В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ВІДКРИЛИ НОВУ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Кількість переглядів 565

В смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області за адресом вул. Центральна,132 відкрили нову поліцейську станцію Овідіопольського відділу поліції.

У цілодобовому режимі вона обслуговуватиме жителів восьми населених пунктів Овідіопольського району, найбільш віддалених від територіального відділу поліції, – Великодолинського, Молодіжного, Нової Долини, Новоградківки, Мар’янівки, Йосипівки, Петородолини та Доброолександрівки.

Під час урочистого відкриття начальник Овідіопольського відділу поліції Олег Чукань представив громаді керівника станції, правоохоронця з 20-річним стажем – підполковника поліції Максима Шихірева.

Усього за правопорядком на території, що обслуговується, слідкуватимуть 30 працівників поліції. Серед них – оперативники, слідчі, групи реагування патрульної поліції, – зазначив Олег Чукань. – Поліцейська станція оснащена всім необхідним, має три автомобілі швидкого реагування, які у разі потреби готові в будь-який час виїхати на виклик”.

По матеріалам: Овідіопольський ВП ГУНП в Одеській області

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ВІДКРИЛИ НОВУ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

  1. Это получается, что когда малолетки будут обсцыкать двери полиции – они будут реагировать? Или как раньше звоните в Овидиополь, мы заняты

    1. Вас, Ивановых, не поймешь. Ей нравится, тебе не нравится…

    2. Лучше пусть сцут на головы своим родителям, которые воспитали быдло!

  2. Дак вроде же заведения, из которых люди выходили без штанов, прикрыли, не? Или я что-то путаю?

  3. Роман Варшанидзе,а как получилось,что ваша с Тенгизом фирма будет строить стеллу при въезде за 367000?
    За какие заслуги?

    1. Стань публичным и у тебя все выйдет. Сначала они работали на своё имя, теперь их имя работает на них. Всё законномерно. Под лежачий камень вода не потечёт…

  4. Таких публичных ****** нужно брать за сраку и в каталашку.

  5. Парень не дури народ. Знаем как вы маскируетесь под общественников, а затем шантажом выдуриваете деньги из бюджета. Так в этом случае получен подряд на стелу и на печатанье брехунця. Сначала положили Граба на лопатки, заломали руки и залезли в бюджет посёлка. И после этого будете говорить о порядочности о публичности?

Comments are closed.