В ОВІДІОПОЛІ АГРАРІЇ ПРОВОДИЛИ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ. ВІДЕО

Кількість переглядів 260

20 березня 2018 року ТОВ «Україна» разом з ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» провела мирне зібрання та тимчасово перекривали автошлях Н–33 смт Овідіополь, в районі вул. Євгена Колісніченка,140 біля магазину «Південний».

Організатором акції є ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада».

Сільгоспвиробники йдуть на такий радикальний крок через несправедливу на їх думку податкову політику влади, спрямовану на підтримку великих олігархічних компаній, що призведе до багатомільярдних збитків малих та середніх підприємств.

Учасники заходу висловили громадську позицію щодо неприйнятності внесених змін до Податкового кодексу України стосовно звільнення від оподаткування ПДВ операції з вивезення в митному режимі експорту сої та ріпаку, які призведуть до падіння закупівельних цін на цю продукцію. Учасники заходу також виступили за деконцентрацію відносин у земельній сфері.

Вони вимагали:

  • прийняти Верховною Радою законопроект № 7403-2, яким передбачено відміну дискримінаційних норм оподаткування сільгоспвиробників. За прийняття законопроекту виступили найбільші аграрні асоціації, органи місцевого самоврядування та депутати Верховної Ради, які входять у між фракційне об’єднання «Аграрна Рада»;
  • захистити законне право кожного українця працювати на своїй землі у рідній країні, не сплачуючи корупційну данину олігархам;
  • захистити право працівників сільськогосподарських підприємств на гідну винагороду своєї нелегкої праці.

Текст: Овідіопольська РДА

З місця події журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ АГРАРІЇ ПРОВОДИЛИ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ. ВІДЕО

  1. Ахха, цирк тай і годі, де діли Сухого Сашка, де ж ділися патріоти овідіополя, бійці з майдану? чому не відстоюють права аграріїв? чи хапнули грошей і дома сидять?

  2. Які права відстоювати?
    Тіх що не платять податкі?
    Тіх що не платять аренду землі?
    Тіх що вкрали та озолотились на землі(Чегодарь)?
    Тіх що рвуться до корита?

  3. Карма пойди в органы дфс и поинтересуйся сколько отчислений идут ежемесячно с таких предприятий как тов,, Украина,, …и залесь прочитай долю АПК в ввп страны, а потом пиши чушь…и заметь-отчислять каждый месяц, а урожай раз в году!!!

  4. Показуха….почему не перекрыли за Овидиополе возле дач?? и действительно подержать транспорт по пол часа…и частично пропускать…

  5. Правда,«залесь» і ти в кадастрову карту.Подивись
    скільки землі не оформлено,скільки разорано доріг та охраних
    зон лісосмуг.Це все використовується незаконно,та не платятся податки.
    Подивись на будинок клубу та землю під ним.За це теж треба платити.
    Де ці податки,Правда?

  6. Правда,подивись на органи
    ДФС.
    Зам.начальника податкової
    Колесник Віталина не платить налоги за аренду землі під баром «Железний Феликс».
    Вона ще депутат овідіопольської селищної ради.
    Кого підтримувать,Правда?

  7. Ты против аграриев, я это уже понял.все остальное я не могу судить законно незаконно. Є вихід-страйкуйте карма і вас почують, аграріїв вже почули, що далі буде знають тільки в столиці.можливо і вас почують!!! Удачі!!!

  8. Какой перекрыли…не смешите мои тапочки…Дидур прятался в магазине и испугано выглядывал из окошка…десяток перепуганных “колхозников” постоял на обочине и разошлись…никакого перекрытия не было…несколько раз для фото перешли дорогу когда никого не было на трассе…СТЫДОБА…не поддержали а ОБОСРАЛИ…

    1. Уважаемая “Ява” , обратите внимание на фото в публикации, Дидур (в центе) вместе со своими сотрудниками переходит дорогу. Что касается самой акции , люди мокли под дожем окола одного часа. А вы вместо того, что бы писать чушь лучше бы вышли и поддержали вместо того , что бы устраивать здесь “ОБСИР”.

Comments are closed.