ЦВК ПОВИННО ВТРУТИТИСЬ В ТЕ СВАВІЛЛЯ, ЯКЕ ЧИНИТЬ ТАЇРОВСЬКА СЕЛИЩНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

Кількість переглядів 521

04 квітня 2018 року громада Таїровської ОТГ та мешканці прилеглих територій організували мирний мітинг під стінами Центральної виборчої комісії. Мета мітингу – звернути увагу Центральної виборчої комісії на той безлад, що відбувається на виборах в Таїровську селищну об’єднану територіальну громаду.

 

Кількість порушень законодавства зафіксованих на цих виборах, кількість рішень суду, де прямо вказується на протиправні дії Таїровської селищної виборчої комісії, напевно, вже побило всі рекорди.

Останньою крапкою було – це цинічне ігнорування Таїровською СВК рішення суду про реєстрацію переможця виборів на посаду готови Таїровської громади Тимура Хасаєва.

Всі методи впливу на території Одещини закінчились. Громада поїхала в Київ добиватись справедливості.

На мітинг прибув Народний депутат України Іван Крулько, який висловив свою підтримку громаді та пообіцяв оголосити вимоги громади з трибуни Верховної Ради України.

Член Центральної виборчої комісії Астахова Тамара Валеріївна прийняла у себе ініціативну групу Таїровської громади. За результатами зустрічі, Тамара Валеріївна пообіцяла винести на порядок денний засідання ЦВК питання зобов’язання реєстрації Тимура Хасаєва Таїровським селищним головою та у разі ігнорування постанови ЦВК, розглянути питання про розпуск Таїровської СВК.

Того ж дня мешканці громади Таїрова повернулись до дому з надією що справедливість, нехай і часткова, буде відновлена. Адже ми пам’ятаємо, що на шести округах вибори були визнані таким, що не відбулись і повноцінний рада зібрати вже не вдасться.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0