МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!

Кількість переглядів 716

05 березня 2020 року з нагоди святкування всесвітнього дня жінок,  журналісти «Альтернатива.орг» були запрошені, в Овідіопольську районну школу мистецтв на концерт та відкриття хореографічного класу.

Культура – це душа народу його генетичний код. Культура – паспорт нації. Культура завжди була цементом, який укріплював націю. «Нація без культури, – писав Расул Гамзатов, – централізована заготконтора». Укріплюйте нашу націю і духовно збагачуйтесь”, – з таким словами звернулась Левченко Лілія Олександрівна.

Також слова вдячності у створенні нового хореографічного класу висловила Новак Лариса Вікторівна:

Дякуємо, тимчасово виконуючому обов’язки голови Овідіопольської райдержадміністрації Ільченко Ігорю Олександровичу за виділені кошти на покращення і створення нового хореографічного класу”.

Також слова вдячності висловлюємо компанії ПП «Гранд-Газ-Сервіс» (33424125) і всьому робочому колективу, які виконали свою роботу професійно. Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб і сподіваємось на подальшу підтримку!

Левченко Л.О. і Новак Л.В. є керівниками зразково-хореографічного колективу «КАЛЕЙДОСКОП», які за багаторічну роботу, завдяки своєму професіоналізму та талановитим учням, отримали безліч грамот, дипломів та призових нагород. Тепер керівники мають можливість проводити репетиції у комфортних умовах і це надихає на нові звершення. Хореографічне виховання має велике значення в естетичному розвитку дитини. Завдяки танцювальному мистецтву ми прищеплюємо любов до всього красивого і витонченого. Головне, що нашим дітям подобаються уроки танців. Танець розвиває в дітях рівновагу, оволодіння простором, пам’ять і мову тіла, здатність посилити інтуїцію. А ми, батьки, бачимо наших дітей щасливими!

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!

  1. Предлагаю новое название для новости: “ДЕТИ НА КЛЕНЯХ ПРОСЯТ ПРЕМЬЕР-МИНИСТРА УКРАИНЫ НЕ СОКРАЩАТЬ ОВИДИОПОЛЬСКУЮ РГА”

    Причина: https://censor.net.ua/news/3180022/obl_i_rayiadministratsii_budut_avtomaticheski_sokrascheny_v_kontse_goda_shmygal

    Было бы дело в США (Западной Европе, Англии, Канаде…), на Варшанидзе, фотографа и бабеней на фото с поставленными на колени девочками подали бы в суд за унижение человеческого достоинства каждый из родственников этих несчастных детей. Это же надо было до такого додуматься! Самим не хочется стать на колени, сфоткаться (селфи) и разместить фотку на сайте?

    1. Те що Борисович трошки дибіл , то це якось було видно з більшості його попередніх коментарів, але тепер явно проявляється хронічний дибілізм і схоже у тій стадії коли вже не лікується …
      На жаль …

  2. Борисович ну ты и м****дак!!!! Как такое можно писать? Ты знаешь этих учителей??? Они живут танцем!!! Детки с ними обьездили всю Украину.достойно выступили в Европе!!!…..А ты гнилой человек…..пишешь всякую чушь…

    1. Как говорится, рождённый ползать летать не может. Бог всё видит.

      Напоминаю, что Автандилович своего сыночка Мурада рекламирует как активного борца за права человека.

      https://alternatyva.org/2019/02/08/nabuti-prava-tiahnut-za-soboiu-obov-iazky/

      Интересно, что этот лжесвидетель думает по поводу живущих танцем садисток, униженных ими детей в контексте Декларации ООН по правам человека и принципов 2 (развитие в условиях достоинства), 9 (защита от всех форм небрежного отношения) и 10 (ограждение от практики дискриминация) Декларации прав ребёнка (20.11.1959)

  3. Молодцы наши прекрасные Лилия Левченко и Лариса Новак. Их труд воплощается в успехи наших детей.

  4. И громное спасибо родителям, которые вкладывают в будующе своих детей!

  5. Да…я смотрю тебе Борисович семья Варшанидзе спать не дает ???? Про Оон он вспомнил…я тебе хочу сказать.мой ребенок уже пятый год ходит на танцы.и НЕ РАЗУ !!! Я не видел.и не слышал чтобы было какое то унижение.и неуважение к деткам…..Займись другими делами.любитель справедливости

Comments are closed.