ЛІТАК З ПРЕЗИДЕНТОМ ВОЛОДИМИРОМ ЗЕЛЕНСЬКИМ НА БОРТУ ПРИЗЕМЛИВСЯ В КИЄВІ

Кількість переглядів 341

Вночі 09 січня 2020 року Президент України Володимир Зеленський повернувся в Україну з Оману майже за добу після авіакатастрофи літака МАУ в Ірані – хоча його речниця Юлія Мендель анонсувала «термінове повернення президента в Україну» ще зранку 8 січня.

До аеропорту «Київ» (Жуляни) Зеленський прибув чартерним рейсом – о 2:37 ночі.

Знімальна група «Схем» зафіксувала, як після приземлення до літака під‘їхав автомобіль Mercedes-Benz Vito‎, який попрямував на Банкову і за 15 хвилин заїхав на територію Офісу президента.

У будівлі ввімкнули світло на поверсі, де знаходиться кабінет президента. На подвір’ї Офісу Президента журналісти помітили скупчення співробітників державної охорони.

Цікаво, з чиєї кишені буде оплачений цей переліт президента – вартість якого може сягати кількох десятків тисяч доларів?

Особливо з огляду на те, що раніше Офіс президента наполягав, що Зеленський полетів в Оман «з родиною рейсовим літаком за власні кошти».

По матеріалах: Схеми: корупція в деталях – RFERL

Ще інформація по темі:

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЛІТАК З ПРЕЗИДЕНТОМ ВОЛОДИМИРОМ ЗЕЛЕНСЬКИМ НА БОРТУ ПРИЗЕМЛИВСЯ В КИЄВІ

  1. Прошла инфа, что наш Вова вовсе не отдыхал в Омане, а наоборот был занят многотрудными переговорами. Переговоры касались эвакуации в Украину и отмывки под видом инвестпроектов бабла Коломойского и Ко, которое оказалось в ловушке в оманских банках после санкций против Омана (говоря от 80 до 120 млн. баксов в Oman International Bank (OIB), Bank Dhofar и Oman Arab Bank).

  2. Еще прошла информация, что чартерный рейс Медведчука летал в Оман, потом в Москву и назад в Киев. Совпадение? Вряд ли!

  3. Люди погибли, а вы переживаите за деньги которые потрачены на полёт … Вы прогнили, жду не дождусь когда над Вами провосудие начнеться. Да начнеться суд над такими как Вы!!!

    1. Какие-то слабые пердаки у адептов Вовы. Малейшее подозрение в адрес Вовы и пердак разрывается! Надо лечит пердак просмотром 95 квартала!

Comments are closed.