ПРАВООХОРОНЦІ ПРИПИНИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНОЇ АЗС «ОВІДІОПОЛЬАВТОТРАНС»

Кількість переглядів 770

11 січня 2020 року на території Овідіопольського автотранспортного підприємства (код 22509862, смт. Овідіополь, вул. Одеська,8) правоохоронці припинили діяльність нелегальної автозаправної станції якою користувалось ТОВ «Овідіопольавтотранс» (автобуси 6, 7, 18, 38Т, 535, 748, 1511).

По інформації Прокуратури Одеської області, в рамках кримінального провадження всі ємності з паливом були опечатані, а паливо з них вилучено разом з фінансово-господарськими документами та чорновими записами і коштами.

Досудове розслідування по справі здійснюють слідчі СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області за ч.1 ст.204 КК України.

Ми побували на території підприємства та поспілкувались з директором ТОВ «Овідіопольавтотранс» (код 37184727) Гордієвським Є.О., який повідомив, що, на його думку, правоохоронці помилились та неправомірно вилучили паливо. Зі слів Євгена Олександровича, його підприємство реалізацією палива не займається, а лише заправляє власний автотранспорт.

З приводу знаходження на території підприємства «штраф-майданчика» та антени стільникового зв’язку Євген Гордієвський нічого зрозумілого пояснити не зміг, лише посилався на керівника Овідіопольського автотранспортного підприємства – депутата Овідіопольської селищної ради Лисенко В.О.

Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. не змогла нам пояснити на якої підставі ПАТ «Овідіопольське автотранспортне підприємство» (код 22509862) земельну ділянку під кадастровим номером 5123755100:02:003:0927, яка знаходиться у них у постійному користуванні, здає в оренду та отримує прибуток, а не використовує у власному виробництві?

В Овідіополі, як завжди, селищний голова нічого не знає, не зважаючи на те, що вона в селищної раді працює вже понад 15 років. Або не хоче знати?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

23 thoughts on “ПРАВООХОРОНЦІ ПРИПИНИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНОЇ АЗС «ОВІДІОПОЛЬАВТОТРАНС»

  1. Давно пора эту “лавочку” Гордиевского проверить!!!Тарифы на перевозки не пойми какие,особенно 535 маршрут!
    Да только ничего,как всегда не добъешься!((

  2. А керівник цього підприємства буде нести відповідальність перед законом, чи він не винуватий, як малозабезпечений Юрко ?

  3. Если заправляют свои автобусы, то за что водители отстегивают наличку по утрам по факту литража? Кто эту наличку и как оформляет? И вообще оформляет ли?

  4. И кто нам виноват что мы так живём? Савельева освободи место, дай шанс Овидиополю для развития.

  5. Овидиополь скоро станет как Калаглия , а Калаглия уйдет в кручу.

    1. Ты давно вылез из кручи ? Чудило 🙂

  6. Кому место освободить? кто у нас такой умный? лучше сделает чем Савельева кто даст ответ, кому Рома место освобождает.

  7. рома освобождает БАКАЛОВУ МЕСТО

  8. Романе!
    Ви не плануєте зробити сюжет-дослідження, як підприємці Овідіополя будуть виконувати ЗУ “Про забезпечення функціонування української мови як державної” що мови реклами?
    Як відомо з 16-го січня мова реклами має бути українською. А це і зовнішня реклама, і вивіски і т.д.

    1. Думаю потрібно зробити такий сюжет. Але трохи пізніше. Сподіваюсь у лютому знайдемо час для цього. Нагадайте мені про це, а може чимось допоможете ))))

      1. Хіба що власними спостереженнями підкажу куди варто звернути увагу 🙂
        Дякую!

  9. Треба нові зміни Бакалова головою селища, так він зможе топомогати кришувати бізнес родича Суховія, Цей хлопець вартий стати Головою селища

  10. Ничего не выйдет. Чегодарша их отмажет. Она в доле этого топлива. Она во всех схемах в доле

    1. Откуда инфа, ты в теме или в тоже в доле?Или так попизд€ ть

      1. Знаю о Чегодарше не по наслышке. Все, что создавалось и раздавалось при ней, она везде в доле. Старая ведьма нервничает, что теряет авторитет…

  11. Бакалов черт!!!! Должен всем денег, сейчас вместе с журналистом ходит щимит предпринимателей что бы про них не снимали репортажи, верни долг ЧЕРТ!!!!!

    1. А сам то чего боишься забрать? Сцыкливый боксер?

  12. Сколько ниточки не виться и Сторц попался своими схемами

  13. В жизнь не поверю, что сторцу не платят за стоянку он гавно свое будет кушать если ему заплатят

  14. ОЛЕЖА МЕТРОВИЙ ЖДИ ГОСТЕЙ П……ОР

Comments are closed.