НІЧНЕ ДТП НА ПУШКІНСЬКІЙ В ОВІДІОПОЛІ. ЗНОВУ ВИННА ГОРІЛКА

Кількість переглядів 876

В ніч з 03 на 04 січня 2020 року водій автомобілю Nissan Maxima рухаючись по вул. Пушкінська в смт. Овідіополь не впорався з керуванням та в’їхав у припаркований біля будинку №20 мікроавтобус Mercedes Vito.

В результаті ДТП окрім автотранспорту ніхто не постраждав. Водій автомобілю Nissan д/з АО2155СВ мав всі ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці працювала поліція з метою оформлення адміністративного протоколу. Зі слів поліцейських з патрульної машини Renault Sandero д/з 16-1656 кримінальна відповідальність по ст.286-1 КК України ще не діє і тому на місце не була викликана слідчо-оперативна група.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
5
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
3

17 thoughts on “НІЧНЕ ДТП НА ПУШКІНСЬКІЙ В ОВІДІОПОЛІ. ЗНОВУ ВИННА ГОРІЛКА

  1. Как хорошо что есть Вашарнидзе !!!!! Молодец!!!!! Вот это и есть патриот!!!!!!

  2. Ой извиняюсь фамилию не так написала….но все догадались…..Одним словом спасибо!!!!

  3. Вашарнидзе,чому бухой за кермом,це порушник,а «кухар» без санітарной книжки з псоріазом,ні?

  4. Ой,извиняюсь фамилию не так написала.

  5. Варшанидзе уважуха в очередной раз не дал ментам поживиться. Такая простая математика нарушитель- преступник считает Варшанидзе козлом, руководство полицейских аналогично, здравомыслящая часть людей молодцом. Видать Варшанидзе где то ущипнул Карму за сраку потому что всё время в комментах воняет.

  6. Роман Автондилович,Вы не знаете как обстоят дела с бухим Гудымой, который сбил человека на смерть и ездит себе дальше ? Что откупился ?

    1. Гудима Олександр Олександрович 28 листопада 2018 року Овідіопольським судом Одеської області по справі №509/2095/18 визнаний винним у скоєні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України та йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік. Відповідно до ст.75 КК України, Гудима О.О. звільнений від відбування призначеного основного покарання, якщо він протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину.
      Ось посилання на Вирок в реєстрі судових рішень:
      http://reyestr.court.gov.ua/Review/78232440
      Судячи з цього 28.11.2019 року строк іспитового періоду вже збіг.

      1. Я просто оху….. “Також обвинувачений пояснив, що в повному обсязі відшкодував потерпілому – сину загиблого, шкоду, яка завдана злочином.” Он что его клонировал? убил пьяным человека и не отсидел ни ДНЯ!!! Самый продажный суд в мире!

          1. Павло Леонтійович свята людина! Не робіть наклеп на святу людину!

      2. 3.14здец,убил человека и свободен!Нормально так.

  7. Роман Автандилович,скажи правда,что ты болен и без мед.допуска накормил десятки,сотни людей?

  8. Нужно Каховку устроить, двор один и у полиции и у суда

  9. Роман Автандилович,повторяю вопрос (ранее удаленный администратором).Это правда,что ты болен,и без мед.допуска накормил ухой множество жителей Овидиополя?

  10. Блять,да прочтите же вы про псориаз!!!! Это не заразная болезнь,и человек который болеет псориазом может общаться и работать так же как и обычный человек!!! Дичь…

Comments are closed.