ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ. НІЧНІ ЗЛОДІЇ НЕ БОЯТЬСЯ ЗАЛАЗИТИ У БУДИНКИ, ДЕ СПЛЯТЬ ГОСПОДАРІ

Кількість переглядів 526

В ніч з 27 на 28 грудня 2019 року в смт. Великодолинське крадії залізли у будинок де спала господарка та поцупили її власні речі.

Прокинувшись вранці Маргарита відчула, що у хаті холодно. Виявилось, що у сусідній кімнаті крадії за допомогою невідомого предмету відкрили пластикове вікно, залізли у кімнату та вкрали фотоапарат Canon EOS1200D та арбалет.

Залишивши після себе сліди, злодії непомітно покинули будинок. На місце злочину була викликана поліція, яка провела необхідні слідчі дії.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

8 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ. НІЧНІ ЗЛОДІЇ НЕ БОЯТЬСЯ ЗАЛАЗИТИ У БУДИНКИ, ДЕ СПЛЯТЬ ГОСПОДАРІ

  1. В Мексике или Бразилии есть такой обычай вешать пугало над домом или забором. В знак того,чтоб непрошеные гости потом не обижались,хозяин готов на крайние меры. Скоро и у нас такие будут.

  2. Когда у моих родителей со двора украли один дорогой предмет, наша доблестная полиция сказала: “А зачем вы оставили его на видном месте?”. Предмет, кстати, так и не нашли, да и особо не пытались искать…

  3. А что в Великодолинском появилась полиция?

  4. Пластиковые окна можно защетить антивзломными замками, а если позволяет фурнитура то антивзломными ответными планками.

    1. До задницы противо взломная фурнитура, даже если в раме и импостах армировка квадрат ответки вырывают с кусками рамы!

  5. Прикольнвя телка!. Интересы так же!

Comments are closed.