ВУЛИЦЯМИ ОВІДІОПОЛЮ ПОЧАЛИ ЇЗДИТИ МАШИНИ З ГУЧНОМОВЦЯМИ

Кількість переглядів 632

Вулицями Овідіополю їздять машини з гучномовцями, що закликають не виходити з дому без нагальної потреби та інформують про ситуацію з коронавірусом.

Відео запис зроблена 23.03.2020 року:

Нагадуємо, що протоколом комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Овідіопольської селищної ради смт. Овідіополь вводить суворий карантин на своєї території.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
3

7 thoughts on “ВУЛИЦЯМИ ОВІДІОПОЛЮ ПОЧАЛИ ЇЗДИТИ МАШИНИ З ГУЧНОМОВЦЯМИ

  1. Они информируют про ситуацию с короновирусом но забыли проинформировать загнанным по домам людям где им брать средства на жизнь,но зато тратят по 40литров на 100 км чтобы эта пожарка каталась и запись магнитофона воспроизводила в свой матюгальник! Убогое государство! С убогими чиновниками!

  2. житель ты точно придурок, что стоит дизтопливо по сравнению с человеческой жизнью . а почему пожарка так это их робота обезпечивать нам безопасность . За это я Вас всех очень уважаю спасибо Вам.

    1. Что инфузории,по пять жизней прожить собрались? С такой паникой скоро убивать друг друга начнёте так и не обретя вечной жизни…

    2. Иди в очко ! Что стоит дизтопливо по сравнению когда люди начнут умирать с голоду или убивать за еду?! Тупой п о ц! Я сейчас сказал за пожарку не в контексте их прямых обязанностей по тушению пожаров

  3. Палять паливо якого потім не вистачить на виїзд на пожежу. Кому ця покажуха потрібна, всі і так знають що хвороба йде і від неї майже ніхто не захищений в Україні. У людей нема грошей на їжу, а що все говорити про маски про інщі засоби індивідуального захисту. а якщо захворіють і не спрацює імунітет НІХТО НІХТО вам не допоможе бо будуть спасати лише тих у кого є гроші на лікування а у 99% цих грошей нема. амінь…………….p/s в цьому винен сам народ бо живе за принципом моя хата з краю нічого не знаю.

Comments are closed.