ТЕНДЕР НА РЕМОНТ ВУЛИЦІ ОЛЬГІЄВСЬКА В СМТ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ ПРОВЕДЕНИЙ

Кількість переглядів 1060

30 квітня 2020 року укладений договір між ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» та ТОВ «Прогресдорбуд» на проведення поточного ремонту вул. Ольгієвська в смт. Великодолинське, що є частиною автодороги Доброолескандрівка – Великодолинське.

Строк виконання договору до 31.12.2021 року, однак відповідно до відповіді голови Одеської ОДА Максима Куцого роботи почнуть фінансуватись у квітні-травні 2020 року.

Сподіваємось, що страждання, як мешканців Великодолинського так і звичайних водіїв, які користуються цією ділянкою автодороги, будуть закінчені.

Окремо зазначу, що вагома частина заслуги у вирішення питання фінансування цих робіт належить депутату Великодолинської селищної ради Ігорю Ковтуну. Два роки тому всі посміхались над його спробами потрапити на прийом до обласного керівництва, а ця ділянка фінансується тільки з обласного бюджету, але депутат Ковтун проявив наполегливість і досяг мети.

Але не тільки до обласного керівництва довелось депутату Ковтуну їздити. В 2018 році він побував навіть у Кабінеті Міністрів і там реєстрував своє звернення. «Терпіння та труд все перетруть».

Сподіваємось, що карантин не завадить вчасно розпочати роботи та закінчити їх вже в цьому році. Для довідки: вартість робіт оцінена в 10,438 млн.грн.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “ТЕНДЕР НА РЕМОНТ ВУЛИЦІ ОЛЬГІЄВСЬКА В СМТ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ ПРОВЕДЕНИЙ

  1. Даешь Ковтуна на голову поссовета!

    1. А вони не поб’ються, вже є претендент на це крісло, Нікітінський.

  2. Так, и Вова, вроде, не собирается уходить…

  3. Граба только вперёд ногами вынесут с поссовета ))))

Comments are closed.