РЕКОНСТРУКЦІЯ ТЕРМІНОМ В 14 РОКІВ У СМТ ТАЇРОВЕ

Кількість переглядів 343

Ще у далекому 2006 році при Таїровському голові Д.А.Венгер був оплачений та запущений перший етап реконструкції споруд очищення стічних вод по причині збільшення відходів у Таїровській громаді.

Тільки подальше будівництво та реконструкція почалась аж у 2015 році. Виникають питання: чому це сталося так пізно і хто за це відповідає? Але на жаль на це питання відповіді ніхто давати не хоче.

Рівно через рік, у 2016 році, реконструкція набула фінішу і здається, що залишилось тільки запустити. Працівники запустили очисні споруди у тестовому режимі, і на цьому закінчився рік, і почалися вибори, і ця споруда нікому не була потрібна. Чому компанія не закінчила свою роботу? Тому що бактерії, які повинні були працювати у цій установці не могли справитись з хімією, яку зливав завод “Нива”.

На даний момент на теріторії смт Таїрове споруди очищення стічних вод працюють не на повну силу. Одна частина стічних вод потрапляють у спеціальну ємність для подальшого випарування, а інша потрапляє у лиман. Ця установка не в силах справлятися зі всією кількістю відходів на 2020 рік. Таким чином відбувається забруднення нашого зовнішнього середовища.

Якщо запустити очисні споруди на повну силу, то весь запах та повітря буде корисним та не буде шкодити нашому здоров’ю.

Таіровська селищна рада зараз займається цим питанням. Впевнені, що найближчим часом ця проблема буде усунена і ми будемо дихати чистим повітрям!

Максим Слащов

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “РЕКОНСТРУКЦІЯ ТЕРМІНОМ В 14 РОКІВ У СМТ ТАЇРОВЕ

  1. Тоже думаю, что за 116 млн грн наши депутаты смогут дышать полезным воздухом где-то в Турции. Тарпан тоже очень переживал за экологию, до сих пор это доказывает.

Comments are closed.