АКЦІЯ “ВЕРБОВИЙ ПІКНІК” у ШАБО

Кількість переглядів 363

Одеські екологи запрошують на акцію “ВЕРБОВИЙ ПІКНІК”, який відбудеться у селищі Шабо, у середу, 11 квітня.

Мета заходу – привернути увагу до його порятунку, через руйнування схилів цього унікального селища Одещини. Адже за останні роки у Дністровський лиман “сповзла” вже третя вулиця, де раніше стояли оселі місцевих мешканців: береги розмиваються, втрачається безцінна курортна земля…

Відродження схилів почнеться з висадки особливого виду верби “енергетичної” породи, яка використовується для берегоукріплення.

Серед організаторів акції – відомий еколог Іван Русєв, підприємець Сергій Джамаль, що має власну методику намивання пляжів та островів; чи не вперше одночасно зберуться активісти з обох сторін Дністра – чекаємо гостей з новоствореної Шабської ОТГ, села Мологи, Кароліно-Бугазу, Калаглія, Роксолани, запрошуємо небайдужих з Овідіопольського та Білгород-Дністровського районів. Весняна дружня акція має на меті місію об’єднати усі сили навколо відтворення і відродження унікального куточка Бессарабії!

Отож, “Вербовий пікнік” відбудеться 11 квітня, з 11 до 15 години. Місце зустрічі – Одеська область, село Шабо, вулиця Горького,13.

P.S. Якщо є потреба транспорту, можливий виїзд з Одеси, дзвоніть пану Сергію:
063-396-78-28

Оксана Сергеевна Поднебесная

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0