АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ВДРУГЕ НЕ РОЗПОЧАВ РОЗГЛЯД СКАРГИ ПО ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ

Кількість переглядів 396

На 05 березня 2020 року на 9:30 було заплановано засідання П’ятого апеляційного адміністративного суду по розгляду скарги Тимура Хасаєва на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2019 року, яким було відмовлено у визнанні незаконним його звільнення з посади Таїровського селищного голови та поновленні на посаді. Проте, засідання знову не відбулось.

Це вже друге засідання, яке не відбулось. Перший раз це було 05 лютого. Голова Ради Громадської Безпеки Марк Гордієнко, якій звинувачує у ситуації, яка відбувається навколо засідання суду депутата Овідіопольської селищної ради та колишнього першого заступника голови Таїровської ОТГ Наталію Чегодар, надав свій коментар з цього приводу (дивиться коментар у відео сюжеті).

Інформація про те, що під час розгляду справи за скаргою Тимура Хасаєва відбулось анонімне замінювання суду не відповідає дійсності. Журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» були на місці і ніякого повідомлення про це чули. Повідомлення про замінювання поступило через дві години (об 11:42) після оголошення про перенесення засідання.

Наступне засідання заплановане на 9:20 18 березня 2020 року.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ВДРУГЕ НЕ РОЗПОЧАВ РОЗГЛЯД СКАРГИ ПО ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ

  1. Теперь двух медиков, торчащих под судом , называют журналисты?
    Откуда у замшелого сайта появились журналисты? Для начала редактора найдите чтобы этом словесный понос Воршанидзе редактировал.

Comments are closed.