ЗАЛІЗНИЧНА АВАРІЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Кількість переглядів 342

03 липня 2018 року об 14:18 години на дільниці 1403-1404 км на перегоні між станціями Путилівка та Іванівка Великомихайлівського р-ну Одеської області зійшло з колії 24 вантажні вагони, з них 12 вагонів лягли на бік та у 12 вагонів відірвало ходову частину (візки).

Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів організовано альтернативними маршрутами, в об’їзд цієї ділянки. У зв’язку з аварією також змінено розклад руху низки приміських поїздів. Наразі залізничники роблять усе можливе, щоб забезпечити стабільне приміське сполучення та мінімізувати наслідки транспортної події для графіка руху поїздів.

Крім того, Укрзалізниця спрямувала два пасажирські автобуси на станцію Затишшя для перевезення пасажирів поїзда №65 Москва – Кишинів до прикордонної станції Кучурган з Молдовою.

Великомихайливським відділом поліції подія внесена до журналу реєстрації та проводяться необхідні оперативно-слідчі дії. Також на місці працює комісія регіональної філії «Одеська залізниця».

На місце події направлені три відновні поїзди зі станцій Роздільна, Подільськ та Одеса-Товарна. Вагони, що зійшли, завантажені різними видами вантажу: шротом та прокатом чорних металів. Загрози для людей та навколишнього середовища немає.

За повідомленням: Руслан Форостяк, Укрзалізниця

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0