СБУ: ПОСАДОВЦІ ЗАТОКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВИМАГАЛИ $87 ТИСЯЧ ЗА ВИДІЛЕННЯ ЗЕМЛІ

Кількість переглядів 569

Служба Безпеки України оприлюднила подробиці вчорашнього затримання депутата Затоківської селищної ради Едуарда Кушніра в смт. Овідіополь біля ресторану «АЛІКО». По інформації СБУ повідомляють, що загальна сума «хабаря» – 87 тис. $ США.

Під прицілом правоохоронців опинились: депутат Кушнір, члена виконкому Віктор Булгаков і тимчасово виконуючого обов`язки голови Затоківської селищної ради В’ячеслав Бокій. Ця «трійка» вимагали від місцевого приватного підприємця $87 тисяч $ США за дозвіл на розробку проектів і виділення трьох земельних ділянок у курортній зоні.

Затримали депутата Кушніра Едуарда Івановича під час отримання першої частини хабара у розмірі 11 тис. $ США. У ході обшуків за місцями проживання і роботи фігурантів справи (в смт. Овідіополь по вул. Добровольського,15, в смт. Затока у селищній раді і в м. Білгород-Дністровський у готелі «Зодіак») правоохоронці вилучили ще 1 мільйон 240 тисяч гривень.

Також за місцем мешкання В’ячеслава Бокія у м. Білгород-Дністровський були знайдені документи Затоківської селищної ради, проте при обшуку у самій селищний раді ніяких принципових документів діяльності селищної ради знайдено не було.

Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у шахрайстві та одержанні неправомірної вигоди. Заходи із викриття проводились у межах протидії зловживанням в органах державної влади та місцевого самоврядування і на виконання розпорядження керівництва держави щодо викриття та ліквідації корупційних схем, пов`язаних із виділенням землі в курортних зонах.

Подробиці репортажу: «ЗАТОКСКИЕ СТРАСТИ» В ОВИДИОПОЛЕ: НА ВЗЯТКЕ ЗАДЕРЖАН ДЕПУТАТ КУШНИР

По матеріалах: СБУ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “СБУ: ПОСАДОВЦІ ЗАТОКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВИМАГАЛИ $87 ТИСЯЧ ЗА ВИДІЛЕННЯ ЗЕМЛІ

  1. А законно ли работает Алико, там же куча арастов по нему?

  2. наказу міністра МВС України Арсена Авакова закрити всі гральні заклади до 16:00. Чому у нас це ігнорують, чому не приймаються заходи, чому ви це не висвітлюєте???

  3. а когда уже граба закроют. этот г”андон разворовал весь поселок и на суботней сессии написал заявление на сложение полномочий. собрался урод за кордон….

Comments are closed.