ХТО ДОЗВОЛЯЄ УКРЖИЛСТРОЮ НЕ ВИКОНУВАТИ РІШЕННЯ СУДУ?

Кількість переглядів 896

15 травня 2020 року ми побували в м.Чорноморськ на вул. Хантадзе. Тут біля десятка сімей чекають на отримання належних їм квадратних метрів від ТОВ «Укржилстрой плюс». Але попри рішення Верховного суду директор товариства Нікулін Андрій Борисович не виконує своїх зобов’язань. Місцева влада не тільки не реагує, а й сприяє, продовжуючи договору оренди підприємству.

10 березня 2020 року Колегія суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду поставила крапку у цьому спорі. Своєю Постановою судді підтримали постанову Одеського апеляційного суду від 12.12.2019 року по справі №501/2282/16-ц, якою ТОВ «Укржилстрой плюс» зобов’язано виконати свої зобов’язання за договором від 27.06.2004 року і договором від 14.09.2004 року шляхом надання у власність Шашковій Н.М. і Шашкову О.О. упорядкованого житла не менше 13,65 м2 житлової площі на людину протягом трьох місяців починаючи з 12 грудня 2019 року.

Пройшло вже п’ять місяців, але рішення суду не виконано. Органи державної влади в особі виконавчої служби ніяких дій по примусовому виконанню рішення не проводять, попри на те, що є вільні квадратні метри в будинках, які побудовані «Укржилстрой плюс».

Послухати точку зору представників ТОВ «Укржилстрой плюс» поки не вдалось, але, наперекір карантину, ми спробуємо зустрітись з Нікуліним А.Б. та послухати його точку зору: чому підприємство не виконує рішення Верховного суду.

Роман Варшанідзе Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ХТО ДОЗВОЛЯЄ УКРЖИЛСТРОЮ НЕ ВИКОНУВАТИ РІШЕННЯ СУДУ?

  1. Бачу у Великій Долині вже все тіп-топ с новобудівлями від Мариїнського та Матеріка.
    В маріїнському побудували обіцяні гаражі за які бабло зібрали, в матеріку навели лад з паперами? Тепер вже можно до “укржилстроя ” заїхати . Чи скоро вже в Іллічівську стеллу будувати буде ваша фірма?

  2. Жк Центральный в Большой Долине с отжатой землей и кучей проваджень, не интересует? Может Материк который Дубовицкая и ко.. ограбили, кинув людей на техусловия по е/енергии, тоже интересная тема..В Мариинмком пятый дом , на какие деньги достраивать будут ? Или грядет долгострой ? Куча вопросов ,под носом.Это поближе Черноморска .

      1. «Если таракана бросить на горячую сковородку и скомандовать «Ап!», он убегает. Если таракану оторвать лапки, бросить на сковородку и скомандовать «Ап!», он остается на месте. Вывод: таракан слушает ногами».

  3. Мій коментар не для вас, як заохочування до дій.
    Мій коментар для ваш читачів, є ще ті темні голови які вірять у вашу допомогу, а даремно.
    Люди мають щрозуміти з ким в вашій дійовій особІ мають справу і те що їх сподівання марні. Як це не боляче усмідомлювати, але ви дуже схожі на Букача. Але той спочатку спробував себе в політиці, а вже потім почам торгувати інформацією. Ви ж пішли від зворотнього. Гадаю вже скоро ваше ім’я з’явиться у списках кандидатів.

    1. Заступи черту дверь, а он в окно.

Comments are closed.