У ЗАТОЦІ ТРАНСЛЮЄТЬСЯ ТБ-КАНАЛИ ФЕЙКОВИХ РЕСПУБЛІК ЛДНР

Кількість переглядів 454

Відповідно до інформацією від колишнього заступника Одеської ОДА Соломія Боровська, якою вона поділилася на своїй сторінці в Facebook, на одній з баз-відпочинку в смт Затока (Білгород-Дністровський район Одеської області) по кабельному телебаченню транслюють телеканали «Новороссия» і «Оплот», які пов’язують з фейковими республіками ЛДНР.

Соломія написала свій пост з запитом до Нацради з питань телебачення і радіомовлення, Міністерства інформполітики України, Сергія Констинського та до The Security Service of Ukraine:

?Приїжджайте в Затоку Одеської області, подивитесь Новороссию і Оплот! Відразу в готелі, недалеко від моря, за 900 км від Донецька і 1200 від країни-окупанта. І це не прикордонний район до ПМР.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Сергій Костинський, ти єдиний, хто почуєш з тої контори. Міністерство інформаційної політики України та The Security Service of Ukraine– не кажіть, що не знали.?

Зі слів Соломії заклад відпочинку, де йде трансляції цих каналів телебачення – це “moncastro hotel” (вул. Приморська,65, смт. Затока, Білгород-Дністровського р-ну Одеської обл.).

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “У ЗАТОЦІ ТРАНСЛЮЄТЬСЯ ТБ-КАНАЛИ ФЕЙКОВИХ РЕСПУБЛІК ЛДНР

  1. Отель “moncastro” належить сепаратистке-меру Білгород-Дністровського Аллі Гинак. Вона справжня любитель “руЗького миру” та ненавидить все українське. Народилась вона в Києві, але потів з батьками переїхала в Крим, саме там вона і стала прихильником всього російського. Батько військовий. Лише в 90-х їх родина переїхала до Одеси. В Білгород-Дністровський переїхала десь в 2004 році, тоді вона зі своїм чоловіком відкрила тут взуттєву фабрику БЕЛСТА. в 2012 році помер її чоловік і вона само очолила підприємство. Балотувалась навіть до Верховної Ради України, але програла. З листопада 2015 року стала Білгород-Дністровським міським головою. Має 4-х дітей.

Comments are closed.