МЕДИКАМ ОВІДІОПОЛЮ ПЕРЕДАЮТЬ АВТОБУС З МЕТОЮ ДОСТАВКИ НА РОБОЧІ МІСЦЯ

Кількість переглядів 335

У зв’язку з введеними обмеженнями на рух пасажирського транспорту, з метою доставки на свої робочі місця медичних працівників Овідіопольської районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги вирішено передати їм у тимчасове користування автобус, який знаходиться на балансі відділу культури Овідіопольської РДА.

Таке рішення прийнято під час оперативної наради в Овідіопольської РДА. Після засідання т.в.о. голови Овідіопольської РДА Ігор Ільченко повідомив:

Шановні мешканці Овідіопольського району!
Як вам відомо, з 18 березня заборонено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному напрямку.
Це вимушена міра, але вказаними напрямками користуються також медичні працівники закладів охорони здоров’я нашого району.
Щойно, під час оперативної наради з керівниками Овідіопольської ЦРЛ Сергій Солтик та Центру первинної медико-санітарної допомоги Анна Тимошенко вирішено передати у тимчасове користування автобус, який знаходиться на балансі відділу культури Овідіопольської РДА для доставки співробітників вищевказаних закладів на свої робочі місця.
Головним завданням на сьогодні є забезпечення безперебійної роботи районної лікарні, амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів.
Будьте здорові!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0