ІНІЦІАТИВНА ГРУПА СЕЛА ЩЕРБАНКА НА ПРИЙОМІ У ПРОКУРОРА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Кількість переглядів 321

Ініціативна група депутатів Щербанської сільської ради, мешканців села Щербанка, а також громадський діяч Володимир Букач побували на прийомі у Прокурора Одеської області Олега Жученко. Головна вимога до прокурора області: належне проведення досудового росзслідування щодо посадових осіб Одеської області, які причетні до земельних махінацій з землями Щербанської громади.

Серед посадових осіб, які причетні до цієї махінації: голова Щербанської сільської ради Товпинець Л.Є., заступник державного геокадастру Одеської області Вербовщук С.Г. і депутат Одеської обласної ради Фінник В.В.

Також на зустрічі с прокурором Володимир Букач підняв питання по безпеці журналістів.

З приводу земельних махінацій, обласний прокурор віддав розпорядження слідчим органам негайно активувати розслідування і всім хто був присутній була надана можливість відразу після зустрічі потрапити на допит до слідчого. Чекаємо на результат.

З приводу проблематики по проблемі нападу на журналістів, Олег Дем’янович надав пропозицію провести круглий стіл за участю постраждалих журналістів та представників правоохоронних органів. Домовились провести круглий стіл в квітні цього року.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0