наразі район зберігає стабільні позиції за більшістю показників: капітальні інвестиції, виробництво тваринницької продукції, а також прямі іноземні інвестиції.

Друге місце в рейтингу посів Саратський район, який піднявся з 4-го місця в порівнянні з попереднім періодом минулого року. В районі зафіксовано найбільший темп зростання середньомісячної заробітної плати та відсутність заборгованості з її виплати. Серед лідерів також Арцизський район (третє місце), який у 2016-му був на дев’ятій сходинці.

В аутсайдерах опинилися Миколаївський, Ренійський та Великомихайлівський райони. Миколаївський район – на 24-му місці. Там спостерігається зниження обсягів реалізованої продукції, капітальних інвестицій, обсягів виробництва м’яса.

25-те місце – Ренійський район. Там значно зріс податковий борг та знизився темп зростання обсягу виробництва молока.

Замикає рейтинг Великомихайлівський район, який посів 26-те місце, у 2016 році він був на 13-му. Показники значно знизилися за рахунок відсутності промислового виробництва, хоча й наявні підприємства. Також в районі погіршилася криміногенна ситуація.

Овідіопольський район зайняв в рейтингу шосте місце. Саме на такому місці рейтинг району був і в 2016 році. Стабільність ознака майстерності?

За матеріалами: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СТАБІЛЬНІСТЬ ОЗНАКА МАЙСТЕРНОСТІ? ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ 2017 РОКУ ЗАЛИШИВСЯ НА ШОСТОМУ МІСЦІ В РЕЙТИНГУ

Comments are closed.