БОКІЙ ВЖЕ ПОВІДОМЛЯЄ ПІДОЗРИ СВОЇМ «ПОДІЛЬНИКАМ»? НА КОМП’ЮТЕРІ ЮРИСТА ЗНАЙДЕНІ ЦІКАВІ ФАЙЛИ

Кількість переглядів 513

Під час обшуку в Затоківської селищної раді, які проходили 31 січня 2020 року, на комп’ютері юриста були знайдені цікаві файли в яких хтось надрукував текст повідомлень про підозру депутатам Богдану Шевчуку і Сергію Кулику, які до Нового року були затримані та знаходяться у «СІЗО» по земельній афері 2014 року по БВ «Стріла».

По інформації від нашого джерела, аналіз вмісту і властивостей файлів каже, що текст підозр набирався і редагувався в будівлі селищної ради, а вже після цього «ліг на стіл» прокурора Одеської області Вихора М.А., з яким у Бокія В.В., по деякій інформації, «є повне розуміння ситуації по Затоці».

У грудні Вихор відзвітував Рябошапка про успішно реалізовану справу за двома депутатами, який в свою чергу повідомляв про причетність до цієї схеми прокурора з Офісу Генерального прокурора:

…Ситуація пов’язана із вимаганням виділення землі особам, які не мали на це право, у Білгород-Дністровському районі в селищі Затока. Нажаль до цієї ситуації був причетний прокурор ГПУ. Наразі вживаються заходи щодо перевірки причетності кожного з групи, яка вимагала“.

Зі інформації «джерела»: «замовлення» на цю справу дали Бокій і Пілева, які вирішили таким чином «злити» свідків у справі по замовленому вбивству адвоката Погорілого.

Тим часом, розгляд кримінального провадження по замовленому вбивству призупинено. Головуюча по справі суддя Юлія Федулеєва перебуває «на лікарняному».

Хто розплутає цей «злочинний клубок» насильства, обману та підроблення документів? Чи вистачить «силоньок» у нинішньої влади «зламати хребет» корупції «ОПГ Бокія»?

Текст ймовірної підозри Кушніру:

Текст ймовірної підозри Шевчуку:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “БОКІЙ ВЖЕ ПОВІДОМЛЯЄ ПІДОЗРИ СВОЇМ «ПОДІЛЬНИКАМ»? НА КОМП’ЮТЕРІ ЮРИСТА ЗНАЙДЕНІ ЦІКАВІ ФАЙЛИ

  1. ⚡⚡⚡
    Планы ОПГ рушатся!!!
    Сегодня на заседании Минрегиона решили объединить Затоку с Шабо, у банды есть всего полгода чтобы разграбить Затоку полностью.
    Присутствовавший со своей свитой Бокий в привычной для себя позе раком проблеял с листка что-то про независимость громады, решения сессии.
    Его сразу жестко перебил народный депутат Ткаченко со словами “Вам Затоки мало, еще Каролино хотите разворовать??”.
    Перед тем как взять слово, только назвав свою фамилию и.о. мэра Затоки освистали присутствующие.
    Никто не может понять, почему вор, убийца, которому грозит пожизненное заключение, о котором говорит вся страна, еще на свободе, разъезжает по стране, решает какие-то вопросы, пытается влиять на политику.

    Члены ОПГ в панике, объединение с Шабо никак не входило в их планы, при варианте с Каролино у них на выборы были расписаны каждые округа: Сырбул, Христов, Герасименко, Кучер, Кейдалюк, Граматик, Пилева, Бачурский. Бокий шел мэром, прописанные паспортисткой Диденко мертвые души должны были обеспечить победу над Клименко, Салаевой, Погореловым, Коломийцем, Донкогловым.
    Уже после голосования по Затоке тупой водитель Герасименко по кличке Сперма, подозреваемый в покушении на столичного журналиста, вышел в центр зала с плакатом, постоял минуту, понял что рассматривают другие районы и тихо скрылся.
    В кулуарах министерства после совещания у Бокия произошла словесная стычка с одним из народных депутатов из фракции “Слуга Народа”, который прямо в лицо сказал ему, что посадит в тюрьму.
    Секретарь сдулся и возвращается с Киева ни с чем.
    Он понимает, что надежды на объединение нет, скоро его закроют, без власти он никому не нужен, и обдумывает вариант скрыться из страны до скорого ареста.

Comments are closed.